Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Tegyetek be egy kapcsolót, amivel ki lehet kapcsolni a lejárt hirdetés figyelmeztetést. Nem tudom kinek az ötlete volt, de nagyon mellé ment. Idegesítő. És bármely oldalfrissítéskor újra feldobja.
-
gtoth4317
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm! Ezer hála
-
gtoth4317
újonc
Sziasztok! Ha valaki átvert, de én voltam az aki eladta a terméket, konkrétan felhasználót hol tudok jelenteni?
-
Sziasztok.
Nem tudom kinek volt a parádés ötlete, hogy ne lehessen / jelet rakni a hirdetések címébe, de csak gratulálni tudok neki.
Hogy írjam le pl. hogy: 1234Ft/Mhs? vagy ár/db? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm
Közben épp válaszolt a fórumtárs és le is bonyolítottuk, de a jövőben akkor legalább tudom ezt az infót 
-
Archív hirdetést értékelhető? Pár hete megvásárolta a fórumtárs, de még nem értékelte és 20perc múlva lejár. Ilyenkor újra kell aktiválnom, vagy az archív hirdetést is lehet értékelni? Köszönöm

-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Nyugalom (és kapott már választ).
-
HF77
őstag
válasz
unclefucka
üzenetére
bocsi, de ez hülyeség amit kifogásolsz.....természetesen mindenki annak adja el a termékét akinek szeretné!!!!
hogy az most az első jelentkező a hirdetésre vagy a sokadik, hát azt hagy döntse el Ő!!! -
Kékes525
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Igazad van, kipróbáltam!
-
Kékes525
félisten
válasz
0xmilan
üzenetére
Mit nem lehet ezen nem érteni?
Ha kitiltottak, akkor miért tudok újat írni, vagy válaszolni? Rossz, hibás a motor.
Nem itt kell ezeket a hibákat is szóvá tenni?
Nem arról írtam, hogy jogos vagy nem jogos a kitiltásom, hanem azt, hogy rossz, hibás a prohardver motorja.
Vagy az a furcsa, hogy esetleg magam ellen beszélek? Még ez sem igaz. Ha írnék és/vagy válaszolnék a kitiltott topikban, akkor én kapnám a büntetést. Ezért írtam meg és azért is, mert fontosabb a prohardver a számomra mint az 1 hónapos kitiltásom az adott topikból.
Így érthető?
-
Kékes525
félisten
Nem működik az 1 hónapos kitiltásom a [Vírusirtó topic - PROHARDVER! Hozzászólások]-ban Ugyanúgy tudok hozzászólást írni, legalábbis a szövegíró doboz megjelenik az új és a válasz-ra klikkelve. Elküldeni nem próbáltam.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt szeretném megtudni, hogy tervben van-e ennek a "fejlesztése".

