Új hozzászólás Aktív témák
-
StarWish
újonc
Sziasztok, megtudtam ma venni. A képen a kezemen látható a Fit2 mellett.
Egy probléma van, hogy még hivatalosan nem startolt el, így még nincs hozzá plugin. Az APK-t sem lehet letölteni. Én a Samsung Experience Store-ban 24.900-ért vettem.
Szóval, jelenleg csak egy szép karkötő.
Megjegyzés: állítólag csak Samsung telókkal lesz teljes mértékben jó. :/
-
Cobrusz
senior tag
-
NvidiaRTX
őstag
Instant vétel lesz.
-
-
-
janeszgol
félisten
-
NYPD
aktív tag
Nem kérek sokat, csak nfc, GPS legyen benne, és tudjak rajta kékfogon pofázni, bár ez utóbbi nem annyira fontos, és megvettek. Xiaomi smart Band 8 pro-val szemezek, de global verzióról még nem hallottam, és kérdéses, kap-e itthon is működő nfc-t.
-
-
stewe780
őstag
Legyen rajta egy használható analóg óra kinézet és nálam nyerő. A fit2-n nem voltak képesek rá.
-
janeszgol
félisten
Ez pont elég lesz nekem. A Fit2-t is imádom. Akkor leteszek a Galaxy Watch 4-5 vételéről.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Csak nem fulladhatunk meg a várainkban, hogy napok múlva a cselédség találjon ránk elkékülve
-
doooo
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
"....egy vároxigénszint szenzort..."
Egy egész vár oxigénszintjét megméri?! Nem semmi ez a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest