- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAmer JAni
újonc
én nem rég vettem egy Plantronics GameCom 788 Headset-et, és azt kell hogy mondjam hogy nagyon szuper,persze sokan nem ismerik a márkát pedig nagy múltja van, itt olvashattok róla http://en.wikipedia.org/wiki/Plantronics , az eggyik legnagyobb és legjobb márka Headsetek teekintetében a Plantronics,nem rég van meg nekem, de valami eszméletlen jó, nem csak jól néz ki de nagyon jól kilehet venni minden trappot, filmezésre is kitűnő és zenehalgatásra sem utolsó bár játékra tervezték 7.1 es Dolby és PrologicII hangzást nyújt, és szerintem jobb a Reazer től,Sonytól,de ha drágább Headsetet akartok mert ez 20000-25000 FT között van legalábbis amikor én vettem,akkor van ez Plantronics GameCom Commander , na ez nagyon ott van a toppon szerintem top1 kb 65000 FT ba kerül ez a SteelSeriestől is bármelyikétől jobb persze azok sem utolsók, de nállam azért Plantronics mert 1961 óta fejlesztenek Headseteket + a NASA nak is, ha nekik jó ez a márka akkor nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest