- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAmer JAni
újonc
én nem rég vettem egy Plantronics GameCom 788 Headset-et, és azt kell hogy mondjam hogy nagyon szuper,persze sokan nem ismerik a márkát pedig nagy múltja van, itt olvashattok róla http://en.wikipedia.org/wiki/Plantronics , az eggyik legnagyobb és legjobb márka Headsetek teekintetében a Plantronics,nem rég van meg nekem, de valami eszméletlen jó, nem csak jól néz ki de nagyon jól kilehet venni minden trappot, filmezésre is kitűnő és zenehalgatásra sem utolsó bár játékra tervezték 7.1 es Dolby és PrologicII hangzást nyújt, és szerintem jobb a Reazer től,Sonytól,de ha drágább Headsetet akartok mert ez 20000-25000 FT között van legalábbis amikor én vettem,akkor van ez Plantronics GameCom Commander , na ez nagyon ott van a toppon szerintem top1 kb 65000 FT ba kerül ez a SteelSeriestől is bármelyikétől jobb persze azok sem utolsók, de nállam azért Plantronics mert 1961 óta fejlesztenek Headseteket + a NASA nak is, ha nekik jó ez a márka akkor nekem is.
-
tabaki.
csendes tag
sony?
sztem ha minőséget akarsz akkor inkább halgass az okosabbra mint pl az előttem szólóra inkább beyerdinamic vagy sennheiser de sztem leginkább akg a jó választás nekem sony wan és nemsokkal szól jobban annál mint amit adtak az ez-av omhoz ami egy szr volt (mármint a füles) !
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Leginkább ebben a topikban szoktuk megtárgyalni, egyébként személy szerint az MX400-as sennheisert javaslom utcai viseletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest