Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
na ez már tuti halott.
megnéztem az a pici koax kábelt egyik csatlakozó el volt válva az alaplapról, de visszaforrasztották, de ugyanógy nem csatlakozik fel a hálózatra. több mint valószínü hogy eladósorba megy alkatrésznek ha nem jó másra,.. -
korobi
aktív tag
na szóval megvan a imei backup. feltettem egy olyan romot ami rootolt. De totalcommander látja az sdt, de a belső sdt nem. mobileuncletools meg egyik sdt se látja. mi van ilyenkor? dobjatok már valami jól működő romnak a linkjét hátha már csak a rommal volna a gond
(#4997) cappa72:
szétszedve nem, leesve többször is... -
Nem volt esetleg szészedve?
Gyakori hiba, hogy az usb panelről induló koax tápvonal lecsúszik, elmozdul, ilyenkor nem használható a telefon, mert nem kap térerőt.
Ha már az sem, akkor alaplaphiba lehet.@(#4996) korobi
(#4997) cappa72:
szétszedve nem, leesve többször is...
Na ott lehetnek kontakt gondok pl, de sajna az alaplapon is keletkezhetett mikrorepedés. A koax tápvonalat megnézném a helyedben. Ha a helyén van, akkor 99% alaplaphiba. -
-
korobi
aktív tag
válasz
fudi2002
üzenetére
imei helyén csak 2 szám, de megnéztem az én zte v967esemen is csak ennyi van. fura.
(#4984) fa4hu:
simekkel semmi gond. más telefonokban megy, meg ebben is ment mig meg nem makkant a telefon.
sim érintkezők tiszták
volt fenn gyári rom, de sim nem volt benne épp akkor, na ezt holnap megnézem
ettől félek én is, korábban is az volt a baja hogy sokszor nem volt térerő, megdobálta a wifit. -
korobi
aktív tag
mi lehet a hiba oka ha bármilyen romot teszek fel, semmilyen simmel nem hajlandó a hálózatra csatlakozni?
jelenleg ez van fenn:
resurrection remix-m-v-5.7.0 20160617 va fenn
újés régi simmel sem megy... -
válasz
steve1977
üzenetére
Örömteli, hogy műxik!Hát... nem tudom... 4.4...
Amit megpróbálnék az az, hogy feltennék egy 4.4-es romot, de ezzel az uboot-tal.
Nem garantált a siker.
A touch és kijelző működése a boot.img és az uboot közös "együttállása" (tartalma) esetén biztosított.
uboot - alacsony szintű drivermeghajtók
boot.img - kernelmodulok. -
Win10 alatt alá nem írt drivereket nem lehet alapból telepíteni, annak külön provedúrája van.
(#4961) _Hodor_: Tedd töltőre, lépj be a recoverybe és próbáld meg újra feltenni, wipe-ok után, esetleg a telepítíés után is cache/dalvik wipe. Ha így sem indul el, akkor cserélj recovery-t, vagy tedd vissza a régi ROM-ot, vagy esetleg próbálkozz más ROM-mal. Tudom ajánlai a Neuropapa-féle RR CM13-at.
-
_Hodor_
tag
Üdv, gondoltam felteszek egy újabb romot , az 5.1 en alapuló CM12 volt rajta ha jól emlékszem, követtem a leírást mind ahogy eddig is, de a törlések után már nem tér vissza az élet a telóba, csak a Jiayu felirat jön be és azt nagyon-nagyon sokáig lehet csodálni.
ezzel sikerült a más világra küldenem a telót vagy várjak még tovább hátha szóba áll még velem? -
korobi
aktív tag
az adatokat sokerült kimenteni még mikor volt rajta rendszer, vagyis elindult. Volt benne sd kártya.
már mikor menteni akartam is azt írta nincs os. nem tudja se wipolni, se formázni a dat cache és system particiót, mert nincs ilyen.
viszont most ott vagyok hogy próbáltam romot feltenni, és mostmár se recovery se semmi. bekapcsol bootlogo és ott áll. próbáltam flashtoolal a régi gyári romot visszarakni, de a flashtool nem is látja. eszközkezelóben felvillan kb 3-4ms-re egy ismeretlen eszköz de mire feldriverezném, már eltünik és átvált töltés üzembe.
szóval nem fut android. -
korobi
aktív tag
sziasztok.
segítség kellene. öcsém g4s telefonjára akartam újjabb szoftvert tenni. ujabban eléggé érdekesen működtt már. lementettem mindent, akartam twrp(2.8.6.0) mentést csinálni, mikor már abba ütköztem hogy az internal sd 0mb. nem tudja wipeolni data cache meg system partyciótsem. az az érzésem hogy halott lenne a belső sd je így az egész telefon meghalt? -
fudi2002
nagyúr
Batsilos miui v8 kijött. Needrom..
-
fudi2002
nagyúr
Hangos a portolt Cm? Nincs gond, ez a peccs megoldja:
[link]Neuropapa 5.1 stable debuggal tesztelve, kafa. Mármár így tökéletes.
-
steve1977
tag
Sziasztok! Cimborám g4s-ében széttört a kijelző, aliexpressről rendelt újat, összeszerelés után az LCD-n jó a kép, de az érintő egyáltalán nem érzékel. Utánanéztem, hogy két félét árulnak az alin, az egyik szalagkábelén IPS8K9366, a másik fajtán TFT5K0139 felirat van, és sajnos eredetileg IPS volt a telóban, és a másikat sikerült rendelni. Létezik esetleg szoftveres megoldás, hogy életre keltsük az érintőt? Előre is köszönöm a válaszokat, üdv: István
-
Az RR ROM újabb változata Neuropapa-tól. Állítólag ebben a GPS is jó. Nem tudom, hogy gapps van-e benne.
-
fudi2002
nagyúr
Nagyon buta kérdésem lenne. Asszony g4sébe raktam egy 32gb-os kártyát. Miui 6.1.28 asszem a verzió. Normál, hogy akármit állítok a tárhelynél, pl a fényképezés külső tárolóra vagy belsőre menjen, mindenképp a 10gb-os belsőre ment. Ugyanakkor látszik a tárhelynél, hogy sd kártya 31gb. Portolási hiba, vagy ha a 10-es betellik átmegy a nagyra?
-
Huawei
tag
A fentebb linkelt MIUI 8 is 4.4 alapú?
-
Wight554 adott ki megint újabb ROM-okat, de az eddigi ROM-jai nem sikerültek valami fényesen.
Fudi, sikerült az újab MIUI-kat tesztelni?
-
fudi2002
nagyúr
Octos-t használom. Egyelőre ami hiba persze a gps mellett
, az hogy a wifi nem csatlakozik automatikusan ha bekapcsolom. Kézzel rá kell nyomnom a legördítős menüben a hálózatra. Miband megy. Nem tökéletes, de használható. Alapból hangos volt ez is mint az 5.1.1-ek, de van benne hack, lehet finomhangolni a hangerőcsúszkákat. 7-es csúszkáról áttettem 60-asra, és levettem a minimum fölé eggyel így okés. Ha ilyen lenne az 5.1.1-hez tuti visszamennék a stable debugra. Számomra az jött be a legjobban. -
Tondi
tag
Sziasztok!
Van valami ötletek, hogy miért nem akar egy Vodafone-s kártya 3g-n működni, másik telefonban kiválóan megy, korábban Tmobil volt benne azzal is szépen ment, amúgy MG v8 -as romot használok és nem akarom lecserélni. -
Szigi80
csendes tag
Sziasztok!
Ma mobilneten voltam amikor frissíteni akart a Google Play, és kinyomtam, aztán újraindítottam a telefont, és azóta nem tudom használni a belső memóriát.

Próbáltam törölni a cache-t recoveryből, de nem segített. Aztán töröltem a Google Play gyorsítótárat, de ez után sem lett jó. Wifiről megcsinálta a Google Play a frissítést, szóval tudok telepíteni programokat, de a fájlkezelőben teljesen üres a telefon memória. Fényképeket se tudok készíteni, mert nem ír a telefon memóriába mivel úgy érzékeli hogy megtelt.
Van valakinek ötlete? -
-
Matyesz1
csendes tag
sziasztok!
segítségeteket kérem.
G4s 2/16 GB s variáció android 4.2.2 stock rom
Gravity Box
Root2 tünet amire megoldást keresek:
1.) sim a 2es slotban
hiába kapcsolom be a mobil adat forgalmat nem kapcsolódik azt írják a programok nincs kapcsolat
2.) gps probléma, párszor végigcsináltam a procedúrát ami le van írva de nem kapcsolódik, sőt még szürkén sem lát holdakat.Mit javasoltok?
Köszönettel
-
witya83
csendes tag
-
fffeco
tag
Kipróbáltam ezt a CMremix-et. Nagyon gyors, nem akad semmi. A kamera app egy túltolt sufnituning, de legalább sokmindent be lehet állítani és jó képeket lő. GPS használhatatlan.
Update: videókon (pl facen ) zöld csík van aztán eltűnik. Ez nem tom mi, de cm12-n el se tűntek.
-
witya83
csendes tag
Hello, tudnál vagy tudnátok javasolni ha lehet inkább 6 vagy 5-ös romot amin működik minden alap dolog.
Morkva féle romok jöttek be a legjobban egy két dolod kivételével.
Pl: az 5-ös mindenben jó csak a netes videókat nem játsza hd közeli felbontásban és a felett.
A 6-ban meg nem elérhető az engineer mod ami biztos hogy összefügg a gps- el, mert az látszik hogy pozicionált,de egyetlen műholdat sem mutat.
Mondjuk a navigálást úgy vettem észre nem nagyon zavarja.
A válaszokat előre köszönöm.
Ja a gps- nek inkább az antenna a baja mint a szoftver egy 8cm- es 0.22 rézvezeték ráforrasztva a középső lábra és az eredetitől elszigetelve,
új rom esetén is csak fél perc a pozicionálás.
Igaz ehhez a hátsó mikrofon lyukon ki kell vezetni a vezetéket mikor használni akarom,de legalább így tökéletesen használható a gps, csak azt bánom hogy nem 1 évvel hamarabb szántam rá magam erre a megoldásra.
-
Fudi, nem tudom, nézted-e, de két új MIUI ROM is fenn van a 4pda.ru-n. Az egyiknél elvileg a hotspot 5 perces időkorlátjának kikapcsolására is van patch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jövedelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Fel tudnád tölteni google drive-ra?
Örömteli, hogy műxik!

, az hogy a wifi nem csatlakozik automatikusan ha bekapcsolom. Kézzel rá kell nyomnom a legördítős menüben a hálózatra. Miband megy. Nem tökéletes, de használható. Alapból hangos volt ez is mint az 5.1.1-ek, de van benne hack, lehet finomhangolni a hangerőcsúszkákat. 7-es csúszkáról áttettem 60-asra, és levettem a minimum fölé eggyel így okés. Ha ilyen lenne az 5.1.1-hez tuti visszamennék a stable debugra. Számomra az jött be a legjobban.

legalábbis a hang nem jön és nem megy át