Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Notes
senior tag
válasz
Winner_hun #3731 üzenetére
Felraktam a 2.0 beta-t ezzel most megy.
-
Notes
senior tag
Igazából nem tudom, hogy más tapasztalt e hasonlót: Ma váltottam Firefoxra és amikor be akarok lépni a PH!-ra beírom a felhasználónevet, jelszót, kiírja, hogy sikeres belépés rögtön továbbítunka a fórumba, majd újra megjelenik az előző képernyő, ahol be tudok jelentkezni. Minthe mi sem történt volna. IE-vel meg simán megy. Mi lehet a baj?
-
Notes
senior tag
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /srv/www/prohardver.hu/include/_fent_fejlec.php on line 32
Ebből is látszik, hogy Bukmékeres fogadás (topik) kiszámíthatatlan. -
Notes
senior tag
A [/CODE] mintha nem működne... Legalább is a Delphis topik tele van olyan postokkal, ahol a kód utáni szöveg is más betűtípussal jelenik meg.
-
Notes
senior tag
Ha a hozzászólásomba be akarok szúrni egy szmájlit valahova a közepébe, és alul ráklikkelek az egyikre akkor a szmájli a hsz végére kerül, hiába van a kurzor a szöveg közepén. Nem egy critical error, csak meglepődtem.
-
Notes
senior tag
A női PH! olvasóknak szerintem nem túl testhezálló a PH! nagyúr rang. Talán a PH! nagyúrnő/hölgy bevezetése megfontolandó lenne...?
-
Notes
senior tag
Na az előbb tök szépen, udvariasan megfogalmaztam mindent, de kitöröltem. Inkább leírom a lényeget, hogy érthető is legyen: Ha PROhardver akkor legyen
már tényleg PRO, mert elég ''cikis'', hogy hogy naponta kétszer behal a rendszer.
Peace! I respect your efforts! -
Notes
senior tag
Az adatoknál a delikvens e-meil címe miért nem normális, hagyományos formában van megadva? Nehogy má' kopipészteljek, mert az túl egyszerű lenne?
-
Notes
senior tag
Kb. egy hete olyan lassú a PH! mintha egy 56K-s modemmel nyomulnék. Pedig nem. Másnak is
-
Notes
senior tag
Bővebben: link
Sajnálom. Eddig bírtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Acer notebook topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest