- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Trailblazer #78 üzenetére
Amúgy érdekes, hogy több olyan vásárlóm is volt mostanában aki írt, hogy érdekelné a termék, de ekkor meg akkor. És kb mindig fizetésnapra időzítették. A legjobb az volt, hogy megbeszéltük a találkát, és ott kellett várni, hogy megjöjjön a fizu, hogy át tudja utalni a megbeszélt árat
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Trailblazer #74 üzenetére
Én most adtam el pont egy alaplapot. Amikor meghirdettem, akkor még az enyém volt az egyetlen pontosan olyan típus. Amikor eladtam, akkor már volt másik kettő is, ami olcsóbb is volt, mint az enyém, mégis az enyémet vitték el. Egy Mikrotik routert próbáltam eladni tavasszal, de a kutya meg sem kérdezte, hogy miért van fent. Most ősszel felraktam ezer forinttal olcsóbban, mint akkor és 3 óra alatt négyen írtak, az első jelentkező el is vitte.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
eszterencs #68 üzenetére
Rendszerint adok el így és vásárolni is szoktam. Persze csak olyantól akinek van legalább 30+ pozitív értékelése és nincs negatív. Ha nem lenne így akkor az nagyon beszűkítené a piacot. Nyilván nem éri meg sem nekem, sem pedig a másik félnek egy 20000 forintos router miatt megtenni egy Budapest-Nyíregyháza utat oda vissza. Persze lehetne utánvéttel is, de csomagautomata esetében sem sem véd attól, hogy pár követ kapjak. A futár sem nagyon szokta megvárni, hogy kibontsam a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest