- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
Szervusztok!
Ha nekem semmi gondom nincs a G4S-el, csak egy új verziója androidot akarok kipróbálni, akkor mit csináljak?
NVRAM frissítés kell nekem, vagy ROM? Nem találom neten hogy melyik mi, pedig nem ma kezdtem...Egyszer már felélesztettem egy halott telefont, de régen volt
Gondoltam mindenekelőtt kell egy backup, de azt MTK Tools-al nem tudok csinálni, mert hangerő le + power gombra nem jön elő a menü, nem tudom miért, és nem tudom FActory mode-ban indítani! Máshogy lehet még?
ROM-ot innen gondoltam hogy leszedek: [link]
A rom az maga az android? -
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
Új miuinál nem megy az xposed. Megoldás: Működik, az új 10.02-vel is jó, miuiproval tesztelve.
-
NomAAd5
csendes tag
Köszönöm az együttérző szavakat! Mégsem volt tégla, csak máshogyan viselkedett a sikertelen frissítés után. Sikerült rendszert tennem rá és elindítanom. Egyébként a bekapcs + hangerő le/fel sem csinált semmit.
Korábban preloader eszközként jelent meg az USB-n, most pedig MediaTek MT6227 Phone-ként (linux szerint), illetve nem kapta el a frissítésnél a flashtool VirtualBox-ban úgy ahogyan korábban, ezért tűnt úgy, hogy nem OK. -
NomAAd5
csendes tag
Téglásítottam a G4S-emet, sikertelenül felülírtam a preloadert, még tölteni sem tölt.
Kérdésem, hogy tudja-e valaki hogy hol találok test point-os élesztési kísérlethez leírást?Előre is köszi!
-
105kacsa
őstag
válasz
Outlander #4191 üzenetére
A benne lévő hibák a xiaomi.eu sara, a hivatalos rom verzióban is jelen van (Redmi Note 3G) így a portolt (mivel nem támogatott készülék) is benne lesz.
Hiba - sim pin kód kérés (nem használom) nem is vettem észre
Nem aktiválja a MI fiók a sim kártyá - ez az üzenetek és a hívásnapló szinkronizálásához (máshoz nem) kell amire szintén már régóta más app van használva ha nem MIUI van fent az akkor is működik.
Ezen felül napi szinten használva nincs semmi probléma vele. -
kobipeti
aktív tag
Nem tudom feltenni a miui7-et nem tudja feloldani a SIM kártyát, utána állandóan a phone alkalmazás elszáll. Gyári visszaállítást próbáltam, wipe-ot minden esetben, újra telepítettem legalább négyszer, de mindig ugyanez a hiba. Mi lehet a gond? legújabb twrp van fent.Ja közben itt a válasz, állítsam be úgy hogy nincs PIN-kód kérés?Klasszikus eset csupán 3 hozzászólást kellet visszaolvasnom a megoldáshoz
-
105kacsa
őstag
-
-
105kacsa
őstag
MIUI-HUNGARY MSB V7_5.9.24 csak Jiayu G4S-re
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4168 üzenetére
Azt nem tudom itthon mikor lesz kapható, de a topikjában sorozatban rendeljük az EU Stock - tól, ami Komárnóban van, vagyis Szlovákiában; és két nap alatt hozza a DHL.
Pesten van a szervize, hivatalos számlával, és garancialevéllel küldik.
Nekem is fura volt először a mijajúúúú, de megszoktam, és ahogy kiveszed a dobozból nem kell arra semmit rakni azonnal használható ahogyan van.
Jön hozzá a frissítés is rendszeresen, és piszok egyszerű felrakni is.
Van Külön fóruma is ahol reggelni kell. -
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #4168 üzenetére
ZTE V5 pro akció lesz holnap.
159$ 2000db erejéig...
Ha esetleg a csere mellett döntesz -
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #4163 üzenetére
Most mid van rajta?
Gyári vagy főzött? 4.4? 4.2?A flashtools segedelmével rendbe kéne tudnmi tenni a gyári 4.2 vagy 4.4 verzióknak...
-
paolinho
őstag
válasz
CoolBoy323 #4166 üzenetére
Ez végül is mitől javult meg Neked? Mert én hasonló probléma kacsán egyes-egyedül vegyszer kolléga tanácsára csak a spanyol V3-as rommal tudtam használatra bírni a telefont, de az is csak úgy sikeredett, hogy 2-3 mm-rel feljebb nyomva reagál a tapira.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
SárkánySzív #4167 üzenetére
Koszonom szepen Uram, azzal szemezek en is. Csak a MIUIt utalom
Itthon mikor lesz vajon kaphato?!
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4159 üzenetére
Szia Mester ! Bàtran tudnàm ajànlani a xiaomi redmi pro 2 telót most vettem két hete az EU Stock - tól. Garantàltan nem fogsz csalódni !
-
steve1977
tag
válasz
steve1977 #4164 üzenetére
Csak tipp, nem biztatlak, hogy ki is próbáld. Ha megvan a gyári mentés, akkor told vissza a telóra, hátha úgy jól érzékel, de előtte keress vissza a fórumon, cappa mester bejegyzései közt, mert úgy néz ki, hogy több féle érintővel szerelték a telót. Nálam a gyári állapot visszaflashelése a cwm-es telepítések után félreérintést okozott, de a 4.4 flashelés helyrehozta. Mivel cappa72-nek is van ilyen telefonja, legjobb lenne, ha megvárnád az ő válaszát.
-
steve1977
tag
Kicsit már be vagyok lassulva, de beugrott, hogy a 4.2-vel érkezett G4S-en, én is hasonlóan jártam, a custom recovery után telepítettem többek közt a spanyol romot is, és a kijelző nem volt rendben. Ez után szántam rá magam a full flashre (fw upgrade), amihez a mobilambos (állítólag) gyári romot használtam, ami jól is működött nálam, és mivel eladósorba került, maradtam a G5s-nél, így nem is keresgéltem tovább.
-
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #4161 üzenetére
Recovery-s telepítés volt? Ha igen, akkor szerintem flash toollal tedd fel a gyári romot, nekem, mikor a frissen érkezett 4.2 romos telón cwm-ből telepítettem vmi spanyolt, bolondult meg a kijelző, a flashtoolos firmware upgrade 4.4-re után ment rendben.
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #4159 üzenetére
nyugi, én is hasonlóan jártam. (gondolom) a leejtések miatt korábban is volt hogy elment a háttérvilágítás, akkor még azt hittem szoftveres (újraindítás után általában megjavult, először a rootdim-re gyanakodtam h megbangult), aztán a hetekben végleg meghalt, nyilván kb pont az 1 év letelte után... Ha pár hónappal előbb jön ki, simán visszaküldhettem volna. Először pici tekergetésre még vissza-visszatért, aztán semmi. (érintkezés még volt vmi minimális gondolom) örültem neki. szervizbe ötletem sincs hova adjam, meg mennyibe fájna (főleg ha alaplapon ment ki valami, de kétlem) meg amúgy is érett a csere muszáj voltam rendelni... Mlais Mx base lett. 4.5" kategória mint olyan halott... redmi 2 pro érdekelt, de egyik ismerős pont G4S-ről arra váltott és nem zengett róla ódákat. meg amúgy is snapdragon? hagyjuk már
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4158 üzenetére
elszóltam magam... ez is random lefagy
sim-ek ki, SD ki sem megoldás... megmakkant úgy néz ki
de örülök neki, minden vágyam most 50k-t kidobni az ablakon vmi f.sra... azt se tudom mire cseréljem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4157 üzenetére
rom is felment, tapizás 3-4mm-rel feljebb érzékel
v3 működik úgy néz ki...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4156 üzenetére
most elindult... meghülyült a telefonom
lehet meghalt
-
paolinho
őstag
Sajna a spanyol romban nincs a modulok közt Google kereső sáv. Hogy tudnék ilyet beszerezni?
-
paolinho
őstag
válasz
vegyszer #4153 üzenetére
Csak nem bírtam magammal, és kipróbáltam a v3-ast (most már értem, hogy mi ez). Hát konkrétan az pont ugyanolyan szar volt, mint a többi rom. Alsó sávban semmit nem érzékelt. Visszatettem a G4S változatot, és azzal ismét jó lett az érintőképernyő. Akkor ez marad. Picit fura, hogy az alsó 1 cm-es sávban kb 3-4 mm-rel feljebb kell érinteni a valós területtől, de a semminél sokkal jobb, és nem bonyolult megszokni.
-
-
paolinho
őstag
válasz
vegyszer #4147 üzenetére
Na most az a helyzet, hogy a SPAOSP-s rom megemberelte magát, mert noha az alsó sort egy ici-picivel feljebb ugyan, de legalább kezeli a telefont. Ezt, figyelemmel az elmúlt két nap kínlódására a romok cserélgetése kapcsán, őszintén szólva szenzációs eredménynek mondanám, mert így már kezelhető a telefon. Szóval nagyon szépen köszi a tippet!
(Csak zárójelesen kérdezem, hogy azt írtad, hogy a csúszást lehet hangolni. Esetleg tudnál arra is tippet adni, hogy hogyan?)Ugyan elszállt az IMEI számom, és este már nem volt kedvem szarakodni a visszaállításával, de tekintettel arra, hogy van Droid Tools-os NVRAM mentésem, ha hazaérek, még megoldom, hogy ez is jó legyen, aztán remélem, hogy újra munkára lehet fogni a kicsikét! Annyira király, hogy nem kell kukázni a készüléket!
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
paolinho
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho #4144 üzenetére
Tudom, hogy paraszt dolognak hangzik, de a kijelző érzékel. Csak nem ott, ahol szeretnéd.
Ki lehet támogatni, hogy mennyire lő mellé.
SPAOSP ő A "spanyol rom"
Telepítsd fel v3 szerint. Nézd meg.
Ha nem jó, húzod újra v4 szerint.Az egyiknek jónak kell lennie.
-
paolinho
őstag
válasz
vegyszer #4143 üzenetére
De volt. Sót, bevallom annyi féle rommal próbálkoztam már, és annyiféleképpen, hogy elmondni sem tudom. Volt, hogy az IMEI is elszállt, de van DroidTools-os mentésem is, így onnan sikerült visszaállítani az NVRAM-ból az IMEI-t. Viszont nincs egy olyan alternatíva sem, ahol minden rendben működne. Egy ideig azt hittem, az érintőképernyő szart be, aztán rá kellett jöjjek, hogy más romnál adott (érzéketlennek tűnő) pontok is működnek. Most már csak az lenne a feladat, hogy a jobb alsó sarok is működjön minden alkalommal (ott ahol az OK van) és ez egyelőre nem sikeredik. Totál gáz az egész. Jó lenne, ha valaki segíteni tudna!
-
paolinho
őstag
-
v1rus
tag
válasz
paolinho #4139 üzenetére
Töltsd le a nyitó posztban lévő yandex-es tárhelyről a legutolsó gyári romot (jiayupolska szóra keress rá). Ezt tedd fel a telódra flashtool-al, firmware upgrade-re állítva a progit. Ez meg kell hogy javítsa a bootloopot és az érzékelést is. Ha ez megvan utána kezdj el minden máson gondolkodni.
-
paolinho
őstag
válasz
cappa72 #4138 üzenetére
Lehetséges, hogy az van, amit írtál, de most, hogy recoveryből telepítettem a javító kernelt, azt csinálja a teló, hogy felugrik a Jiayu szöveg, majd elalszik a kép, aztán megint felugrik, és megint elaszik. Szóval nem indult el a rendszer. Ezért újra recovery-be léptem, és telepítettem a Salamander rom-ot. De itt ugyancsak a képernyő alső kb. 1 cm-es sávja nem reagál az érintésre. Bár az is igaz, hogy recoveri alatt az Aroma során érzékelt tapintást. Nem tudom, mi lehet a gáz vele. Ráadásul 10 hónapos Minideal-es készülék, amin valószínűleg már gari sincs, ahogy korábban olvastam a dula sim-es fóromon, mert a Mini csak 6 hónapot ad talán. Szóval jó lenne valahogy lelket lehelni bele.
-
paolinho
őstag
válasz
cappa72 #4136 üzenetére
Közben próbálkoztam itt több rom-mal és végül a Chilapos fel is ment rendesen, azonban az érintő alja olyan, mint ha érzéketlen lenne, nem reagál az új rendszer tovább lépésére. A képernyővédőt még fel tudom oldani a lakat oldlra mozgatásával, de alul már nem tudok az OK-ra nyomni, illetve tudok, csak nem reagál. Előfordulhat, hogy besz.rt volna?
-
válasz
paolinho #4135 üzenetére
Most egy gyari romot flesselj kompletten. Maskent nem javul meg.
Billentyűkombinációval recovery-be töltő nélkül csak módosított uboot-tal tudsz belépni.
-
paolinho
őstag
válasz
steve1977 #4133 üzenetére
És ilyenkor most mi a teendőm? Várjak?
Visszatettem a DroidTools-os mentésemet is, de ezel is csak annyi történik, hogy bejön a "Jiayu" felirat, aztán lefut a zöld képernyő, majd ismét bejön a "Jiayu" felirat, aztán meg is áll, és ennyi.
Na mindegy, végül is sok minden mást nem tudok csinálni, felteszem töltöre, aztán várok, hátha délutánig történik valami.Próbálkoztam feltenni custom recovery-t is, de semmilyen billentyűkombinációval nem enged hozzáférést a menüjéhez. Mindig a rendszer akar betöltődni, de csak a fentebb írt alternatíváig jutok sajnos.
-
paolinho
őstag
válasz
steve1977 #4131 üzenetére
A gyári visszaállítás nem hozott megoldást, míg a custom recovery-ből takarítva az az eredmény született, hogy most már be sem lehet kapcsolni a telót sajna
Pontosabban a wipe cash dolgok után a system újraindítását követően csak a "Jiayu" logó-ig áll fell, és ott meg is akad a rendszer betöltése. Konkrétan fél órát vártam így aztán akku ki-vel kikapcsoltam.
Azt hiszem, most már nem úszom meg így semmiképpen a romcserét, feltéve, ha fog kontaktálni a teló a PC-vel. -
paolinho
őstag
ERRE esetleg valakinek ötlete?
-
Outlander
addikt
Valaki egy Lollifox tesztet?
-
Outlander
addikt
-
nokiae668
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a MIUI 7-t letöltöm és egyszerűen cwm alól feltelepítem vagy van még más is, amit csinálni kell?
Üdv,
-
Heavyrain
őstag
Újraraktam az MG v8-at. Viszont ha hívnak,akkor a képernyő fekete marad és nem mutatja a hívó fél nevét/számát.
Ha jól emlékszem Gravitybox-ban kell a "Teljes képernyős hívó fotó" opciót Teljesre állítani. Ezt meg is tettem,viszont továbbra sem mutatja hívásnál a nevet/számot.
Gravitybox engedélyezve van Xposed-ban.Ilyenkor mit lehet csinálni? Eléggé kellemetlen,hogy nem látom,hogy ki hív.
-
move1
tag
válasz
Hunzoza #4107 üzenetére
Szia
Én 1 éve vettem a telót karira a páromnak, a jelenség 1 hónap után előjött. Az elején azt hittem, hogy szoftver hiba, mert mintha rom csere után jó lett volna egy darabig. Szerintem hardver gond, ha erősebben tekergeted/nyomogatod a telót, akkor néha előjön a kép. 1x már visszaküldtem a kínai árusnak, majd visszajött a szervízből új rommal, működött is 1 teljes órát, utána megint jött a hiba. A teló működik, csak épp nem látsz semmit. Visszaküldtem 2x-ra is. Az eladó a napokban jelezte, hogy megkapta, írtam neki, hogy teszteljék 1-2 napot mielőtt visszaküldik, remélem, hogy valóban kijavítják a hibát. Már csak azért is végig viszem a folyamatot, hátha, bár minden egyes postát nekem kell fizetni. Jelzek, ha visszakaptam, meg beszéltem az eladóval. Viszont sikerült talán egy megbízhatóbb eladót találni, aki nem tagadja le, hogy pl. megkapta a telót... -
Outlander
addikt
Troll ON
Olvastátok a miui 08.27 change logot? Igencsak vicces.Troll OFF
-
mong08
tag
-
Outlander
addikt
válasz
CoolBoy323 #4108 üzenetére
Ha gyári rom, akkor nincs is "az a fajta" recoveryje...
Szerintem egy Flashtoolos újratelepítés megoldja...
-
Hunzoza
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4108 üzenetére
Nem.
-
Hunzoza
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném ugyanis a telefonom nem hajlandó bekapcsolni. Tölteni tölt de se az akkumáltor + sd kártya kivétele se a teljes feltöltés nem segített eddig. Gyári 4.2-es rom található rajta root nélkül. Előre is köszi
Kiegészíteném hogy úgy néz ki a képernyő nem kapcsol vissza, mert gombnyomásra rezeg (hangerő fel-le vétele).
-
Csak G4S 2/16 változatra!
Nos, akinek kedve van kipróbálni egy komplett mentést módosított recovery-ből, az
- Töltse le ezt. ( méret: 148,9 KB (152441 bájt) ; md5sum: 30a22caaa9a07d6ab1b8cf5a9d79696a )
- Tegye az sd kártyára (mindegy, hogy belső v. külső)
- "Telepítse" a csomagot
- kb. 2 perc után a cache és a data partíciókon kívül mindent lement img-be, szakaszonkként.Újraindítás után a dd-backup könyvtárban ott lesznek az img-k.
Ez elsődlegesen rendszermentés, ezért nincs benne a cache és a data. Arra ott van a CWM/TWRP backup.
Miért is jó ez?
Talán mert aki nem akar számítógéppel komplett rendszermentést csinálni, annak ez egy jó lehetőség. Csak megfelelő mod recovery kell, és ugyanazt lementi, mint az MTKDroidTools.Tesztelve belső SD-re, CTR2 recovery-vel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- fűnyíró traktor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest