Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
konkrétan:
bizonyos témáknál (ránézésre randomszerűen szar) nem tudok vagy hozzászólni, vagy válaszolni valakinek, mert amikor rábökök vmelyik gombra akkor kéri a bejelentkezést és ezt hiába teszem meg és nyomok egy ''tovább''-ot, újra kéri a jelszót és újra és újra és újra... beragad ebbe a körbe.
aztán egy másik témánál már enged, de mondjuk csak hozzászólni, válaszolni nem. egy újabb topicnál meg pont fordítva, semmi összefüggés. -
domedee
senior tag
Parci!
Úgy néz ki az Opera 8-al már jól rakja ki a topikok tetején az akt. fórum/téma/hozzászólások menüket elsőre is. -
Orc
senior tag
Kezd nagyon idegesítő lenni ez a tovább gomb...

-
róland
veterán
Parci!
Tudom már sokan kérték, hogy lehessen keresni a tagok (vagy/és hozzászólásaik) között. Én most szvsz egy sokkal egyszerűbb dologra kérnélek. Míg nem oldod meg a fenti kereshetőséget. addig legalább az aktív tagok listájánál lehessen kiválasztani, hogy névsorban jelenítse meg a tagokat a rendszer (esetleg azt is kiírhatná, hogy melyik témát nézi épp, vagy melyikben szólt hozzá utoljára). -
[w]
őstag
Parci, ha térdenállva könyörgöm, hogy állítsd vissza a régi bejelentkezési rendszert, akkor hajlandó lennél rá? ez szörnyű!

-
TommyGun
őstag
TIL-CSÁK-BE a titulust, felesleges, inkább lehessen pontozni a usereket a bolhapiacon

-
DigitXT
félisten
képesek elérni ezt a szintet egy szakmai fórumon
Viszont ha jól emléxem, ő maga kérte, hogy alternatív megoldásként vegyenek el tőle 10000HSZ-t, mert egyáltalán nem szereti ezt a rangbulit...
Meg, hogy elég sokat ír a gőzbe, és jó lenne, ha már az sem számítana (piac után szabadon), stb.
Ennek ellenére tény, hogy szakmai témákban is ott van rendesen!
-
Divi
aktív tag
Egy pici dizájn beli malőr... de legalább mindegyik oldalon

![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/pacsot/ph/a.jpg)
-
Notes
senior tag
A női PH! olvasóknak szerintem nem túl testhezálló a PH! nagyúr rang. Talán a PH! nagyúrnő/hölgy bevezetése megfontolandó lenne...?

-
Petie
veterán
nekem olyan kérdésem kérésem lenne hogy nem lehetne a topicok közt ugy is keresni hogy ki nyitotta a topicot?mert volna egykét régebbi topicom amire kiváncsi vagyok csak nemtom mi volt a nevük

-
[amne]
senior tag
#1845 Bővebben: link - ismert probléma, vagy tudsz róla mondani valamit, hogy mi lehet ez?
-
mayerlaci
senior tag
Elnézést ha volt már de szvsz nem lenne hülyeség egy olyan menüpontot csinálni hogy Filmek.
-
ReJim
őstag
ööö
valami gond van az alapelvekben[Bővebben: link]!
ha a linkekre megyek, pl a moderátort keresekre, akkor az alábbi fogad: Bővebben: link
http://prohardver.hu/$surl/rios3_forum.php?mod=40&id=14353
benne van egy php változó
$surl az sztem nem kell oda 
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Működik még?
#!/bin/bash
OSSZESEN=0
for x in *
do
if test -f $x && { file $x | grep ''text''; } > /dev/null
then
echo ''------------'' $x tartalma:
cat $x
SOR=`cat $x | wc -l`
OSSZESEN=$(( OSSZESEN + SOR ))
fi
done
echo $OSSZESEN
Nézzük! -
Robaj
addikt
Olyat vettem észre, ha hozzászólok vmihez és pl 30-ra van állítva a megjelenítendő hsz-ek száma, akkor mind 30. hsz-em tuán az ok gombra kattintva csak 2 fehér csík jelenik meg.....
Utánna, ha a legördülő menüből kiválasztom az utolsó hsz-eket, akkor meg okés minden
Fehér csík értsd: adataim sor.....
Ez mié van
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
User1
tag
Lenne egy kérdésem -bocsi ha már volt- Nem lehetne megoldani azt hogy a fórumtémákat különböző módon lehessen sorbarendezni? pl.: a hw piacban nem mindíg aszerint szeretném látni a topicokat hogy ki mikor szólt hozzá hanem hogy mikor lett nyitva.
-
Old Death
senior tag
most vettem észre, h a témák felett van egy témák: felirat ez mikori? reggel még nem volt ott, v csak én nem láttam?

továbbá minek oda az a felirat? nem mintha nem férne el, csak sztem fölösleges, hiszen _látszik_ rajtuk, h azok témák
szerk.: már nincs ott.. istókzucsi előbb még ott volt.. a Fórumtéma Üzenet/Lekérdezés... sor alatt... üldézési mánia? összeesküvés elmélet?
oldy
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nemtom hogy ide írhatom e, Blogokkal kapcsolatban...
Olvasgatom őket néha napján egész korrektek és jók nade van 1-2 semmitmondó....és hát mit mondjak nem akarok senkit megsérteni de PL: Vangelis Blogja
.......nem akarom Vangelist megsérteni de a Blogjában nem ír semmit az ég világon.....tele van ''jó reggelt'' meg ''el aludni'' meg hasonló teljesen értelmetlen félmondatos szövegekkel....kérdésem hogy a Blogokkal nem lehetne azt csinálni hogy mondjuk ha télleg hasonlít vmi on line naplóra csak akkor maradhasson meg ?
Szvsz semmi értelme hogy egy saját topikot vki azért tartson fel hogy 100 hozzászóláson keresztül ne írjon semmiről....és televágja OFF-al
Télleg nem Vangelissel van probléma de ha ez a műfaj nem megy neki akkor minek televágni az amúgy igényes Blog rovatot ilyen értelmetlen dolgokkal....
Gondolok itt twollah-ra vagy guga-ra poppy moonman stb stb....nekik remek blogjuk van és télleg van mondanivaló és szól valamiről van értelme...
[Szerkesztve] -
gLes
őstag

Miért :R?
-
domedee
senior tag
Van valami most a PH!-val? egyszerűen nem akar bejönni, körben bejön minden, de a lap közepe, ahol a fórum lenne megmarad fehérnek, aztán percekig semmi, utána végül lassan becsordogál. más oldalak simán mennek.
Mondjuk rapszodikus a jelenség, csak néha jön elő, de akkor nagyon.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
Már korábban is jeleztem, de berakom mégegyszer. Egy olyan bugról van szó, ami képeket tartalmazó topicokoknál jön be az esetek többségében, csak Firefox alatt vettem észre, de az összes verzióval.
Két kép: Bővebben: link ; Bővebben: link .
Tehát a középső blokk egy része mintha kicsúszna, csak úgy lehet helyrehozni hogyha kijelölés közben túl húzzuk a blokkon akkor begörgeti. -
Winner_hun
félisten
Hi!
Bal oldalt eltűntek a játékos topicok, meg lehetne csinálni, hogy a hardver témák és az infotech témák közé, vagy az infotech témák és a mobil témák közé beékelni egy olya, hogy játékok, vagy játéktémák, ha már témákról van szóbár ez hülyén hangzik és 3 topic lenne látható, mint a pl hardverpiac?
mod: meg itt jobb oldalt az utolsó hsz-ekhez szvsz kéne egy kuka, hogy a zárt ill törölt topicokat el lehessen távolítani, ne kelljen megvárni, míg a többi leszorítja.
mod2: mé van az, ha szerkesztek egy hsz-t, akkor az első hsz-ekre ugrik vissza a rencer?
Ez így nem okés
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Parci köszönöm, hogy a smile javaslatom betetted a többi arc közé
, és külön öröm, hogy másnak is tetszik 
-
_Petya_
őstag
A CODE fícsörnél még mindig megvan a betűéret-bug, illetve jó lenne, ha fix karakterszélességgel jellenne meg a kód.
Petya -
Club
őstag
Példa:Bővebben: link
Akartam szólni, h topic nem ide való.
Erre válasznál a Login még mindig nem jó
IE 6.0.******
Valami cookie mágus jelentkezhetne már
-
L3zl13
nagyúr
Bővebben: link
#2768 - #2778 -
wnix
senior tag
Csak nálam van gubanc a Bővebben: link témánál ?
A Témalistában 39 hozzászólást ír, a témában 56hsz-t, de az 51-56hsz-t nem tudom elérni -
moonman
titán
ne a szmájlikkal bohóckodjunk mán, hanem lehessen végre normálisan belépni.
még mindig szar. -
faster
nagyúr
Kár, hogy a játékokkal foglalkozó topikok eltűntek balról, a szoftverfejlesztősek pedig egyben vannak egy csomó mással infotech néven. Inkább egy szoftveres gyűjtő lenne jó, a mobiltelefonos szerintem tök fölösleges ide.
-
TommyGun
őstag
Szasztok
Nemtom volt e már róla szó vagy nem...ha nem akkor stipi stopi az én ötletem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha volt már témában akkor meg sorry érte de akkor ezis a létjogosultságát is mutatja tán...
Tehát az ötletem hogy nagy fáradság vagy munka lenne e beleappplikálni a keresőbe hogy lehessen userra is keresni....úgyértem hogy nem egy bizonyos user összes hozzászólására hanem csak az általa nyitott topikokra.....mondjuk időrendbe szedve nyitás szerint....naon sokszor van hogy csak arra emléxem ki nyitotta de a címe nem dereng és elég körülményes így ráakadni vmire....
alapos megfontolást előre is thx
-
L3zl13
nagyúr
A CODE-rész bugos néhol kiszedi a záró szögletes zárójeleket.
<a [^<]*href=[''|\']?([^ ''\']*)
<a [^<]*href=[''|\']?([^ ''\']*)
Ps: Vagy már nem? :F
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Bővebben: link

Klepto: Akkó má 2-en vagyunk

[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Ide még nem írtam, mert nem volt érdemi ötletem, viszont egy smíle-t mindenképpen javasolnék, ami szerintem hiányzik a ''kedvenc kódjaink'' listából!
A következő smile felvételét látnám szükségszerűnek:![[kép] [kép]](http://forum.mpeg4-players.info/style_emoticons/default/respect.gif)
-
_Petya_
őstag
Ezt muszáj nekem is kipróbálni!

#!/bin/bash
OSSZESEN=0
for x in *
do
if test -f $x && { file $x | grep ''text''; } > /dev/null
then
echo ''------------'' $x tartalma:
cat $x
SOR=`cat $x | wc -l`
OSSZESEN=$(( OSSZESEN + SOR ))
fi
done
echo $OSSZESEN
Na lássuk...
mod: betűméret bug nekem is megvan, linux/firefox 1.0.2
Petya
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Miért nem tudom az adataimat elérni, mármint javítani bennük meg ilyesmi. Most nincs meg az a panel, hogy adataim? Vagy csak én nem látom?

-
snt
senior tag
törölve
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
<?php
print ('':)):F:D'')
.$_GET['post';]
?>
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
teszt kód
$newrst=eregi_replace(''</a>'','''',eregi_replace(''<a href=[^>
*>'','''',eregi_replace(''<p align=[^>
*>'','''',str_replace(''</p>'',''<br/>'',$rst))));
eredeti itt:
Bővebben:� link
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, utánna csak 2 csíkot látok, a barna hsz-eket nem...

Ennek ellenére tény, hogy szakmai témákban is ott van rendesen!

![[kép] [kép]](http://gles.hu/kepek/duhos.gif)
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
)
.......nem akarom Vangelist megsérteni de a Blogjában nem ír semmit az ég világon.....tele van ''jó reggelt'' meg ''el aludni'' meg hasonló teljesen értelmetlen félmondatos szövegekkel....kérdésem hogy a Blogokkal nem lehetne azt csinálni hogy mondjuk ha télleg hasonlít vmi on line naplóra csak akkor maradhasson meg ?