Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Én Stylus kiegészítővel megoldottam ezt a problémát, minden off nálam normál hsz-nek látszik, mert a halvány betűket rossz olvasnom. Úgy is feltűnik hogy témán kívül van, és elgörgetek, ha nem érdekes számomra.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Plusz én, mint színvak még nem is látom.
Az off ok, van jogosultsága, a dupla off egy nagy "minek?". -
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az a bajom vele, hogy az értelmét sem láttam soha. Sokan a sima OFF gombot képtelenek használni, akkor ettől mégis mit várnánk, mi a célja? Válasszuk külön vele a kicsit off és a nagyon off témákat? Ugyan már, szerintem ez tök felesleges. Na de akkor várjuk az új logout-ot, hátha akkor megoldódik ez a probléma... Izé, fícsör.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Logout reinkarnáció után lesz ilyen meg sok más egyéb beállítás.
-
zeon.hu
nagyúr
Az off topik hsz-okban nem lehetne tiltani a szöveg külön off-ba tételét?
Ilyen hsz már alig látható/olvasható. -
Intel Arc széria teszt milyen okból nincs? Kártyát tudok adni ha csak azon múlik (bár szomorú lennék ha ez lenne a gond).
-
weiss
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
1000 éve ilyen.
-
Oliverda
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, megnéztem már másik böngészőben is. A fő kép beállítás mindössze annyit csinál, hogy listanézetben az lesz az alapértelmezett kiskép.
-
Oliverda
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Hát, ez egy elég nagy hiányosság szerintem. Legalább egy képet lehetne a sor elejére hozni azzal, hogy fő képként állítod be, mert most csak a szerkesztési nézetben hozza előre, a hirdetésben nem.
-
-
Oliverda
félisten
Hardveraprón hogyan lehet átrendezni a feltöltött képek sorrendjét?
-
Krystal_s
addikt
Szerintem ez nagyon zavaró mobilon, amikor feltõlt valaki egy képet és megnyitom, akkor kb az oldalon található összes képet mutatja nem csak azt az egyet. Múltkor valakinek megköszöntem a képeket. Este láttam asztali gépen, hogy csak 1 képet töltött fel a tag.

Másik javaslat, kicsit rä kellene nézni egyes moderátorokra, mert képesek túlzásba esni. Nevetséges indokkal lett törölve egyik kérdésem és még privátban figyelmeztetést is kaptam, mert szerinte túl gyorsan kérdeztem újra miután 3 napig senki nem válaszolt, ezért átfogalmaztam a kérdést, hogy az is értse, aki nem olyan hozzáertő a szakmai topikban. Legalább a régit törölte volna. Természetesen azóta sem válaszolt ott senki és nem is fog. Egy másik általános topikban meg pár órán belül válaszoltak ugyanarra. 🤔
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben, köszönöm szépen, így lesz!
-
Hírtelen nem is tudom hol kérdezzem meg.
Szeretném megváltoztatni a felhasználói nevemet is, hogy passzoljon új képemhez. Összeraktam egy speciális karakterekből álló nevet, ezt engedi az oldal? Ha pedig engedi, akkor a premium tagság miatt az egész piros lesz? Vagy hagyjam az egészet és maradjak a normál betüknél?
Köszönöm szépen előre is!
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, lehetne a Hardverapróban a fotó -> objektívek kategóriában a Sony márkát is különszedni A és E bajonettre ? Mint Nikonnál az F és Z bajonettesek.
Sony-nál az A és E még egyben van.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké, köszi
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Jelentheted, persze.
-
Üdv.
Ha egy hirdetés rossz kategóriában van, azt lehet jelenteni?
Vagy ez nem az a szint?
Az amd vga rx 7000-ben folyton van olyan hirdetés, ami nem oda való, most épp kettő is.
Nincs sok hirdetés összesen, igy nem akkora gond, csak érdeklődöm.
-
Gardaai
senior tag
Ha van egy hirdetés ami éppen előre van sorolva, ne lehessen uppolni, mert ez pocsékolás.
-
ledgeri
nagyúr
Nem találtam jobb topikot (pedig szerintem megért volna egy blogbejegyzést is, részletezve, hogy miért előnyös), kaptam értesítést, hogy be lehet állítani a 2FA-t, örülök is, meg is vagyok vele, -tripla redundásan, szóval én biztos vagyok-, de:
Érdekelne, hogy ha valaki benyeli a "tört mobil kijelző, lopott-elhagyott telefon, ó-jaj elfelejtettem ezt átmenteni" útvonalat, akkor miként kezeli ezt a PH! ?
Vannak akik(cégek, oldalak, szolgáltatások) úgy 2fa-znak, hogy csak a supportnak kell írni, vannak akik úgy, hogy akkor szia-pá. Hol áll a PH ennek a kezelésében...? -
drlinux
csendes tag
Sziasztok!
Bár lehet hogy ez már jó pár alkalommal szóba lett hozva, de én nem találtam kulcszavakkal rákeresve - egy olyan ötletem lenne a hardverapróra, ahol lehet értékelni a meghíusult adás-vételt komolytalan vevő/eladó miatt. Jelenleg ugye csak akkor lehet értékelni, ha végbement az adásvétel, így a visszajelzés noha megtörténik, de véleményem szerint nem akkurátus. Vegyük pl a jó öreg Gipsz Jakabot, van neki 100pozitívja, és 0negatívja. Hogy lehet ez? Mert az a 100 pozitív olyan visszajelzésből fakadt, ahol eleve létrejött az adásvétel, de lehet hogy igazából 900 másik emberrel szórakozott (mind eladóként, mind vevőként), és az adásvétel sosem jött létre, azaz az értékelést sem lehetett így elindítani, így a visszajelzést tekintve a sértett oldaláról kvázi bele lett "fojtva" a szó.
Mostanában sajnos egyre több ilyen trollal találkozom és tényleg jó lenne egy ilyen rendszer amivel ki lehetne szűrni a komolytalan vevőket/eladókat. -
-
Droidon Operával nem megy a normál asztali nézet, Fox és Vivaldi tudják. A széles asztali nézet ugyanakkor mindháromnál hibátlan.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már én is panaszkodtam itt...
Tableten tablet nézeten is elég nehezen található el az X
[kép] -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem én, hogy gőzgép, de ...
A mobil nézet számomra felejtős. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zeon.hu
üzenetére
Lehet, de ugye ha meg nagyobbra lenne állítva, akkor PC-n / laposon "bazinagy" lenne. Ezt már múltkor írta is lezso. Ezért van mobilra mobilnézet, asztalira asztali nézet, mert mind a sajátjára van optimalizálva. Na most ha valaki olyat használ ami nem az általa használt kütyüre van hangolva, akkor az ilyen lesz. Az szerintem sem reális, hogy az asztali nézetet használó mobilosokra legyen optimalizálva az asztali nézet.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Fekvő nézetben ok, de állóban el nem tudom találni, 9/10 alkalommal a következő képet mutatja.
-
zeon.hu
nagyúr
Sry, de én nem tudok kibékülni ezzel az új képnézővel!
(Mobilon persze, én kizárólag azt használok)
Ez egy random kép a droid alkalmazás topikból. Rábökök, teljes képernyőt elfedi, látom jól, ok.
Viszont nincs hely mellette, ha el akarom tüntetni. Tehát rá kell nyomom még 1x, ezzel megnyílik új ablakban, utána vissza gomb. -
Benhill
őstag
Apró javaslat:
Márkák között nem szerepel a Bosch. Bele lehetne tenni azt is
Nem létfontosságú, csak hirdetésemnél nem tudom beállítani.
-
DS39
nagyúr
A "Biztonsági beállításaim" résznél, a "Belépéseim" alatt a táblázatba bele tudnátok tenni az IP címet is?
Számomra hasznos kiegészítő infó lenne.
Köszi.
-
-
4D4M
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az csak abból a megfontolásból lenne, hogy egy korlátozás feloldását sokkal könnyebben veszi be egy közösség gyomra, mint a korlátozás meghozását. Ha kialakulna valami kultúra és semmi nem indokolja tovább, akkor nyilván lehet lazítani bármeddig.
-
macilaci78
nagyúr
Ha #hastag működik, pár topikban már láttam. Főleg a régi fórumozóktól, akik ma is aktívak az adott topikban.
Ugye, magára a szóra a kereső is ad találatot, a kettős kereszt előtaggal viszont egész jól lehet szűkíteni.De ha már címke, a gmail rendszere nekem tetszik. A privát fiókomban van szerintem 30+ aktívan használt címke, de a cégesben bőven megvan az ezer...
Nem biztos, hogy itt egy korlátozott megoldás bevezetése célszerű, mikor van ezzel egyenértékű online etikett.
-
4D4M
senior tag
Üdv,
a témaindító hsz szűkössége miatt, egy olyan fejlesztési irányra gondoltam többedmagammal, hogy a hozzászólásokat el lehessen látni címkékkel. Valószínűleg nem engedném teljesen szabadjára, de pl egy ilyen vagy ehhez hasonló jogosultsági körökkel tudnám elképzelni:
– a topikok gazdái + moderátorok korlátozhatnák a topikban alkalmazható címkéket valamilyen formában, ha egy új címke jelenne meg az esetleg egy kattintásnyi jóváhagyás után kerülhetne csak ki publikusra is, hogy elejét vehessük trollkodásnak/visszaéléseknek
– a hsz elkövetője szabadon megadhatná, törölhetné, módosíthatná az általa írt összes hsz címkéjét időkeret nélkül visszamenőlegesen. Megadhatná már az írásakor is. Itt véleményes lehet, hogy saját hsz hashtag-elésnél is jóváhagyás legyen-e szükséges (szerintem nem)
– a már a topikban érvényes/engedélyezett címkék közül bárki felhasználhatna másik felhasználók hozzászólásainak megjelöléséreA topik címkefelhője megjelenne a témaindító hsz előtt/mellett/után kattinthatóan és kilistázná az érintett hsz-eket. A hsz-oknál esetleg egy mouseoverre jelennének meg vagy esetleg nagyon aprón szürke betűkkel az alsó sorban. Vagy esetleg a nagy üres területen itt bal oldalon a név alatt.
Esetleg egy már felcímkézett hsz-ok között lehetne differenciálni hasznosság szerint olymódon, hogy akár többen is felcímkézhessék ugyanazt a hsz-t, ugyanazzal a címkével. Jellemzően akkor, amikor valaki valamit a kulcsszavak alapján keresve az adott hsz-t különösen hasznosnak találta az adott címkével kilistázott hsz-ok közül a problémája megoldásával összefüggésben. Az így kialakuló sorrendet lehetne választani az időrendi listázás helyett / mellett (másodlagos sorrend).
Nyilván linkelhetővé kellene tenni azon újszülöttek számára, akik még nem hallottak a témaindító hsz-ról – axióma: sosem fogynak el (:
Nagy mértékben segítené a rendszer az ismétlődő 0. típusú kérdések eligazító válaszait.
Nyilván nem spanyolviasz, sok helyen lehet ilyesmivel találkozni, csak szerintem hasznos lenne az itteni implementációja.
Köszönöm előre is az együttgondolkodást.
-
attiati
veterán
NBA topikba kérhetnék "spoiler" gombot?

Tök jó lenne elkerülni a meccs végeredményeket.
Kezdődik a rájátszás 2 hét múlva. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Nem, ez így rendben van. Ez a korlátozás úgy működik, hogy három paramétert állítunk be.
1. A korlátozás teljes hosszát
2. A teljes hosszon belül egy kisebb intervallumot
3. Az intervallumon belül maximálisan írható hozzászólások számátEgy példa:
Három hónap időtartamon keresztül korlátozunk valakit, hogy legfeljebb hetente két hozzászólást írhat. Ez annyit jelent, hogy ha ez egy hónapja történt, és az illető az elmúlt hét napban még nem írt, vagy csak egy hozzászólást írt, akkor most ugyan még írhat, de a korlátozásból akkor is hátravan még két hónap. Ha kimerítette az aktuális keretét, akkor a fórumon addig szürke lesz az arcképe is, amíg nem tud újra hozzászólást írni. -
Bjørgersson
félisten
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Lehet, hogy valami napi limit formájában van korlátozva.
-
-
Üdv!
Elég sok a csalás mostanában, nem gondolkodtatok további biztonsági funkciókon?
Gondolok itt olyanra pld ha valaki hirdetést szeretne feladni akkor kötelező bankszámlaszám megadása a profilban / azt ellenőrizni 100 FT levonással és visszatérítésével / telefonszám ellenőrzés stb...?
Bár nem tudom vannak e ezen dolgoknak jogi akadályai de sok oldalon találkozok már ilyennel és hasonlókkal. Tudom ez sem fogja a csalókat megállítani de mégis hasznos lehet.
-
cof
veterán
Ezeket a kategóriákat nem lehetne kivenni? Vagy legalább egy lenyílóba, esetleg ahogy a főoldalon is van. Egy teljes oldalt elfoglal minden hirdetésnél.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
lezso6
Időt spórolnánk az adathalászoknak?
Hát akkor sajnos így marad.
-
-
Gardaai
senior tag
Nem találtam neki topikot, ezért itt tenném fel, illetve kicsit ide is vág, ha nem így működik ahogy gondolom.
Ha előfizetek prémium tagságra, akkor kapok további 4 ingyenes hirdetés lehetőséget.
Viszont kapok mellé további uppokat is? Így is kevés, nem, hogy +4 ingyenes hirdetéssel.
-
Gardaai
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Placeholder.

Ez a felhasználó nem töltötte ki az adatlapját. -
Gardaai
senior tag
Nem tudom volt-e már, de jó lenne, ha meg se jelenne egy felhasználónál az "Adatok megjelenítése" gomb, ha nincs semmi kitöltve.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez esetben vak vagyok... vagy még nem ébredtem fel.

-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ohhh... köszi.
A régi felületet használom, ott nem jelenik meg.
Viszont a feliratkozásaim között találtam nagyszámú törölt topikot, ezek a feliratkozások miért nem törlődnek a Topik törlésekor?
-
-
válasz
Oldman2
üzenetére
Nem hinném.
A Beállításaim menüpontban található. -
-
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én olyat szeretnék, hogy ne kelljen állandóan rákattintani a megnyitásra, hogy a piros számok eltűnjenek mellőlük. Van olyan ami ideiglenesen annyira nem érdekel mint ahogy gyűlik a hozzászólás és fárasztó mindegyiket (vagy 40), kinullázni, hogy utána lássam érkezett-e új hozzászólás. Ráadásul egy katt kevés mert ha sok van még a továbbra is kell hogy a topik végére érjek.
-
Benhill
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Fel, eddig nem vettem észre. Kapcsolom is be, hogy csak kedvenceknél
Igy viszont csökkenteni is fogom az itt szóltam hozzá listát 20-ról talán.BestBuy topik a kedvencem, de mindig is eléggé zavart hogy 2x is láttam ugyanazt, de akkor emiatt nem szóltam sry

-
Benhill
őstag
A kedvenc fórumtémáknak, el tudnék képzelni egy lefele ugró ablakot. (nekem pl csak 1db van)
Jelezné az összesített új hozzászólásokat meg pl 0.3mp alatt le nyílna az ablak ha rá viszi az ember a kurzort.Szerintem, általában a kedvenc fórumtémáihoz szól hozzá az ember, így ugyanazt látja az "itt szóltam hozzá" és a "kedvenc fórumtémáim" pontok alatt is.
Nekem az itt szóltam hozzá ablak van kimaxolva 20-ra ezek egyben a kedvenc fórumtémáim is.
Mondjuk most látom hogy van "Duplikált témák megjelenítése" amit ki lehet kapcsolni hogy ne jelenjen megy 2x is. Ez nálam ezt jelentené: "itt szóltam hozzá témák elrejtése"

-
-
Bjørgersson
félisten
Működik pöccre a kétlépcsős azonosítás, menő.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm.
Most hogy mondod tovább próbálgattam. Az a "bárhol" nem igazán lehet az X közelében, illetve a széleken sem, mert akkor lapoz. -
-
DS39
nagyúr
Tök jó hogy lett a fórum topikokban is képnézegető funkció.

-
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Nem, ilyen sosem lesz, mert hisz úgy mindenhol listázódna, mintha több hirdetést tennél fel.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Megcsináltuk meg az alaplapnál is beírtuk a chipset sorozatot.
-
Kiborg777
csendes tag
Én szeretném javasolni, hogy a kedvenceknek jelölt hirdetésekre legyen egy külön fül, ahol meglehet nézni mik lettek megjelölve. Alig találtam meg hol vannak...
Sok ilyen jelölés pedig eléggé kautikussá tudja tenni a keresést kedvencek között, szóval a fülön belül is jó lenne kategórikus besorolás. -
Undoroid
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
" Meghirdettem a fényképezőgép kategóriában a számítógépet és megkeresett egy Fórumtárs, akinek volt egy gépe és elcseréltük. Ennyi. "
Szerencséd volt, de lehet, hogy ha a megfelelő kategóriába tetted volna, akkor hamarabb lezajlik a csere...Csak abból indulok ki, ha például főzni akarok egy finom pörköltet, akkor a hozzávalókat nem egy autómosóban keresem...sarkos hasonlat, de igaz!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ha adnának hozzáférést, én megcsinálnám szívesen.

Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm szépen előre is!

), de vagy középső gombbal kattintok rájuk, vagy kitörlöm a listából a már nem annyira fontos témákat.
PR-t lehet küldeni?