- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fel is pukkantottam felóra, jó lett
nagyon szépen köszönöm a gyors reakciót
rootolom, eltüntetem a kínai szarokat a telóról (Uninstallerre gondoltam, vagy mit ajánlasz?)
utána még elrejtem a rootot valahogy (OTP alkalmazás miatt) és remélem soha többet nem kell hozzányúlnom
-
felraktam most ezt:
G4S_20141113-154404_[jiayupolska_PL]
ez 4.4.2
itt most jó a kijelző, de nincs IMEI (nincs is gyári Service felületről szóval ötletem nincs hogy lehetne visszírni)
viszont ha visszarakom 4.2.2-re tippem szerint újra elb.szódik a kijelző, márpedig az IMEIt csak ott tudom megcsinálni
ILYEN kellene nekem csak G4S-re és nem G5S-re
-
visszaraktam a gyárit FlashTool-lal,
most az alsó gombok nem működnektévedtem, működnek a gombok, csak az érzékelési pontjuk felcsúszott kb 1 cm-rel
magyarul jóóóval fölé kell kattintani, ha meg akarod nyomni
-
elszállt az IMEI a V8 telepítésével
és mivel custom ROM itt nincs már ilyen Service menü
-
-
gyári ROMot honnan tudom letölteni?
-
Szerintem tulbonyolitod es ezert nem erted amit mondok.
Ha valoban 16GBos a telefon, akkor a Beallitasok / Tarhely menupontban miert csak Osszes hely 4GB latszodik?
-
Sziasztok!
Most vettem észre hogy a fél éve vásárolt G4S (édesanyámé) el lett b!szva az előző tulaj által. Az akksi alatt ez található:
A Tárhely alatt viszont Összes helynél 3,94GB van. Valami gyökér félreflashelte a telefont és megnegyedelte a tárhelyet?
Az a 16+2 nekem gyanúsan azt jelenti hogy 16GB ROM + 2GB RAM nem?
Tudtok segíteni ezt hogyan lehet visszavarázsolni?
Illetve a következő miatt fogtam neki a telefon ROMolásának: gyári ROM van rajta, de a GPS nem működik, illetve a root jogokat sem sikerült életre keltenem.
A gyári 4.2.2 van jelenleg rajta (G4S 20140609-211642)
A cél: egy gyári 4.4.x bőven elég lesz, mivel a célszemély nem nagyon szereti a nagy változásokat
Viccet félretéve jöhet bármilyen ROM, ami tud magyarul és az üzemideje kiemelkedő (mivel munka miatt kell édesanyámnak a dual SIMes teló).
Nagyon köszönöm minden segítséget!
-
sziasztok!
gyári legfrissebb ROM (20140609-211642), van a Biztonság menüpontban Root kapcsoló, ami semmit nem csinál
valahogyan (én magam sem tudom) elszállt a root, ezt tudna segíteni valaki visszahozni?MTK Droid Tools sem segített, illetve az itt említett MTK Auto Root sem... próbáltam még flashelni a szokásos Chainfire ZIP root-ot is CWM-ből, de ez sem jött be...
tud valaki segíteni életre kelteni a rootot ROM újraflashelés nélkül, vagy az lenne a legegyszerűbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest