Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Mondom, teljesen változatos módon adja be egyszer a normál, egyszer meg a mobilos verziót, és van úgy, hogy mobil nézetnél rákattintok a 'Teljes nézet'-re, és betölti mégegyszer a mobilt. Az adatlapokat pedig csak és kizárólag mobil nézetben hajlandó beadni. A mobil nézetnél próbáltam kitörölni az url elejéről az 'm.'-et, de ugyanúgy visszatöltötte a mobilos nézetet...
Beállításokban nem lehetne ezt megadni, hogy alapértelmezetten hogyan jelenítse meg az oldalakat? -
válasz
elfelejtette
üzenetére
User agent string alapján. Illetve sütivel van tárolva 30 napig, ha egyszer a teljes verzióra kattintasz, hogy ne a mobil verziót hozza be alapértelmezetten.
Egyébként a teljes nézetnek ugyanaz az URL-je, csak m. nélkül.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Berakom ide is, mivel a másik topic nem igazán pörög...
Ez a gondom. -
föccer
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Ez sajnos az a kategória, hogy so sorry. Sajnáljuk, hogy ilyen korlátozást kellett bevezetni, de sajnos szükség volt és van rá. Szerencsére nem túl sokan kerülnek olyan kényelmetlen helyzetbe, mint te is, hogy ilyen nagy mennyiségű privát levelezés miatt nehézkes az oldal használata.
Ezúton is elnézés érte, remélhetőleg minden egyéb kárpótol az okozott kellemetlenségért.

üdv, föccer
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
K eletbe...
Ez amugy tenyleg iszonyat unfair h nehany csicska miatt tobb szazan szopunk!!
-
Sracok napi hany PU utan aktivalodik a captcha??
Megorulok tole!!
-
törölt tag
Üdv!
Hozzászólás írásakkor a szmájlikra kattintva nem történik semmi, és van még egy két ilyen apróság (hsz írás utána rögtön továbbítunk oldalról nem lép tovább) ami most jelentkezett nálam. Érdeklődnék ez saját hiba vagy a PH!-ban van valami ? -
erikke17
őstag
Üdv, nem biztos hogy jó helyen járok

Az miért van hogy maga a PH kezdő oldala és a fórum sem akar bejönni csak hosszas várakozás után?? Folyton várakozás a következőre ad.adverticum vagy mi, meg a huhit gemius.pl. Ezekre vár..
És ahol nincs az oldalban reklám az gond nélkül bejön.. PL. Fáradt gőz, PH interaktiv.. Mobilarena is bejön.. Nem értem
Előre is köszi.. -
ebben sok igazságod van. nem ígérem meg, hogy jövő hétre átszabjuk, de rajta van a listán egy közepes méretű fórum update. a cikkek mögé viszont nem biztos, hogy direktben akarjuk a kommenteket, hátrányai is vannak, nem csak előnyei. ettől függetlenül a navigáció lehetne kényelmesebb, ez tény.
-
Löncsi
őstag
Igen, de emellett még a sorrendet is át kell állítani. No meg nekem kellett kb. fél év mire megtaláltam ezt a funkciót.
Másik dolog még a hozzászólásokhoz. Pl. egy cikk alatt automatikusan ott lehetnének a hsz-ek, így a cikk és hsz-ek közt lehetne görgetni, több más oldalnál is ilyen a dolog.
Ezeket csak azért írom le mert "érzem", hogy egyre nehezebb a navigáció a Ph-n, ez eleinte nem zavart, csak más oldalakat böngészése után nehézkesebbnek tűnik ez az oldal.
Pl ezt érdemes megnézni, nagyon király az elrendezés:
[link] -
Mi a fontosabb, az első vagy a legfrissebb hozzászólás?
Ha az első, akkor így rendezed őket:
Fórumhozzászólások
Rendezés: időrendben növekvő | Blokkméret: xyz | Kezdő blokk: elsőHa a legfrissebb, akkor meg így:
Fórumhozzászólások
Rendezés: időrendben növekvő | Blokkméret: xyz | Kezdő blokk: utolsó, majd topik megnyitásakor nyomsz egy End gombot, vagy használod a lefelé nyilat.Ha még kattintani sem szeretsz, akkor:
Fórumhozzászólások
Rendezés: időrendben csökkenő | Blokkméret: xyz | Kezdő blokk: utolsóAz első hozzászólás pedig a jövőben lehetséges, hogy egy külön linkként meg fog jelenni egy észrevehető helyen.
-
Löncsi
őstag
Kettő.
Dupla nyíl jobbra (vagy legördülő menüt használni), ezután legörgetni a legaljára, vagy használni a lefele mutató nyilat.
Ergó a ciklus: Fórum megnyit -> Lapozás az utolsó blokkra -> Legalulra görgetés.
Ezt mindig eljátszani lassú. Jó lenne ha a fórum megnyitásakor már látnám a legújabb hszeket.No meg sok helyen nincs is tartalmi első hsz. amire szükség lenne, emiatt az egész fórumra rányomja a bélyegét a használhatóság.
-
Löncsi
őstag
Igen, de hosszútávon sokkal idegőrlőbb a fájdalmas lapozás (magamból kiindulva). Ezek a kis gombok is nehezítik az egészet.
Ha valaki nem olvassa el az 1.hsz-t, akkor is rossz esetben megmutatják, hogy kattintson a linkre/headerre akármire. Utána tudni fogja, hogy mindig ott van + friss hsz.-ek közt tud lapozni könnyedén.
-
fatal`
titán
Te nem headert írtál, hanem, hogy az legyen a legfrisebb hsz. Marhára nem örülnék neki, hogyha állandóan ott terpeszkedne legalul az első hozzászólás, amit kb. egyszer kell(ene) mindenkinek elolvasnia. Különben általában bele van írva a topic címébe, hogy olvasd el az első hozzászólást. Aki ezekután sem olvassa el, annak rakhatsz fejlécet, hupilila ugráló betűket, üvöltöző flash bannert, akkor sem fogja elolvasni.
-
Löncsi
őstag
Igen de miért ne lehetne berakni egy headert?
Pl. GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK, KATT IDE.Ez mindig elől lenne és tök jó, mert bármi van kapásból elérhető lenne, ez gyakoroltabb felhasználóknak is jól jöhet. De ha megnézed a trendeket, legtöbb oldalnál is az első hsz a legfrissebb.
Így ötvözve lenne az első GYIK-os hsz. és a friss hsz.-ek előnye.
-
Löncsi
őstag
Legyen az első hozzászólás időben a legfrissebb a fórumhozzászólásokban.
Bár tudom,hogy ezt explicit be lehet állítani, de jó lenne ha alapértelmezetten ez a beállítás élne. (Ki kíváncsi pl. egy 2005-ös hozzászólásra?)
-
imibogyo
veterán
Nekem egy nagyon alap ötletem van. Jó lenne a smiley-k számát növelni. Rengeteg olyan """érzelem""" és gondolat van, amihez nincs megfelelő arcocska. Nem azt mondom, hogy legyen ezer darab, de mondjuk egy második sort még simán el tudnék képzelni.

-
Ringman
félisten
nem lehetne emelni a kedvencek-limiten (50), vagy szétválasztani a hardveraprósat a többitől?
szokásom, hogy a hirtelen még használható apróhirdetéseket így jegyzem meg, aztán bizonyos időközönként szanálom (1-2 hét) azokat.
-
puttputt
őstag
válasz
vinikorn
üzenetére
Ehhez tartozóan, esetleg...:
-lehetőség arra, hogy a privát üzenetek oszlopában a név mellé be lehessen írni valami note-ot:
Pl. így.
S igen, lehetne tárgya - opcionálisan - akár maguknak az üzeneteknek is. (Bár a kolléga nem feltétlen erre gondolt.)+1: Csoportos üzenet írásának lehetősége. Ld., pl. Lanparty esetén jól jöhet... Vagy ilyesmi módszerrel él a "fejlesztői" ID körüzenetek esetén? - Persze, ezt magánfelhasználásra csak akkor, ha belefér a spamszűrőbe
. Pl. ilyenkor kötelező lehetne akár a komplexebb, 2-3x-os védelmi szintű CAPTCHA. Mert ugye sajnos...+1: (Az üzenetek preview-nézete gondolom felmerült már... El lett vetve végül is?)
-
vinikorn
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon jó lenne csoportokba gyűjteni az ismerősöket. Lennének Photoshopos ismerőseim, Samsung tv szaki névlistám, stb. Ugyanígy a privát üzeneteket is lehessen csoportokba szedni és az üzeneteknek címet adni emlékeztetőnek.
Ez közösségi jelleget adna a fórumnak.
-
Winner_hun
félisten
Mire vagy kíváncsi? Itt van néhány infó
-
rob83
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy probléma nagyon szúrja a szememet!
Mégpedig a halott apróhirdetések,nagyon bosszantó,hogy találni 1-2 éves hirdetést is amit egy tiszavirág életű emberke felrak és kitudja miért soha többé nem lép be!
Erre van valami megoldás?

-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Majd ki lesz szedve holnap a limit, csak most tesztelem, hogy tényleg nem szivat semmilyen bot, mert ráraktam az IP-iket a feketelistára. Amúgy amire te keresel rá az teljesen ok. A botok azok mindenféle szexuállis segédeszközre keresnek rá, több száz (vagy ezer) karaktert beírva a keresőbe.

-
Ok.
Kösz.Lehet, hogy spamrobotnak tűnt a viselkedésem.

Egy ilyen linket szoktam nézegetni: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?stext=thinkpad+OR+t60+OR+t61+OR+t400+OR+t410+OR+t420+OR+t500+OR+t510+OR+t520+OR+w500+OR+w510+OR+w520+OR+x60+OR+x61+OR+x200+OR+x201+OR+x220&suser=&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=Egyébként elsőre hülyeségnek tűnhet...de a millióféle módon feladott hirdetések miatt..
Ha normálisan tennék fel a hirdetők elég lenne egy "thinkpad" is. -
netpeti98
addikt
A Mobilarénán, lent az ajánlatoknál mi lenne az a társkeresés (dating)
:
Ráadásul még a link is elvan rontva.Üdv netpeti98
-
-
puttputt
őstag
Gondolkodtam e kapcsán... Ha ~100 Ft.-os regisztrációs díjhoz (vagy más, hasonlóan "szűkítő" elemhez) lenne kötve a reg., akkor lehet, hogy csökkenne az ilyen belépők száma. Nemde? Akkor már nem volna olyan egyszerű ezeket "populálni".
Biztos feldobták már az "ötletet" máshol, de e kapcsán megint előjöhet akár. -
A hardverapró részletes keresése nem megy...beírom a keresett kifejezéseket, erre a:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/listaz.phpoldalt adja vissza...

Pontosítok.
A "tartalmazza ezen kifejezések bármelyikét" mezőbe írtam 3 paramétert és működik.
4 paraméterrel már nem. -
Predator2
addikt
hol lehet megnézni h mik az aktuális fejlesztések illetve mi az ami készülőben van ?
(nem írok butaságot ha már volt ötletként felsorolva)
-
Chosen
addikt
Üdv!
Nem akarok zaklatni ezzel senkit, de hol tart az "itt szóltam hozzá" listából való törölhetőség? Ennyire komplex feladat tető alá hozni, vagy szimplán a prioritási lista végén van?
-
-
fatal`
titán
A mobilfórumon a kedvenceknél a teljes verzió gomb rossz helyre irányít (mert nincs külön kedvencek oldal ugye a rendes verzión), ezt lehetne javítani?

-
föccer
nagyúr
válasz
DataTraveler
üzenetére
Duplán kattint az egered, szakadozik a net, baszakszik a böngésző, vagy millió egy oka lehet. Érvénytelenítsd az egyiket a feladás után. Látjuk az időpontokat és tudni fogjuk, hogy véletlenül ment be kétszer.
Üdv, föccer
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Már nálam másodszor fordul elöl ha felrakok egy hirdetést 2x jelenik meg ugyan az a hirdetés!
Ez mitől van vagy másnál is jelentkezett már ilyen hiba? -
Predator2
addikt
Amit én nagyon hiányolok h nem lehet kiemelt témára keresni.
Sokaknak nagyon jól jönne közte nekem is. -
yolan
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, egy ilyen problémába futottam bele, amikor a Melyik alaplapot? topikot szerettem volna megnyitni.
Üdv, yolan.
-
föccer
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Bog előadásában volt róla szó. Több infó nincs a témában.
üdv, föccer
-
puttputt
őstag
Meg nem ártana egy olyan feature sem, ami érzékeli, ha idióta tartalmú, sértő vagy a cél számára kellemetlen megnyilvánulás, privát üzenet érkezik és azonmód letiltja.

Bocs a szpemmért, de ezt nem tudtam kihagyni.
(Nem, nem a kulcsszavas-megoldásra gondolok, mert azt akár meg is lehetne valósítani.
Egy a kontextust és "hülyeséget" vizsgáló "botra".)
Mondjuk, ápr. 1-jén el is lehetne játszani (popup), minden üzenetküldés után ideig-óráig.
Egyébként, kíváncsian várjuk (többen is, az ismerősi körből) ezeket az új, "prémium"-okat.

-
Viszlát
addikt
Mellőzés funkció bevezetése sosem merült fel? A hozzászólások értékelése mellett ez egy nagyon praktikus egyéni szolgáltatás lehetne.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha valaki tökéletesen megválaszolja a kérdésed annak miért adnál 1-est, 2-est, 3-ast vagy 4-est? Ha már ilyen rendszeren gondolkodunk akkor a (Y) - pozitív (N) - negatív értékelés lehet elképzelhető, de ez a fórum nem erről szól szerintem felesleges és nem biztos, hogy RIOS-ban kivitelezhető.
Szerk.: A lapcsalád van, a fórum csak egy hozzáadott érték amúgy

-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Lenne egy ötletem. Ez egy fórum ugye, ahol nem csak beszélgetések, hanem legalább akkora részben segítség kérések és ezek megoldásai is vannak. Ezért jó lenne bevezetni, hogy ha én felteszek egy kérdést és arra jön válasz, ami nekem pl tökéletesen megválaszolja a kérdésem, akkor azt mondjuk egy ötös skálán tudjam értékelni.
Ehhez kell az,hogy nekem legyen címezve a válasz és kizárólag a nekem adott választ csak én értékelhetem.Hogy ez miért lenne jó? Mert akkor ha rákeresek valamire, mielőtt feltenném a kérdést, akkor bejelölhetném,hogy pl csak a 3 vagy több csillagos válaszokat adja be. Így a fontos infót hamarabb megtalálom, a sitt meg kimarad. Plusz, aki sok csillagot kap, azt valahogy befolyásolhatná a rangját is. Pl kap egy 1.1-1.5-ös szorzót ahhoz a hsz-hez, csillagtól függően. Tehát oda vissza jó lenne.
Azt hogy minden hülyeséget ne csillagozzanak....hát ezt még nem találtam ki.

Vélemény?
-
imibogyo
veterán
Az lenne az ötletem, nem tudom, hogy volt-e már, hogy a privát üzeneteknél is legyen szerkesztési idő. Nem kell sok, mondjuk egy perc, de elég idegesítő, amikor elküldés után derül ki, hogy mondjuk véletlenül csak egy képet linkeltem be (ilyenkor a többit nem látja a felhasználó) az album helyett, így irhátok egy új privátot ahol az engedélyezett album van belinkelve.
Vagy ha ez nem járható út, akkor legalább egy előnézet az üzenetnek, ahol meg tudja az ember nézni az ilyen dolgokat.

-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem oldotta meg mindig, régen nekem is volt ilyen gondom, csak a profil törlése és a böngészőreinstall segített.
-
Matisyahu
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mint írtam,az általam nem nagyon kedvelt firefox nem hibázik..hiba nélkül beléptet.
-
Csak nálam fordul elő, hogy ha belépek itthon vagy máshol és bepipálom, hogy ne dobjon ki másik helyről/böngészőből, de kijelentkezek egyik helyen, akkor kidob a másik helyen is régen ilyenkor volt még egy site, ahol be lehetett ezt pipálni kijelentkezésnél.
-
Matisyahu
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon fontos problémám van. Előre is elnézést kérek,ha esetleg nem a megfelelő topikban jelentem ezt.
Van egy furcsa dolog : 2 napja Chrome és IE böngészőkkel nem tudok belépni az oldalra. Egyszerűen sikeres belépés után visszadob..
Már mindent elkövettem...böngészési adatok törlése,előzmények,kukik..mindent töröltem..még reinstall is volt..
Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával,és tudja mi a megoldás kérem jelezze.
Köszönöm.
-
canniball
nagyúr
Miközben írtam a választ jött az értesítő, azt hittem Winner előzött be.

Az új HA debütálásának tervezett időpontjáról lehet esetleg tudni valamit?blasko92!
Annyival egészíteném ki a "elhangzottakat" hogy az új HA megérkezéséig pedig itt ellenőrizhető megbízhatóság. -
föccer
nagyúr
válasz
blasko92
üzenetére
Szia!
Ez már azért sem megoldható, mert a jelenlegi piros pontos rendszer amolyan unoffical kezdeményezés. Teljesen független a PH-tól, vagy a Hardveraprótól. Nem a PH fejlesztette, és nem mi végezzük az adminisztrációt.
Az új HA-ban lesz offical pozitív/negatív értékelés, ami még a hirdetésnél is látszüdni fog.

üdv, föccer
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robotporszívók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezek a spamrobotok...