- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz szaszimi #114 üzenetére
Engem is rendesen ledobbentett a dolog, mert eddig minden telefonom ennek jobb esetben a felet tudta ugy, ahogy en hasznalom.
Amugy amiket relative sokat hasznalok, az chrome, spotify, google maps, reddit, 9gag, mindenfele banki appok (osszesen 6db), amazon app, mindenfele uzenetkuldo appok (messenger, whatsapp, telegram, gmail), kindle, webtoon, wunderground (idojaras app), parkolos appok, a gyerek sulijanak az appja, youtube, phillips hue, kulonbozo google "office" appok, google photos, es meg ezen felul ott van a work profile, ahol van slack, outlook meg teams is. Meg persze ha ugy van fotozgatok vele. Bt, wifi, mobilnet, nfc mindig bekapcsolva, nincs energiakimelo modban a telefon, stb.
Szoval ok, nem jatszok rajta soha, de azert boven nem banok vele kesztyus kezzel, minden szinkronizal folyamatosan, ennel sokkal, de sokkal szarabb uzemidot vartam, plane miutan a mindenfele tesztek csak "atlagos"-nak mondtak az uzemidejet. Ami telefonokra meg sokszor itt aradoznak, azok meg alig birtak 5 ora SoT-ot nalam, franc se erti ezt.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Amúgy jah, sok emberen látok ilyen okosóra cuccokat, de...
Megmondom őszintén, ilyen fitness karperecem volt, de nem jött be, kevés volt a tudása, és már ott idegesített, hogy hetente tölteni kellett, szóval részemről a vélemény az, hogy amíg nincs olyan okosóra, ami nem úgy néz ki a kezemen, mintha a Notre Dame makettjét húztam volna magamra, illetve nem tud legalább egy hónapos valós akkuidőt, addig számomra nem létezik a kategória.
Ha még sose lesz ilyen, akkor sose lesz ilyenem, annyira nem kell igazából."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
4 ora SoT-al az a baj, hogy siman kerulhet az ember olyan helyzetbe, hogy egyszeruen keves. Elmesz nyaralni, be akarsz jarni egy szomszedos nagyobb varost egy nap es ott navigalgatni, keresni egy jo ettermet, menetrendet nezegetni, ilyesmi eseten baromi keves tud lenni az a 4 ora, nagyon konnyu kifutni belole. Alatalanos jelleggel eleg, persze, csak barmi extra bejon a kepbe es azonnal nagyon nem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
opr
nagyúr
Direkt ezeket hoztam peldanak, mert ezekben csak csucs hardware meg szolgaltatas van, ami zabalja az aramot. Tehat ha olcsobb telefonokrol beszelunk, hasonlo kapacitasu akkuval, gyengebb/kisebb fogyasztasu SoC-al, kisebb felbontasu/fenyereju kijelzovel, akkor azoknak meg aztan a vilagbol ki kene mennie egy teli toltessel.
-
opr
nagyúr
Milyen telefonokat hasznaltok, amiknek ilyen fos mutatoi vannak? Valami Exynos-os Samsung/google pixel?
Csak mert nekem pl z fold 5 van, es ~50-50% kulso/belso kijelzohasznalat mellett is siman hoz ~9-10 oras SoT idoket, 4500mAh-s akkuval. Asszonynak sony xperia 5 III van, az meg konkretan porig alazza ezt akkuidoben. De meg az 5 II is (havernak az van). Az uj xperia-k meg a regieket, siman el tudom kepzelni, hogy egy xperia 5 IV/V siman ket napos telefon, ha nem jatszol rajta. Asus Zenfone 10 szinten olyan akkuidovel rendelkezik, hogy rohogve lenyom 1,5 napot meg nagyon aktiv hasznalat mellett is (masik havernak meg ez van).
Es ez mind 4-5000mAh, nagy felbontasu, nagy fenyereju kijelzo, csucs SoC, (soha ki nem hasznalt) szolgaltatasok garmadaja.Pl ez egy sajat akkuido stat Fold5-nel, 50-50% kulso/belso kijelzot hasznalva, kb egy honapja hasznalt telefonnal, work profillal, csillio aktiv appal, mindennel, teljesen belakott rendszerrel:
Akku toltottseg: 20%
Screen on time: 9 ora (plusz az apro)
Screen off time: 22 ora (plusz az apro)
Hatralevo ido a telo szerint: ~6,5 ora"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz csorbajeno #75 üzenetére
Nem ismertem, de a könnyem kifolyt úgy röhögtem, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
"catmario-s rage game videó"???
Megmondom oszinten, ez igy hirtelen megfeleloen elborult/viccesen hangzik, ha van rola valami link, johet.
-
opr
nagyúr
Ennyire elkepzelhetetlen, hogy tenyleg nem vagyok nyakig naprakesz az ungarishce streamelos folklorban? Olvasos tipus vagyok, nem videonezos, Linust meg a tech Jesus-t ismerem, az nem eleg?
-
-
opr
nagyúr
"Mi lesz [...] a VR-ral (nem, nem a Janiékkal)?"
Avagy... Hogy... Mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...