-
macilaci78
nagyúr
A rendszerben nincs lehetőség arra, hogy megkülönböztesse a szerző, hogy a hozzászólását rangbéliként (topikgazda, moderátor, arcképgyáros, akármi), vagy mezei júzerként (magánvélemény) írja.
Innentől kezdve viszont a Tisztelt Olvasóra van bízva, mit kezd az adott hozzászólással, illetve szerzővel, amiből pedig már fakadtak nézeteltérések. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt szeretném megtudni, hogy változik-e a jövőben.
-
-
Sziasztok!
A tag rejtése opcióval kapcsolatban szeretnék kérdezni. Azt olvastam korábban, hogy a nagybetűsök tiltása nem lesz később sem bevezetve. A topikgazdáknál sem várható ezen lehetőség elérhetővé tétele? A topikgazdai bejegyzéseit tehetné oly módon, hogy az ember mindenképpen lássa, a fórumozás közben kifejtett magánvéleményét had ne legyen "kötelező" olvasni.
Köszönöm szépen!
-
Ciccuka
veterán
Itt érdemes lenne még két kategóriát létrehozni:
2,5" és 3,5" -
dodx2121
csendes tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszönöm szépen
-
válasz
dodx2121
üzenetére
Ha megvan a hirdetés linkje akkor https://web.archive.org/ oldalon visszanézhető napra pontosan (ha készült róla mentés).
-
dodx2121
csendes tag
Jóestét szeretném az utolsó hirdetésemenek a törlését viszalétesiteni ha van rá lehetőség ugyanis a jépeken látszik a hirdetésben szereplő videókárzyán a rendes márkája ahogy a hirdetésben is le volt irva .
A vevő megkapta a kártyát és arra hivatkozik hogy nem nézte meg a képeken higy mien márka van a videókártyán mert nem egyezik neki a hirdetésben leirtakkal ami képtelenség de szeretném ha eben segitséget kapnák fontos lenne köszönöm -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
PuffyMinnie
üzenetére
Nem lenne jobb egy felugró ablak.
-
PuffyMinnie
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen csak sokszor az is kevés, és nem veszik figyelembe, nem érdekli őket, lusták elolvasni, nem tudom ezt máshogyan írni. Jobb lenne, ha felugrana egy ablak is, ( talán az agyukba égne) ha már reklámok is vannak az oldalon, akkor egy plusz ablak nem lenne gond. Vagy nem tudom még hogyan lehetne megoldani ezt a téma összefoglaló dolgot, hogy elolvassák az emberek, mert sokkal jobb lenne a topik gazdáknak, és nem az, hogy mindennap 100-szor írogatnák nekik, hogy a "téma összefoglaló szerint kérdezz", de ha máshogy nem lehet akkor marad így a dolog. Köszönöm, hogy elolvastátok amit írtam. További szép napot!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
PuffyMinnie
üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod a szöveget, akkor rájössz, hogy miért nem jelenik meg mindenhol. Azért, mert ahova írtál hozzászólást a témaösszefoglaló utolsó módosítása óta, ott neked nem fog megjelenni. De másnak, aki már régebben, vagy még soha nem írt oda, neki meg fog jelenni.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
PuffyMinnie
üzenetére
Mindenhol előjön, ahol megváltozott vagy új.
-
PuffyMinnie
tag
Igen azért is írtam, hogy van néhány helyen, de nem mindenhol jön elő új üzenet írásakor. De hiába is van ott mégsem veszik figyelembe a dolgot. Köszi
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
PuffyMinnie
üzenetére
-
PuffyMinnie
tag
Nekem olyan javaslatom lenne, hogy az adott topikokban ahová elsőnek lép valaki felugorhatna nekik, hogy mondjuk " összefoglaló szerint kérdezz" felirat. Mert sokan nem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák vagy megnézzék az összefoglalót, vagy nem találják meg, vagy nem akarják nem tudom. A sok éve regisztráltak is képesek úgy kérdezni, hogy nem olvassák el az összefoglalót. ( Az adott topikokban lévő gazdáknak okoznak sokszor bosszúságokat) Elég sok helyen be lehetne ezt vezetni. Milyen asztali gépet vegyek, Milyen ramot vegyek, Milyen processzort... És sorolhatnám. Tudom, hogy pár topikban új kérdésnél ott van az összefoglaló, de néha az sem számít. Köszönöm, hogy elolvastátok. Ha badarságnak tűnik bocsi.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
unclefucka
üzenetére
Itt elsírhatod a bánatod, természetesen GDPR-kompatibilis módon.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
unclefucka
üzenetére
Meg nem történt üzletet nem lehet értékelni.
Egyébként az sajnos nem számít, hogy ki volt az első jelentkező, az eladó annak adja el, akinek szeretné. -
Golden9
veterán
válasz
unclefucka
üzenetére
Szia!
Sehol
. Csak létrejött üzletet lehet értékelni, partner hülyítést nem. -
unclefucka
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek negatív értékelést szeretnék adni, mert úgy adott el terméket másnak, hogy tudott róla, hogy meg szeretném venni (és én voltam az első jelentkező), azt hol és hogyan tehetem meg?
Köszi a választ.
-
Imperius
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Imperius
csendes tag
Sziasztok,
A "Mit tilos meghirdetni" leírásban kormányrendeletre hivatkoztok, miszerint nem lehet hirdetni: "testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék"
Ez azt jelenti, hogy a korábbi archív hirdetések ellenére már tilos airsoft fegyvert hirdetni?(google keresés alapján 2018as az utolsó PH-s fegyver hirdetés amit találtam)
Amennyiben engedélyezett, meg tudom említeni airsoft csoportokban, hogy itt lehet kereskedni velük.
Sajnos a fb tavaly letiltotta, mert fegyvernek nézi az AI, valamint az airsoft bazár, mint egyetlen működő adásvétel honlap bezárt felvásárlás miatt
Jelenleg nagy igény lenne egy felületre, ahol fegyver is hirdethetőVárom válaszotok
-
Benhill
őstag
Hali,
Kereső mezőben bármelyik lapcsaládon, ha rákeresünk valamire, akkor új keresés esetén bele kell kattintani mezőbe.
Ha pl keresés után ugyanabban a mezőben villogna a kurzor, mint ahol rákerestük(szerző, téma, rovat, stb), az könnyítené a keresést. Nem tudom meg lehet a valósítani, vagy mit gondoltok erről. -
Wikidi
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Megtettem, de nem kaptam visszajlezést, hogy történt volna előrelépés. -
Wikidi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Hol tudok panasz jelentést tenni egy felhasználóval kapcsolatban?
Hibás terméket adott el működőként és nem hajlandó vissza vásárolni.
Üdv. Wikidi -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
balustore
üzenetére
Előre van sorolva a főoldalon is, csak annyi az előresorolt, hogy az első oldalra a tiéd már nem fért rá.
-
balustore
újonc
Hello,
Hogy lehet a főoldalon előresorolni a hirdetésedet? Nekem ebben a topicban sikerült: Apróhirdetések / Hardver / Egyéb hardverek
Előre is köszi a választ!
-
regener
veterán
Nem mondom hogy sűrűn látni ilyet (29 tételből 6 elérhető), de ha igen akkor elég átláthatatlan az egész.
Kérdeztem az eladót miért hagyja ott ami elkelt, de csak a sablon szöveget kaptam válasznak hogy ha elkelt valami és pont az kell írjam meg, a kérdésre választ nem kaptam.
Olvastam tavaly a beszélgetést erről, de hátha változott az véleményetek azóta.
-
asdf_
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mondjuk JPG-ből sem értem miért lenne bárkinek is szüksége 20 megabyte-osat feltöltenie (a fényképezőgépem raw-ja nincs 20 megabyte, lol). Ha meg egy PNG nagyobb pár MB-nál, akkor az meg -rendkívül kevés kivétellel- úgysem olyan cucc, aminek eleve nem PNG-ben kéne lennie, tessék átkonvertálni JPG-be oszt csók.
-
Bjørgersson
félisten
Ha JPG-ből lehet max 20 MB-osat feltölteni, akkor hadd lehessen már PNG-ből is lécci.
Tényleg nem értem, miért vannak ilyen szempontból megkülönböztetve, főleg ha felbontása mindkettőnek lehet 128 MP. 
-
regener
veterán
-
törölt tag
Üdv mindenkinek! Csak egy olyan kérdésem volna felétek, hogy 493 napja regisztráltam az oldalra és mindig a friss újonc rangot írja.Nagyobb rangra számithatok vagy nem? Válaszokat köszönöm!
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem csak azt kellene kiírni hanem mást is. Még nem tudom, hogy hogyan lesz megoldva, de ez a sok apróbetűs nekem nem annyira tetszik. A képfeltöltésnél muszáj volt, de máshova nem erőltetném.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Elég karcsú ez a 10db Realme, de létrehoztam, majd meglátjuk marad-e.
S22 is van. -
yuing
őstag
Sziasztok,
A Hardverapró mobilszekciójában kategóriabővítést szeretnék kérni, ha van rá mód.
Egyrészt a Realme-nek szükség lenne egy saját szegmensre szerintem, a növekvő eladások következtében hamarosan a használt piacot is elárasztják a gyártó modelljei. Többen nem is a megfelelő helyen hirdetik a telefonjaikat.
Illetve az Samsung S22 szériának is aktuálissá vált a külön fül. -
maxxenergie
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszi a választ!
"Ez nem igazán megoldható például a moderáció miatt (hirdetéseket fel kell függeszteni, stb.)."
Mondjuk ez nem teljesen világos, mert amit meg írtam, hogy ha megveszem előre mondjuk egy hirdetésre fix két hétre /14*200FT/ akkor az értékelések (és elmentések is -- ez a kisebb probléma csak furcsa lehet mások számára majd nem azt látja amit mentett) lesznek átírás után /eladás után rögtön nyilván ha van más termékem/ falsok...
Sőt mondjuk át sem írhatom a hirdetést elvileg /értékelésig Nem korrekt/, mert aki megvette a kiemelt hirdetésben lévő terméket, utána hogy tud valósan már "egy más infót tartalmazó előresorolt" hirdetést értékelni...Én meg nyilván nem várok majd 1 napot sem igazán ha közben mást is hirdethetek, mert a kiemelt fizetett hirdetést szerkesztéssel tudom használni !
Akkor elvileg az marad hogy minden nap egyesével vásárolom meg az előresorolást /csakhát nem akartam ezzel naponta foglalkozni/ vagy tetszőlegesen szerkeszgetem értékelés nélkül akár ha eladtam ami benne volt, de még van rá X nap kifizetett előre sorolás gondolom akkor így, mert ha jól láttam korlátozva sincs tehát egy hirdetést akár egy hónapra előresorolhatok azt csak a tartalmat kategóriát váltom ha kell

-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
maxxenergie
üzenetére
Ez nem igazán megoldható például a moderáció miatt (hirdetéseket fel kell függeszteni, stb.). Az ilyesminek a hirdetéshez kell kötve lennie, ez nem véletlen máshol is így van.
Illetve ami még feltűnt lehet én vagyok tudatlan mivel most vásároltam először, ahogy írtam hol látom mikor jár le a 24....X óra /200 Ft ...amit vásároltam :F
Egyelőre a hirdetésben található meg az információ, a jobb felső sarokban, de valóban a hirdetések kezelésénél is ki kell ezt majd írnunk:
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Most vásároltam először kiemelést /Előresorolás 200Ft /24 óra/ de ami ötletem lenne, hogy ezt ne hirdetéshez hanem fiókhoz lehessen választani/vásárolni.
Vásároltam 10-et ha már ott vagyok, de ez jobb lenne ha mint egy egyenleg jelenne meg a fiókhoz, és akár egyszerre egy vásárlással több hirdetéshez is felhasználható lenne az egyenleg /1 évig x napig stb.../, mert így ha holnap eladom abban a hirdetésben található terméket, akkor mivel 10 napig kiemelt az a hirdetés csak, akkor nyilván szerkeszthetem át bele a másik hirdetésem ha VAN /mondjuk ha meg mást nem hirdetek -- buktam 9 napot.../ és nem szeretnék naponta vásárolgatni nyilván...ezzel foglalkozni...
Illetve ha valaki korábban elmentette azt amit eladtam mert ... nem is fogja majd érteni sem minek mentett el mondjuk majd már azt amire átszerkesztettem ... mert ugye nyoma nincs mi volt korábban ...értékelésről ne is beszéljünk nyilván nem archiválom 10 napig ha még 9 napig kiemelt ... de így értékelés tárgyában sem az fog megjelenni amit első vevő vett mert átírom nyilván új termékre.. stb stb..
Szóval szerintem jobb lenne összefoglalva, ha nem hirdetésekhez hanem a Fiókhoz tartozna a vásárolt kiemelés egyenleg szinten jelenne meg, de főleg az ELŐRESOROLÁS !
Illetve ami még feltűnt lehet én vagyok tudatlan mivel most vásároltam először, ahogy írtam hol látom mikor jár le a 24....X óra /200 Ft ...amit vásároltam

Köszönöm !

-
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
örülnék egy hirdetés figyelő funkciónak
Ez folyamatban van.lenne "vadász" üzemmód, amikor adott témájú hirdetés felkerülésekor kaphatnánk értesítést
Elsőre azt hittem, hogy ez ugyanaz de ha arra gondolsz, hogy egy rovatba új hirdetés megjelenésekor értesít, akkor az nem ugyanaz, ilyet eddig igazából nem terveztünk, de nem hülyeség. Én kiállok mellette hogy legyen. -
Privik szűrése (főleg a hsz. számok alapján) nagyon jól jönne, ez nincs tervben esetleg?
-
Eiki
tag
Nem tudom korábban előkerült-e már, de magam részéről nagyon örülnék egy hirdetés figyelő funkciónak, ami értesítene, ha pl.: egy hirdetés ára megváltozik. Emellett azt is szívesen venném, ha lenne "vadász" üzemmód, amikor adott témájú hirdetés felkerülésekor kaphatnánk értesítést. Teszem fel épp iPad Air 4-et szeretnék venni és szeretnék azonnal értesítést kapni, ha új hirdetés jelenik meg ilyen eladó tárgyról. Vannak ilyen tervek a backlogban? (persze lehetne saját scraper megoldást faragni, de inkább megvenném szolgáltatásként)
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mobilon nálam megy... hébe-hóba. Mocskos dühítő már, hogy a tinymce lassan 4 éve nem javította ki ezt a bugot.
-
-
Đusty
addikt
Ha bekapcsolom valamelyik betűtípust azt ki már nem lehet.
Lehetne erre megoldás. -
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem, csak szimplán azokra a hozzászólásokra szűr, amelyekben van link és / vagy kép.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A másik oldalról meg ott van az, hogy nem sokan kapcsolgatnák ezt a sok állapotot megfelelően, jelenleg is sokan vannak akik még arra sem hajlandóak, hogy archiválják az elkelt termékről szóló hirdetésüket.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lefedi, de szerintem akkor is hasznos lenne, mert a jegelve azért nem túl beszédes, bármi is lehet. Rengetegen pedig nem is tudják, hogy archivált hirdetést is lehet értékelni, ezért én sem szoktam addig levenni a hirdetéseimet.

-
0xmilan
addikt
lezso nem reklamozta, de mar lehet keresni kepet es linket tartalmazo hozzaszolasokra! 🎉

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dehát ezt lefedi a jegelve állapot is, illetve akár már archiválni is lehet ilyenkor, hisz ettől még 30 napig értékelhető marad.
Aktív témák
Hirdetés
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak ehhez úgy éreztem muszáj hozzászólni, mert annyira abszurd!

. Csak létrejött üzletet lehet értékelni, partner hülyítést nem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)