- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
move1
tag
válasz
cappa72 #4269 üzenetére
Ahogy mondod, ezután gondoltam, hogy rányomom a salamander romot. Na persze befagyott a cucc a telepítéskor. Behalt a teló. Anno 1 éve mentettem le 4.4-es halálból felhozó romot, amit sp flash tool-lal feltettem. Hálisten sikerült utána feltenni a slamandert is meg az update -t is.
Összerakom a páromnak, sztán használja....remélem nem kell újra mókolnom vele...
KÖSZI A SEGÍTSÉGET -
move1
tag
válasz
cappa72 #4262 üzenetére
Holnap újra próbálkozom, mekkora hely kell az sd kártyán a mentéshez, elég 3 gb?
A Te féle IMEI mentéssel mi lehet a gond? Vagy csak egyszerűen vak vagyok...
Ha sikerül a mentés, akkor a teló sd kártyáról szedjem le a cwm mappában lévő mentést és a pc-és mtkdroidtool könyvtárra vigyázzak?
Köszi a segítségedet -
move1
tag
Sziasztok,
Tavaly vettem karira a páromnak egy telót, amit másodszor is vissza kellett küldenem Kínába, mert hardveres baja volt. Nemrég kaptuk vissza újfent, most már egy másik telót küldtek, ami úgy néz ki, hogy hardver szinten rendben van, viszont az oprendszer rajta nagyon gázos.
Van, hogy a fényképező alkalmazás nem működik, van, hogy nem települ fel rá vmi program, nem nyit meg egy képet, stb., belassul, stb., aztán miután újraindítjuk minden OK fél napig.
4.4.2-es rendszer van fent. Milyen rendszert ajánlotok rá, ami stabilnak mondható és nem kell újra rakni az IMEI-t?
Köszi -
move1
tag
válasz
Hunzoza #4107 üzenetére
Szia
Én 1 éve vettem a telót karira a páromnak, a jelenség 1 hónap után előjött. Az elején azt hittem, hogy szoftver hiba, mert mintha rom csere után jó lett volna egy darabig. Szerintem hardver gond, ha erősebben tekergeted/nyomogatod a telót, akkor néha előjön a kép. 1x már visszaküldtem a kínai árusnak, majd visszajött a szervízből új rommal, működött is 1 teljes órát, utána megint jött a hiba. A teló működik, csak épp nem látsz semmit. Visszaküldtem 2x-ra is. Az eladó a napokban jelezte, hogy megkapta, írtam neki, hogy teszteljék 1-2 napot mielőtt visszaküldik, remélem, hogy valóban kijavítják a hibát. Már csak azért is végig viszem a folyamatot, hátha, bár minden egyes postát nekem kell fizetni. Jelzek, ha visszakaptam, meg beszéltem az eladóval. Viszont sikerült talán egy megbízhatóbb eladót találni, aki nem tagadja le, hogy pl. megkapta a telót... -
move1
tag
az eladó azt írja, hogy küldjem megint vissza és ő ismét továbbítja a gyárnak...hát nem tudom, igazából már nem is a 2x 2-3000 ft postaköltség fáj, hanem a további 2-3 hónap, ill. a bizonytalan végeredmény. tudsz tudtok vmi jó szervízt, ahol értenek is hozzá bp. vagy környékén? köszi
-
move1
tag
Az előzőhöz: Tegnap óta nem tudtam életet lehelni a kijelzőbe, már kínomba feltettem más romokat is, de ugyanúgy csak villan egy pillanatra és utána nincs képernyő. Most hogy írtam ide, elővettem a telót, és elkezdtem (minden-minden alapon) ütögetni, majd tekergetni, mire egyszercsak megjelent a képernyő. Eltelt 2 perc és most megint sötét...
-
move1
tag
Sziasztok,
Tudtok segíteni?
Karira vettem a páromnak egy fehér g4s-t, 1-1,5 hónap után a kijelző felélesztése nem mindig sikerült, ill. fagyások is voltak, ezért frissítettem rajta, igyekeztem mindent a leírások alapján végezni. 4.2-ről 4.4-re frissült (már nem tudom, hogy melyiket raktam fel). Ezt követően kb. 1-2 napos használat után egyszerűen nem sikerült sehogy sem a kijelzőt bekapcsolni. A teló működött, az érintőképernyő is, csak épp a kijelző nem kapcsolt be, csak felvillant egy pillanatra. Ekkor már minden-minden alapon próbálkoztam különböző romokkal, és érdekes volt, hogy néha előjött a kijelző, de csak egy időre (max 1 nap). Írtam kiskínainak, visszaküldtem neki a telót, ő továbbította a jiayu-hoz, aki javította, majd visszakerült pár napja a teló (3-4 hónapos időtartam után). A teló az akksi berakása után először nem akart bekapcsolni, majd egyszer csak igen és minden fasza volt kb. 1 óráig. Annyit láttam rajta rajta, hogy 201411-i romot tettek rá és a rom végén egy 200-al kezdődő szám volt. Azóta ugyanaz az állapot, hogy a teló működik, de kijelző nélkül. (az csak felvillan egy pillanatra).
Van tippetek, hogy mit kezdjek vele. (jeleztem a gondot a kínainak, de sok mindenre nem számítok). A teló olyan mintha új volna, zsír, csak épp nem lehet használni...Köszi -
move1
tag
Hi,
Mégiscak szoftos hiba lehet, FT-al visszaraktam a 201406-os gyári 4.2.2-őt és előjött a képernyő, viszont valszeg mert 4.4-ről mentem vissza 4.2-re az érintés el van tolódva, meg az IMEI elment.
Hogyan tudom visszarakni az eredeti verziót ha csináltam mentést az mtk droid-dal?
Ja most épp az mtk droid nem látja a telót ha rádugom....jó hétvégém lesz... -
move1
tag
Sziasztok,
Az alap ROM baszakodott, ezért fórumtárs segítséggel feltettem egy újabb romot (mg 7), utána már a frissítést követően egy pillanatra magától elment a kijelző, de aztán az oldalsó gombbal rögtön vissza is jött. Ezt követően nem volt semmi gond kb. 1 napig. Utána viszont egyszer csak nem lehetett a képernyőt felkapcsolni, a teló hallhatóan működött, de semmi kép. Aztán 2-3 óra után egyszer csak visszajött a kép. Utána feltettem újra a rom-ot, ezt követően minden OK volt fél napig, most nincs megint kép, a teló működik. FT-al feltettem a gyári legújabb romot, de nem tudom életre kelteni azóta sem a képernyőt, a teló működik amúgy. Hardveres gondra gyanakszom, csak fura, hogy az alap 4.2.2 rommal ezt nem produkálta (sok egyéb bugot viszont igen). Tudtok vmi gyógyírt, vagy véleményt?
Köszi -
move1
tag
válasz
fudi2002 #2960 üzenetére
Köszi, Ja hogy akku nélkül kell rádugni? Korábbi okostelefonos romcserékhez (samu galaxy s, alcatel one touch, stb) szokott agyam nem hagyta hogy így csináljam, ez lehetett a fő gond. (kihagytam 1-2 évet a témában) Elvben gondolom a recovery-s megoldás is jó? Mostanrá már visszaraktam a telóre minden okosságot (sms, nevek, progik, stb.) nem szívesen kezdeném előlről. Üdv
-
move1
tag
válasz
fudi2002 #2954 üzenetére
Szia,
Ha a vas még gyári szűz, akkor a z új rom felrakásához kell CWM, vagy más?
Ott akadtam el, hogy amikor az spf v5-be betallózom az mg7 scatter filet és nyomok egy download-ot és felrakom a kikapcsolt telót usb-re akkor pirosra vált az alsó sáv és kiírja hogy PMT changed for the rom, it must be downloaded. Mit nem csinálok jól?
Köszi -
-
move1
tag
Sziasztok,
Asszonynak vettem még karira egy ilyen masinát (2gb ram-os verzió), miután nekem a kisebbik testvérrel semmi bajom sincsen, nem volt (g2f).
A párom folyamatosan panaszkodik a vasra, nem tudják hívni, fagyogat, nem csöng ki, stb. Csatolom a rom verziót. Tudnátok javasolni egy stabil romot amit rakjak fel rá. Gps nem érdekes, a facebook meg a net megy 1000-el, ja meg a beszélgetés.
Köszi előre is ha válaszoltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Xaomi Redmi note 8 Pro 6/64GB .. szép állapotban eladó.
- Huawei P20 ritka Twilight színben krom keret 128GB-os telefon szép állapotban + Samsung Galaxy A5
- Iphone 13 128 gb fehér
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest