-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
margithid #797 üzenetére
Mivel nem nagy cucc a romcsere, ezért gondolom kíváncsiak, hogy melyikkel mennyire használható. Nekem tökéletesen megy a Cappa féle kipucolt gyári, úgyhogy nem bántom, de ha lenne egy hibátlan MIUI, nem biztos, hogy nem csábulnék el.
Ugyanez volt a nexus 4-nél is. Volt aki azért vette, mert kismillió rom volt hozzá, én meg azért, mert azon az android úgy működött, ahogy a google kitalálta, úgyhogy azt még csak nem is rootoltam, annyira jó volt nekem a gyári.
-
válasz
margithid #755 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert én csak használom a telefonom, nem méregetem. A kijelzőidő is csalóka lehet, mert nem mindegy, hogy mi történik miközben be van kapcsolva kijelző. Azt tudom, hogy egy éjszaka alatt, csak telefon üzemmódban (minden adatforgalom kikapcsolva) 2-3%-ot merül. De szerintem a 4-5 óra kijelzőidő reális lehet, mert annyit tudott a n4 is, azt is 2-3 naponta töltöttem és az is kb. ennyit merült nekem egy éjszaka alatt...
-
Blizzardking
őstag
válasz
margithid #713 üzenetére
Van akinek az, érzése szerint. A melegedés is probléma. Itt van előttem egy MT6589-es soc-kal és 2000 mAh-s aksival szerelt 4,5"-os Lenovo, és konstans 8-10 fokkal hidegebb mint a jiayu, és kétszer annyi ideig bírja üzemidőben. Azt már korábban kitárgyaltuk itt, hogy valószínűleg kifogtam egy kevésbé összeszedett darabot.
Általában a fórumozók akkor szoktak teszt eredményeket közzétenni (viszont akkor dögivel), ha az alátámasztja az elvárásaikat. Ellenkező esetben több a "szubjektív tapasztalat", hogy úgy mondjam. Szóval a hallgatás is beszédes lehet sok esetben.
Mindenesetre a jelenlegi mezőnyben a G2F nagyon jó készülék, nincs nagyon párja, és nyugodt szívvel javasolnám másnak is, de a paraméterei alapján még ennél is többre lehetne hivatott. Jelenleg úton van egy másik is, ismerősnek rendeltem. Meglátjuk az hogy szuperál. -
Blizzardking
őstag
válasz
margithid #711 üzenetére
Sajnos egyáltalán nem az. Mellesleg feltettem a cpu temp nevű modult (xposed) és 50 fok fölé simán megy a hőmérséklete. Sajnos nemcsak játéknál, hanem pl töltésnél is. Aki szeretne belemenni ebbe a "meleg langyos nemmeleg épphogy kézmeleg de nekem megfelelő" dialógusba, illetve akkuidőben a "tökjó nemmerül sokathasználom mindigmentawifi" fogalmazásórába,
kérem
tegye fel a hőmérő appot, és futtasson egy antutu battery tesztet. Addig egyszerűen nincs miről beszélni, kb mint mikor a két Lotti beszélgetnek annyi a valóságtartalma.
No offense, de valamiért ilyenkor mindig leoltanak, nyilván nem mindenkinek érteke, hogy az imádott készülékének a tulajdonságai számszerű formát öltsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest