- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarWish
újonc
Sziasztok, megtudtam ma venni. A képen a kezemen látható a Fit2 mellett.
Egy probléma van, hogy még hivatalosan nem startolt el, így még nincs hozzá plugin. Az APK-t sem lehet letölteni. Én a Samsung Experience Store-ban 24.900-ért vettem.
Szóval, jelenleg csak egy szép karkötő.
Megjegyzés: állítólag csak Samsung telókkal lesz teljes mértékben jó. :/
-
Cobrusz
senior tag
-
NvidiaRTX
őstag
Instant vétel lesz.
-
-
-
janeszgol
félisten
-
NYPD
aktív tag
Nem kérek sokat, csak nfc, GPS legyen benne, és tudjak rajta kékfogon pofázni, bár ez utóbbi nem annyira fontos, és megvettek. Xiaomi smart Band 8 pro-val szemezek, de global verzióról még nem hallottam, és kérdéses, kap-e itthon is működő nfc-t.
-
-
stewe780
őstag
Legyen rajta egy használható analóg óra kinézet és nálam nyerő. A fit2-n nem voltak képesek rá.
-
janeszgol
félisten
Ez pont elég lesz nekem. A Fit2-t is imádom. Akkor leteszek a Galaxy Watch 4-5 vételéről.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Csak nem fulladhatunk meg a várainkban, hogy napok múlva a cselédség találjon ránk elkékülve
-
doooo
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
"....egy vároxigénszint szenzort..."
Egy egész vár oxigénszintjét megméri?! Nem semmi ez a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Most már biztos, hogy várható a 2020-as Fit2 utódja, de a kompakt formát nagyobb és szögletesebb megjelenítő váltja.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest