- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAmer JAni
újonc
én nem rég vettem egy Plantronics GameCom 788 Headset-et, és azt kell hogy mondjam hogy nagyon szuper,persze sokan nem ismerik a márkát pedig nagy múltja van, itt olvashattok róla http://en.wikipedia.org/wiki/Plantronics , az eggyik legnagyobb és legjobb márka Headsetek teekintetében a Plantronics,nem rég van meg nekem, de valami eszméletlen jó, nem csak jól néz ki de nagyon jól kilehet venni minden trappot, filmezésre is kitűnő és zenehalgatásra sem utolsó bár játékra tervezték 7.1 es Dolby és PrologicII hangzást nyújt, és szerintem jobb a Reazer től,Sonytól,de ha drágább Headsetet akartok mert ez 20000-25000 FT között van legalábbis amikor én vettem,akkor van ez Plantronics GameCom Commander , na ez nagyon ott van a toppon szerintem top1 kb 65000 FT ba kerül ez a SteelSeriestől is bármelyikétől jobb persze azok sem utolsók, de nállam azért Plantronics mert 1961 óta fejlesztenek Headseteket + a NASA nak is, ha nekik jó ez a márka akkor nekem is.
-
violin98
tag
1-2 AKG-s ár:
Bővebben: link
Durva de jól is szól.
Nekem k-44-es van, már 2 éve nyúzom. Hibátlan. -
Archer
őstag
Szerintem vegyél Sennheiser mx400 v. 500-ast. Nekem 500-asom van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
AGE-T
őstag
Van valakinek tapasztalata Sony MDR-EX81-el kapcsolatban? Most szeretnék venni egy ilyen fülest, de az ára...10fölöttre várható.
Szerintetek megéri? -
AGE-T
őstag
Minőség csúcs, de a dizájn nem épp a legnyerőbb számomra. Zsebpiszok kategória
érdekelne, de a senhej-nél is az van mint a jelenlegi fülesemnél, hogy elég sok alacsony ill. magas freq-elvész. Kár, hogy nincs hallójáratba dugható verzió, mint a Koss v. Sony termékeknél.
-
zlaboncz
tag
Ajánlanám ezt is végigolvasni: Sennheiser streetwear topic. Bővebben: link Jó párat végignéztünk, próbáltunk. Komolyabbak közül a px100/px200-as tűnik nyerőnek - egyelőre
ZooLee -
tabaki.
csendes tag
sony?
sztem ha minőséget akarsz akkor inkább halgass az okosabbra mint pl az előttem szólóra inkább beyerdinamic vagy sennheiser de sztem leginkább akg a jó választás nekem sony wan és nemsokkal szól jobban annál mint amit adtak az ez-av omhoz ami egy szr volt (mármint a füles) !
-
AGE-T
őstag
gondolom, így csak a helyet foglalom.
Zárd be a tityikot -
AGE-T
őstag
Elnézést...nem néztem körül.
Kösz a tippet, de valami komolyabbra gondoltam.
Sparkplug
vagy Sony Bővebben: link
Ezek érdekelnének, de ugye kipróbálni nem lehet őket, ezért szeretnék segítséget kérni. Valaki netán rendelkezik valamelyik fülessel, kérem ossza meg velem a tapasztalatait. Érdekelne még, hogy hol lehetne hozzájutni valamelyikhez, netán tud olyan helyet ahhol kipróbálhatóak.
ThenX! -
Esmein
nagyúr
Leginkább ebben a topikban szoktuk megtárgyalni, egyébként személy szerint az MX400-as sennheisert javaslom utcai viseletre. -
AGE-T
őstag
Üdv Társadalom!
Remélem nem gond, hogy egy ilyen kérdés miatt nyitottam egy új topikot, de soha nem kapnék válasz a kérdésemre. Hátha nem csak személyemet érdekeli a téma… Tehát lehet irogatni, kinek milyen tapasztalata van, fülesekkel kapcsolatban. Hol, mit, mennyiért? Főleg jó minőségű termékek érdekelnének (Koss, Senheiser, netán Sony…). Nemrég vettem egy Creative Muvo Zen Xtra-t, ehhez keresek valamilyen zsebpiszok
fülest.
Segítségeteket előre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest