- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
A Leica Kit az előnye.
Amúgy meg tök fölösleges dolog dizájnról vitatkozni, mert abból mindenkinek más jön be. Nekem speciel jobban bejönnek ezek az egybeépített akár kör akár táglalap kameraszigetek mint a különállóak, de másnak meg épp a különálló jön be."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Ez miatt is néz ki az összes sokkal jobban, mint a samu vagy apple megoldása szvsz..
Az előd brutálisan jó volt kamera szempontjából, kíváncsi vagyok mit tudnak hozzá adni.
Bárcsak az s23 ultra is lett volna olyan jó, mint az x90 pro plus kamerában..[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
Segal
veterán
Az elod kamerakor elcsusztatasa nekem sem tetszett de ez speciel tetszik, meg a Xiaomi 13 Ultranal egy elonye is kiderult ennek a kialakitasnak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó