Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nash13
aktív tag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Végigfut az első csík valami driverrel a flashnél, aztán kiírja, hogy a flashtool hibával leáll, akarok-e a neten megoldást keresni a problémára. Rákattintok és teljesen kilép a progiból. Amúgy Samu kábellel csinálom, mert nincs nálam az eredeti. Ez is lehet probléma?
-
válasz
nokiae668
üzenetére
A recovery-t nem a zipben lévőre gonodltam, hanem a telón lévőre, hogy miért nem hozza be.
Alapvetően nem tudjuk, hogy felkerült-e a telefonodra a recovery rendesen.
Ha nincs rajta a rom-nak megfelelő, akkor nem tölt be, ha rajta van, akkor betölt.
Én is találkoztam már hasonló esettel a sajátomon, így bízvást állíthatom, hogy a megfelelő rom-hoz megfelelő cwm be fog jönni - be kell jönnie.Nem hinném, hogy hardveres lenne a dolog.
A terminálos megoldást szoktam javasolni, az beválik.
Na ez érdekes dologvolt számomra, mert most nem jó a recovery és a backupban mégis ott van a recovery.img.
Természetes, hogy ott van. Azt a CWM tartalomtól függetlenül lementi, mint blokkeszköz-szakaszt (mondhatjuk úgy is, hogy partíciót ment) -
nokiae668
csendes tag
válasz
nokiae668
üzenetére
Sajnos nem. Mit lehet csinálni vele még? Remélem nem hardware-es hiba. Valahogy helyre lehet hozni a recoveryt.
Egy újratelepítés segíthet rajta?
Biztosági mentésem is van 4.2.2 ről is és a mostani rendszerről is.
Na ez érdekes dologvolt számomra, mert most nem jó a recovery és a backupban mégis ott van a recovery.img. -
vegyszer
addikt
válasz
nokiae668
üzenetére
Szia!
Nézd meg a következőt: "Terminal Emulator for Android"
Telepítsd.
Add meg neki a root hozzáférést. Ehhez indítsd el, és add ki a bonyolult parancsokat, amit itt írok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
su
Na ekkor kéri a root hozzáférést, majd
reboot recovery
És kész is vagy. A teló indul is újra recovery módban.
-
nokiae668
csendes tag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Már 4.4.2 van a telón, cappa72 azt írta, hogy CWM-ből lehet telepíteni és le is töltöttem a CWM-es telepítőt és CWM ből telepítettem és azóta a recoveryt nem hajlandó betölteni.
Ezért szeretném újratelepíteni a 4.4.2-t.
Ha tudsz segíteni akkor azt megköszönöm!
Biztonsági mentést csináltam a jelenlegi ROMról is és a 4.2.2 ről is.
Cappa72:
A gyári ROM felrakásához minden egy fájlt be kell tallózni, amit a scatter file tallózása után kaptunk vagy elég csak a system.img és a recovery.img-t.
Olvastam a flastools használatánál, hogy mást nem érdemes piszkálni.Előre is köszönöm a segítségedet.
-
ekrisztian
őstag
válasz
nokiae668
üzenetére
Szerintem, keress valakit a közeledben aki hajlandó segíteni, mert az lesz a vége, hogy letérdel a telefon

Amúgy spflashtools-al lehet újra tenni a gyári romot, és kezdeni újból a root/cwm/rom cserét.
Ha 4.2.2-ről ugrunk 4.4.2-re PMT hibát dob az spflashtools a partíció változás miatt, ezért ilyenkor nem a download módot tudjuk használni.
-
válasz
nokiae668
üzenetére
Értem és ezt honnan szerezhetem be?
Írd be a keresőbe (jobb oldalt fent), hogy vcom. Valaki már biztos linkelte.
Nagyon fontos használni a témaösszefoglalót és a keresőt, mert sok dolgot meg tudsz oldani ezek segítségévek akár magad is (és nem kell túl sokat várnod). Természetesen a kérdezés fél egészség, jobb kérdezni, mint téglát gyártani.Recovery-nek mi ehet a baja?
Nem hinném, hogy a recovery-nek baja lenne, mivel kipróbált verzióról van szó.Alkalmazás lehet az oka?
Nem, semmiféle alkalmazás nincs hatással a recovery-re, amennyiben nem módosítja az ennek fenntartott "partíciót". -
nokiae668
csendes tag
A recoveryt nem zavarhatja valamelyik alkalmazás?
Mivel tudnám a Recovery-t rendbe rakni, Én annyit csináltam, hogy egy CWM -t felraktam 4.2.2 -re onnan telepítettem a 4.4.2 -romot, (biztonsági mentése megvannak) és azóta nem hajlandó egyik CWM-t (recovery-t se betölteni.
flashtoolsal próbálkoztam, de ott el se indul a flash. USB hibakeresés be, kikapcsolva és úgy se. -
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Most arra gondolsz, hogy a tapi gombok felett van egy újabb kijelzett tapi gomb sor?
Mintha a build.prop fájl szerkesztése útján el lehetne érni ezt...
-
Outlander
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére

Hát nálam ahhoz fűrész vagy hidegvágó kell.
-
CoolBoy323
nagyúr
Miuinal hogy tuntetheto el az also gombsor?
Ennel is kaka a wifim

-
nokiae668
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Valahogy rendbe lehet rakni ezt a dolgot? Vagy ez a furcsaság miért van?
A telefonos parancssoros megoldásró leírás van valahol?
Működni működik a telefon, csak a recoveryt nem bírom előcsalni.
Program, alkalmazás nem zavarhat be?
A cm locker zavarta nálam az éő háttér választót. -
nokiae668
csendes tag
-
-
válasz
nokiae668
üzenetére
Pedig feltettem CTR-ből a 222444 build számú gyári 4.4-et, majd adb-n keresztül az előbb linkelt CWM-met, és simán oda lépett be.
Emigyen cselekedtem:adb push Jiayu-G4S-2Gram-16Grom-CWM6028-recovery-by-Cappa72-v4-222444.img /data/local/tmp/.
adb shell
su -
dd if=/data/local/tmp/Jiayu-G4S-2Gram-16Grom-CWM6028-recovery-by-Cappa72-v4-222444.img of=/dev/recovery
reboot recoveryMűködik.
-
nokiae668
csendes tag
Nem megy! Esetleg, ha újra telepítem a ROM-ot. Recovery-vel?
Olvastam az összefoglalóban, hogy nem érdemes hozzápiszkálni a többi fájlhoz csak a system és a recovery-t érdemes bejelölni.Inkább megkérdezem, ha a 4.4.2 ROM-ot és a Recovery-t szeretném újra telepíteni (4.4.2-t), akkor mit kell a zip csomagból kijelölnöm még?
Valamit nem kell beállítanom még a CWM telepítésnél?
-
nokiae668
csendes tag
telepítettem, de valamiért még mindig nem jó. Mit lehetne még kezdeni vele?
-
nokiae668
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Akkor rootolt, mivel root-ot ír ki, de miért nem hozza be a rcovery-t? Az általad linkelt (4.4 -re portoltat tettem fel) Mobileuncle tools Recovery update és ott a flash. és semmi nem történik utána. kikapcsolt állapotból csinálom akkor villan egyet a kijelző közép tájon és újra jön a jiayu felirat és a bejelentkezés.
-
válasz
nokiae668
üzenetére
Most nem értem akkor mégse lenne rootolt?
Lépj be MobileUncleTools-ba.
Ha az azzal indít, hogy a bal felső sarokban írja, hogy root, akkor root.
Vagy pedig terminal emulatorban írd be, hogy
su
Ha root jogot kér, és megadod neki, akkor megjelenik egy
#
Ha így tesz, akkor root. -
nokiae668
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Jobb helyre nem is tehették volna.

Na feltettem a recoveryt amit írtál, de még mindig nem tölti be usb re dugva sem.
A4.4.2 frissítése után nekem a soer user mód a beállításoknál elérhető volt. Be is kapcsoltam feltelepítettem a super SU -t is.
Al llama is root ért kiabált amikor repülőgépes mód ba akarta tenni automatikusan.
Most nem értem akkor mégse lenne rootolt? -
válasz
NomAAd5
üzenetére
Valahol írtad, hogy Linux-szal csatlakozol a telefonra
Így van, leginkább Linuxot használok otthon. (Munkahelyen nincs ilyen alternatíva, az windows-only.)hogy hogyan teszel fel új ROM-ot Linux alól?
Ha van factory mode a telefonon, és rendelkezésre áll az új romból raw img, akkor dd-vel. De ez olyan ritka, mint a fehér holló.
Mivel win-nel vettem a gépet, ezért a Flashtool-t és az MTKDT-t windows alól tudom használni.
Igaz, a Flahstool-nak van Linux változata is, de eddig még nem sikerült életet lehelni bele - tán újabbra kellene cserélni az Ubuntu 10.04-et
, meg nem ártana 64 bites rendszert használni. A 4pda-n azt írják, hogy wine... (deazmilyenmá', nem natív... meg ha jól láttam mégsem működik? -> com portot nem tudta megnyitni? gyenge az oroszom...)
De gondolkodtam már azon, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy simg-t átalakítani raw-img-vé, és azt dd-vel feltenni CWM szkript segítségével. Csak hát az időtényező... -
nokiae668
csendes tag
Helló cappa72 a 4.2.2 szoftver biztonsági mentéséből származó recovery-t visszarakhatom 4.4.2-re?
Nekem nem kell semmi extra csak menjen telefon. Vagy CWM is jó, de abból melyiket pakolhtnám fel 4.4.2 -re? -
nash13
aktív tag
Segítséget kérnék. Ismerős telefonja van nálam mert meg sem nyekken. Töltést nem veszi. Feltettem a drivereket és a flashtoolal megpróbáltam flesselni az összefoglalóban lévő romot. Amúgy gépre dugva pittyen a windows. el is indul a flash, az első piros csík végigfut, utána meg flashtool leáll hibaüzenetet kapok.
Van valakinek ötlete? -
nokiae668
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
nem hajlandó töltőre dugva se etölteni a recoveryt! Egyszer mobileunlce toolsból egyszer a kapcsoló gombról, majd egyszer a kapcsoló + hang fel + töltő és nem csinált semmit.
Egy CWM-t nem tudsz véletlenül, ami 4.4 kernelt tartalmaz?
CMW-t nem raktam még fel a telepítés óta. Csak a 4.2.2 kor felrakott van vagy lenne. -
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Na feldobtam ezt a MIUI romot is. És a mellé tett updatet-et.
Hát, őszintén szólva tetszik. Ugyanúgy stabil, de magyarabb a miuipro romnál.

Íme pár kép:
(amiket a MIUI pro romok oroszul, angolul mutattak)Cappa72 miuipro 5.5.15 belső SD kártya tiltás a telepítés, és az update után ment egyből.
A tárhely így néz ki:Nagyon tetszik a magyar nyelvű felület, újra.
-
-
válasz
nokiae668
üzenetére
Akkor ha jól értelmezem a 4.2.2 CWM ből feltelepítek egy teljesen gyári 4.4.2 fw-t.
Ha ezt jól gondolom akkor a 4.4.2 -re is jó az CWM, amit most fel fogok tenni 4.2.2-re.Ha először csinálod, akkor igen.
Utána azonban vélhetően a touch screen "elkalibrálódik", és utána érdemes egy 4.4-es kerneltartalmú CWM-met feltenni a további munkálatokhoz.A factory resetet azért kérdeztem, mert SGS advance-n egy újratelepítésnél nem törölt semmit a rendszer, csak "rendsezr fájlokat" telepítette újra pl.: clean master... stb... rajta maradtak.
A root-zip nem egy komplett rom, csak néhány fájl. Csak és kizárólag a roo-oláshoz tartozó dolgokat tartalmazza, ami a system-re ír. A factory reset pedig csak a data-t és a cache-t törli.
Ezért nem kell a factory reset. -
nokiae668
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Akkor ha jól értelmezem a 4.2.2 CWM ből feltelepítek egy teljesen gyári 4.4.2 fw-t.
Ha ezt jól gondolom akkor a 4.4.2 -re is jó az CWM, amit most fel fogok tenni 4.2.2-re.
A factory resetet azért kérdeztem, mert SGS advance-n egy újratelepítésnél nem törölt semmit a rendszer, csak "rendsezr fájlokat" telepítette újra pl.: clean master... stb... rajta maradtak.
(Ne akadjanak össze a fájlok)Köszönöm linket.
-
-
NomAAd5
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Engetessék meg még egy kérdés Cappa mesternek.

Valahol írtad, hogy Linux-szal csatlakozol a telefonra, és mivel én is, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan teszel fel új ROM-ot Linux alól? Nekem eddig még csak VirtualBox-on keresztül sikerült SP Flash Tool-lal, de sehol sem találtam leírást, hogy közvetlenül hogyan lehetne. Már akkor, ha nem CWM vagy más recovery-ből tenném fel.
-
NomAAd5
csendes tag
Ha már megint előjött a gyári 4.4.2, volt egy-két kérdésem vele kapcsolatban, hátha van, aki tudja a választ rá. Korábban feltettem a 20141113-154404-et, és azzal kapcsolatban találkoztam a következő érdekességekkel.
1. Amikor használni kezdtem rögtön feltettem magamnak Play-ből az alap alkalmazásokat, köztük a Google naptárat is, mivel telepíthető volt. Aztán amikor indítani akartam döbbentem rá, hogy van a rendszeren egy másik naptár is már. Egyrészt a Google-é nem volt hajlandó elindulni másrészt furcsálltam, hogy nem frissült a rendszeren levő. Mi az oka, hogy nem frissült a rendszeren levő ránézésre Google naptár a Play-ből a legfrisebbre?
2. Feltettem a Battery Doctor-t, mert szeretem, hogy szól, amikor feltöltődött az akku, nem szeretem a töltőn lógatni a végtelenségig. A Battery Doctor rossz szokása, hogy panaszkodik, hogy ilyen-olyan alkalmazások "titokban" futnak. Erre rá szoktam nézegetni, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki többnyire. Viszont a gyári rendszeren volt egy érdekes alkalmazás, a BeautyMakeup szép ikonocskával. Ez az alkalmazások között nem volt ott, automatikusan indult, nem lehetett leszedni, és meglepő módon a Battery Doctor szerint kifelé kb. 5-ször annyi hálózati forgalmat csinált, mint befelé. Mi ez a csodálatos alkalmazás, tudja esetleg valaki?

-
nokiae668
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Az NVRAM-ot már akkor lementettem amikor megvettem a telót, de megcsinálom még egyszer az a biztos.
Amit írtál, hogy 4.4.2 re való frissítés előtt futtassam le imei mentő scripteket, ezt már CWM -be kell le futtatni (telepíteni)?
SGS advance-n a CWM -be valahogy igy volt: "install from zip file" gondolom itt sincs másként.NVRAM-on kivűl nem olvastam mást, amit esetleg mentenem kéne.
A telefonszámok,sms, képek az alapvető, hogy elmentem.
A CWMből telepíthető változathoz egy linketn nem tudsz véletlenül, mert a jiayu.es oldalt nem nagyon értem -
válasz
nokiae668
üzenetére
A gyári recovery nem CWM.
A lényeg, hogy módosított recovery kell. Lehet az CWM (clockworkmod), CTR (Carliv Touch recovery), TWRP, COT, PhilZ...
Ezek valamelyikét tedd fel.
És persze első az olvasás (lásd összefoglaló!), valamit mentés akár többféle módszerrel. Addig neki se állj semminek, míg nincs mentésed. -
válasz
nokiae668
üzenetére
A factory reset nincs hatással a root meglétére. FR után is root-olt lesz a telefon, ha FR előtt az volt.
Gyári 4.4.2-re lehet frissíteni CWM-ből (jiayu.es oldalon fent van a cwm-ből telepíthető változat), és azt is lehet CWM-ből root-olni.
Annyi, hogy 4.4.2 után visszatérni 4.2.2-re kicsit macerás az érintő eltolódása miatt, de egy javított kernellel ez szintén helyre hozható.
A 4.4.x-re frissítés előtt mindenképpen futtasd le az imei szám mentéséhez tartozó CWM szkriptet!
-
nokiae668
csendes tag
Sziasztok!
Jiayu G4S telefonon, ha csinálok egy factory resetet, akkor lesz root vagy sem? (4.2.2)
A másik kérdésem az lenne, hogy 4.4.2 -re, hogy lehet frissíteni, hogy rootolva legyen?
Vagy csak a gyári 4.4.2-t szeretném frissítés után rootolni.GPS - pontatlanságot megoldottam egy alufólia fólia darabbal, de az itt lévő GPS -es javítást is végig csináltam.
Az alufóliás megoldást itt találtam:
http://itcafe.hu/tema/jiayu_g4s/hsz_1201-1250.html -
válasz
Outlander
üzenetére
Teljesen jogos a kérdés
, mert a G4-hez LiPo esetén azt írták, hogy jól bírja ezt a gyorsabb töltést, de kifejezetten írták, hogy csak LiPo akkuval szabad használni.
(Azért húztam csak alá, hogyha valaki ide téved, akkor nehogy összekeverje, hogy sima G4 MT6589/t-ről van szó! -
vegyszer
addikt
És ezt nézte valaki?
Nem tudom, de nem sok bizodalmam van a lollipopphoz, de hátha...
Olvass utána, mert nem tudom, hogy mi van a linkek mögött 51lollipop.website/jiayu-g4s-lollipop-5-1-update-tutorial/
-
vegyszer
addikt
A Needrom oldalon fent lévő miui romot valaki tesztelte már? www.needrom.com/download/miui-v6-g4s-port/
Elvileg 5.5.22, és van benne magyar nyelv is...
-
banbuszka
csendes tag
Köszi! Életmentő volt! Bár nem egy CooliCool ár, de legalább itthoni és van garancia és G4S. Szerintem innen veszem én is. =)
-
Outlander
addikt
Cappa
Olyan kérdésem lenne, hogy egy régebbi kernelnél láttam olyat, hogy mókoltak a töltés felvétellel...
Akkor ki is próbáltam, bár minden más kicsit bugos volt
, de valóban gyorsabban töltött...Esetleg te tudsz-e ilyesmit? Mert a 0,8a körüli felvétel (nálam) az egyetlen gyenge pontja a telefonnak...

köszi a választ.
-
banbuszka
csendes tag
Szörnyű problémákkal küzdök: se a coolicool se az efox nem engedi befejezni a checkoutot. Nincs tippetek más online store-ra? Nem szívesen vennék mást, a G4S már nagyon a szívemhez nőtt.
-
vegyszer
addikt
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Van ilyen motyó. Sőt, van is nekem belőle. De a kínai anno 10db fekete jack mikro USB porfogó helyett fehér jack iPhone 5 kis dugó párt küldött, de legalább 100 darabot.
Az meg sajnos nem jó bele.

-
Outlander
addikt
válasz
SárkánySzív
üzenetére
De... ebayen lehet kapni...
Füles helyére egy 0,9 $ clickit-t, h akkor hasznos is legyen, de van pilllyangó meg civecske is, töltő portba meg valamit...
Bár én nem vagyok híve... de lehet.
-
artid
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Helló,
Enyém is csinálta azt, hogy el-el dobta a wifi kapcsolatot. Eéggé idegesítő volt.
Gyári 4.2-vel volt felszerelve, s kb 4-5 m-re a routertől (Cisco WRTL54g), egy fal köztünk.
Eléggé zavart, de másik (akksi kapcsolat, vagy kontakt) hiba miatt lecseréltem.Üdv.
-
Outlander
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Ez annak jó, aki tényleg hónapokig nem takarítja a telóját... vagy nem tudom.
Én azért hébe hóba sűrített levegővel megszóróm.. már csak a hangszórók miatt is... zsebben hordom, sokszor szöszös... mondjuk videón inkább fülzsíros összeállt cuccnak néztem, mint zsebpiszoknak.
De ha neked ettől jobb lett, akkor "örülünk Vincent".

-
vegyszer
addikt
válasz
Thony.80
üzenetére
Érdekes volt a videó, amit leltem a Micro usb töltő panel csere kapcsán: Egy általános videó a micro USB csatlakozás tisztításáról
Be kell valljam, hogy az elején szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban. De legalább olcsó trükk. Valóban sok zsebpiszkot szedtem ki így. És a töltő azóta "áll, mint Katiban a gyerek"...
Esetleg tégy te is egy próbát. Ártani legalább nem árt, ha leghosszabb esetben nem használna.
-
Outlander
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Esetleg játsszál a routerral... állítsd át másik csatornára és/vagy aes / tkip részekkel...
MI ez amúgy téhome pirelli router? Mert az valami borzalom... illetve a dlinkek is tudnak meglepetést okozni... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Nem a jellel van a gondom...
Dobalja a fullosat
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szia!
Egy 3 szobás tömblakás, és bárhol van jel.
Rom.: még mindig a gyári, ahogyan kézben kaptam.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem ilyen gond a háló szobában van. Alattam router felettem router. Ugyanaz a net szétdobva. De közepén van, hogy egyáltalán nincs jel.
Ami érdekes, hogy lent, és fent ez nem jelentkezik hiba gyanánt.
(mi lakunk két szintet, anyós fent, és kábellel vittem neki netemet, mert vödörrel nehéz)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CoolBoy323
nagyúr
Mi a fene lehet, hogy sz@rakodik a teló wifije?
Ledobál, vagy nagyon lassú, vagy nem lát semmit... Ezek mennek mostanság
Router gond kizárva!
Rom: 20141101-222444
FR kéne neki, vagy HW hiba ne adj Isten?!
-
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére

Így már mindjárt más a leányzó fekvése.Köszönöm szépen a fáradozásodat!

Minden olyan, ahogy szeretem. Nincs belső sd, "csak" 13GB szabad hely, ami csak várja az appokat. Meg a 32GB sd kártya (ami belső tárhely, de ez már csak didaktikai kérdés)

Eme zip előtt gyakorta jött egy hiba üzenet, hogy az sd kártya sérült, formázzam újra.
-
válasz
vegyszer
üzenetére
A miui pro 5.5.15-höz csak a boot.img került átírásra, és azzal mennie kell a belső sd letiltásnak, másik rohoz való letiltószkript nem jó hozzá.
De csináltam belőle egy zip-es változatot is: MiuiPro 5.5.15 belső SD letiltó szkript Letötlése -
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
A terminál emulátor log:
u0_a72@lcsh92_wet_jb9:/ $ su
root@lcsh92_wet_jb9:/ # cd /mnt/sdcard
cd /mnt/sdcard
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # ls *21*.img
ls *21*.img
NVRAM-2015-May-21.img
protect_f-2015-May-21.img
protect_s-2015-May-21.img
sec_ro-2015-May-21.img
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/NVRAM-2015-May-21.img of=/dev/nvram
15-May-21.img of=/dev/ nvram <
10240+0 records in
10240+0 records out
5242880 bytes transferred in 0.676 secs (7755739 bytes/sec)
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/protect_f-2015-May-21.img of=/dev/protect_f
f-2015-May-21.img of=/ dev/protect_f <
20480+0 records in
20480+0 records out
10485760 bytes transferred in 0.919 secs (11409967 bytes/sec)
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/protect_s-2015-May-21.img of=/dev/protect_s
s-2015-May-21.img of=/ dev/protect_s <
20480+0 records in
20480+0 records out
10485760 bytes transferred in 0.937 secs (11190779 bytes/sec)
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/sec_ro-2015-May-21.img of=/dev/sec_ro
015-May-21.img of=/dev /sec_ro <
12288+0 records in
12288+0 records out
6291456 bytes transferred in 0.621 secs (10131169 bytes/sec)root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # -
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Jelentem, tökéletesen működik. Ki kellett próbálni futó rendszeren, a telóról terminál emulátor segedelmével a minap ajánlott 4 IMG fájl vissza állítása.

Az átpartícionálást követő belső sdsd kártytiltás egy kicsit bekavart. A miui bootloopba esett.

Ment fel a spanyol rom, de rossz módban került fel, a kijelző tapi pontjai eltolódtak. Újratelepítés után már nem kért pin kódot.

Az imei mentés meg ugye mikormikor nincs meg offline? Mikor nincs imei, hogy leszedjem.
SD kártya engedélyezés után lett boot, de látszik a 6 MB memória maradvány.
Annyi baj legyen. -
és nem kéne ilyenekkel szívni hogy nem hajlandó a rendszer belső tárra dolgozni csak fizikai sd-re,
Hát bizony akkor érdemes foglalkozni az átparticionálással, ami már megoldva (részletek később). Ekkor ugyanis eltűnik a belső SD, és csak fizikai SD kártya lesz (legalábbis a rendszernek nem mutatjuk meg, hogy van belső SD
)meg hogy egyik slotban nincs 3g és hasonlók.
Először lassan talál hálózatot induláskor. De aztán tartja.
Az biztos, hogy a 3g megy, de csak a mikro-sim foglalatú 1-es kártyán.Olyan, mintha a hangminőség gyengébb lenne, bár csak az egyenleginfót hívtam fel ilyen későn.
-
v1rus
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Köszi, ez kezdésnek egész jó, már az hogy felmegy és működik alapból, biztató, de a legtöbb rom úgyis az apróbb dolgoknál kezd el megbukni, meg a nem minden ember számára használatos részeknél. Igazából nekem elég volna ha az alap dolgok szépen mennek rajta röccenésmentesen, és nem kéne ilyenekkel szívni hogy nem hajlandó a rendszer belső tárra dolgozni csak fizikai sd-re, meg hogy egyik slotban nincs 3g és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Fogyjunk le!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, meg nem ártana 64 bites rendszert használni.

, mert a G4-hez LiPo esetén azt írták, hogy jól bírja ezt a gyorsabb töltést, de kifejezetten írták, hogy csak LiPo akkuval szabad használni.
, de valóban gyorsabban töltött...