- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jó döntés. Q8 gang.
A kolléga nem olvasta ezt a cikket, pedig benne van, hogy a kenés gyakorlását nem az elég drága, rögvest használni akart Gazzew Boba U4T Clearekkel kezdjük. Meg a taktiliset nem Krytox GPL 205G0-val, hanem inkább Tribosys 3203-mal kencézzük. Ellenben szerencsére a legtöbb modern kapcsolóval már nem kell kulimászkodni, elég jó a gyári kenés (legfeljebb rugócsere, ha arról van szó).Kupakból nem vagyonért jó, AliExpressről:
–Cherry profilos Shenpo vagy XMI dye-sub PBT
–AF SA profilos DaYe doubleshot ABSEsetleg beszállhatsz a topikosok egyedi HU ISO XMI dye-sub PBT rendelésébe.
A plate fájl Molydeusnál van. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A következő szint? Valami fémházas cucc, rugalmas mounttal. Ha tűrhetően gépelsz, akkor az Alice/Arisu kétségtelenül jó irány. Ha a 80 százalékossal elvagy, akkor szerintem a 65-tel is ellennél, főleg akkor, ha QMK/VIA-s darabot veszel.
A Keychron Q8 Knob ISO barebone-ok még mindig nevetségesen olcsók itthoni boltokban. Az egy jó kiindulási alap lehet. Kapcsolók, kupakok ízlés szerint (mondjuk egy jó Shenpo/XMI dye-sub PBT, Cherry profillal vagy DaYe doubleshot ABS, AF SA profillal, és akkor nem költöttél egy vagyont). Egy csuklótámasz nem árt hozzá, mert elég magas a ház.Plate-tel is lehet bűvészkedni. Alapból acél van benne, de a gyártó árul alut, sárgarezet, polikarbonátot és FR4-et is hozzá. De ha kell, szerintem tudok adni plate fájlt. Az eredetivel volt munka, mert elég hanyagul dobta össze a gyártó, CAD-ban ki kellett pofozni, hogy lehessen vágatni belőle jót. Billencstopikos kolléga megcsinálta, így vágattam hozzá POM-ot és szőtt szénszálas kompozitot. --> $$$
UHK: Nem tudom. A 60-as tetszik, de ha teljesen felkitelem, akkor már olyasmi árban megy, mint a sculpted keywelles dolgok (Dactyl Manuform, Charybdis, Kinesis Advantage széria stb.), szóval részemről eléggé okafogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest