Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
oksa, megtaláltam amit mondtál.
köszke, nem szóltam.
Szerintem igen, félreértettél.
Én arra gondoltam, hogy az adott hírhez vagy teszthez nyitott topik első hsz-ében benne kellene lennie a téma forrásául szolgáló cikk, hír, teszt linkját
pl:
#1 hsz [Re Teszt: Akármi]
Bővebben: [link]
És így aki nem olvasta a tesztet, csak látja balra a topikot, egy pillanat alatt meg tudja nézni, hogy mi a topik indító témája.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Helló mindenki és Parci.
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engemet eléggé idegesít, hogy olyan topikokba mint páldául: [RE: Hír]...... ; vagy [RE: Teszt] nincs benne az előzménynek linkje. Ha megoldható lenne, hogy a feltett cikkekhez, vagy tesztekhez autómatikusan nyiló { vagy még nem nyíló
} topik 1 HSZ-ében benne lenne. Valahogy úgy mint az apróhírdetéseknél.
Szerintem sokan örülnének neki, hogy ha a topikot látva kedve támad az adott cikk vagy teszt elolvasásához, akkor nem kell keresgélnie......
thx, és jó pihenést két munka között. -
Tottu
senior tag
Nekem olyan tippem, ötletem lenne, hogy az ''Itt szoltam hozzá'' funkciónál egy kicsivel több topikot is megjegyezhetne. (Lehet én vagy lamus de nekem csak 6db topikot ír ki)
-
válasz
burgatshow
üzenetére
szia!
köszönöm az ötletet. a dologhoz persze hozzátartozik, hogy a dolgot én is meg tudom/tudtam oldani elméletileg, egyedül időm nem volt rendesen megcsinálni. általában, időm nincs, ötletek híján ritkábban vagyok
most megcsináltam, mert igazad van abban, hogy ''csak'' rá kell szánni az időt. lényeg a lényeg, mostantól mindenki szabadon törölgetheti a privát üzeneteit, kimenőt, bejövőt, ráadásul - elvileg - ez nem fog galibát okozni a fogadó/küldő félnél.
ha mégis, az bug, kéretik riportolni! -
kraftxld
félisten
A kedvenceknél nem lehetne azt megvastagítani amihez új hozzászólás érkezett?
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mivan, senki sem vevő az 5letemre?

-
burgatshow
veterán
Azt hiszem megoldottam, hogyan lehetne megoldani a privátok törlését.
Gondolom a privátoknak egy külön tábla van. Mivel ide kerül a bejegyzés ezért nem is olyan bonyi, mint ahogy a jónép annak látja. Kell két új oszlop a táblába, mondjuk
kuldo_del és fogado_del, mindkettő enum tipusú értékük 0 és 1.
Namost, amikor a küldő vagy a fogadó törölni akarja, akkor a táblának megfelelő sort kell módosítani, tehát ha a küldő törli akkor a kuldo_del-t kell 1-re állítani vagy ellenkezőleg.
Amikor mindkét oszlopnak az értéke egy, akkor kell teljesen törölni, így nincs az, hogy ha az egyik fél törli, akkor a másiknak is eltűnik.
Nem olyan nagy meló szerintem bár nem ismerem a rios szerkezetét, de én tuti így oldanám meg ebben az esetben.
A kilistázásnál meg egyértelmű: where kuldo_del != 1.
Ha van már megoldás, akkor sorry. -
VladimirR
nagyúr
igen, ezt is en csinaltam, de nem adatbazisbol megy, hanem letoltottem az erintett topic-okat teljes terjedelmukben (1GB+) es azon fut vegig a script - frissites akkor van, mikor egy temat, amibol tobb is van (szoval ilyen sorozatfeleseg), zarnak, es uj nyilik helyette - ekkor ezt letoltom es a script mar ebben is nezelodni fog
a linkesitest is meg fogom majd csinalni, csak legyen ra idom
de ez nem tartalmaz minden topic-ot, csak nehany hosszabb, folytatasos temat, szoval hozzaszolaskeresonek nem az igazi -
föccer
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Asszem így lassan másfél év távlatból kezdem megismerni igazán a PH!-t
Találtam egy ilyet: [link] Szófosás. Találó név mondhatom
Ez pont az amit ádázul kerestem, s lám megtaláltam....
VladimirR: Ha ezt is te készítetted, akkor megkérdezhetem, hogy milyen gyakorisággal frissül a felhasznált adatbázis? Illetve van rá kilátás, hogy egyszer a megtalált topikok ne csak int címek, hanem mint linkek is megjelenjenek?
ui: mármint a keresési eredményeket bemutató oldalon
Ave.
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
A minap fedeztem fel egy számomra újkeletű problémát:
Egyik totyikban írtam egy kódszerű szöveget. Mikor postoltam, és ráklikkeltem a MOD linkre (mert a kód szöveg egy sorban volt, és a vége le volt ''hagyva''), akkor a kódos résznél <pre> </pre> tagek voltak, és egy bekezdés tag ( <p> ) is volt a szövegben. Mikor már sikeresen módosítottam, akkor ezek a tagek ugyanúgy látszódtak a szövegben és a kódstílusú betűtípus meg eltűnt.
Találkoztatok már ezzel a problémával?
Szerk.: megint módosítottam, és megint megjelentek ezek...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Na, akkor a sok bénázásom után valami érdemi mondani valóm is legyen:
Bug:
Bereggelt tesóm a PH!-ra. Amikor megtörtént az első belépése, akkor a az utolsó hozzászólásaim nem frissült, ott maradtak az én linkjeim { elötte kiléptem a fórumból, és úgy lépett be tesó}
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Asszem a maradék önbecsülésem is oda van végleg

ENNYIRE LÚZER nem lehetek!
Vagy ha meg mégis, akkor szeretnék magamnak kérni egy bant itt helyben.
Szal. [link]
user hez bepötyögöm, hogy: föccer. Mehet ==> 89 hsz, lelkes újjonc.
Frissítés csak az explorerben, de az nem hoz eredményt. [ vagy ha van a formon egy frissítés gomb amit nem sikerült észrevennem, akkor tényleg itt hagyom a ph-t...
]
plusz, ha meg akarom nézni itt[link] az adataimat, akkor kapok egy sqles hibát.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
-
Calibos
addikt
hogyan is tudnám javítani a prohardvert?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Steelheart
üzenetére
1: ha az en keresom szall el mysql hibaval, akkor egy link kisereteben, ahol a hibaba belefutottal, itt jelezd => Bovebben: [link]
2: az en keresommel nem lehet hozzaszolasra keresni, csak azt mutatja meg, hogy milyen topic-okat nyitott az adott user (illetve a user-ek kozt lehet keresni tucatnyi szempont alapjan)
3: a tartomay tiltasaval gondjaid lehetnek, az orszag tobb pontjarol szokott uzemelni a szerver, de ez a fenti pont miatt egyebkent is szuksegtelen (arrol nem is beszelve, hogy pillanatok alatt kijatszhato
4: ha nem szeretnel kellemetlen helyzetbe kerulni, ne irkalj faszsagokat (
)
5: a ph is nyujt korlatozott lehetoseget a keresesnel felhasznalo szerinti szuresre, pl.: Bovebben: [link], illetve Bovebben: [link] es Bovebben: [link]
föccer: ket linket is kaptal a keresomhoz, inkabb az utobbit hasznald (Bovebben: [link], a masik (Bovebben: [link] korulbelul szeptemberi adatokkal rendelkezik, ezert lehet az, hogy nem pontos inforomaciot kaptal -
Steelheart
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
Ha jól tudom, akkor ez csak a felhasználó által nyitott témákat találja meg, nem? Sajnos nekem most valamiért nem működik a teljes keresés, valamilyen MySQLes hibaüzivel elszáll, csak magát a felhasználót találja meg. Vagy rá lehet keresni minden hozzászólásomra, vagy hogy melyik topicokhoz szóltam hozzá?
Nem örülnék, ha kiderülne, hogy a Diablo-s meg Guild Wars-os topicokba, meg még sok más egyébbe beleírkáltam...
Mindenesetre ha mégis rá lehetne keresni, letiltom azt a tartományt és akkor biztosan nem lehet majd használni.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyébként a napok stimmelnek, csak a hsz-ek nem.

nem tudom, de serintem nem sok föccer rohangál a magyar netes kultúrában
-
föccer
nagyúr
ahogy néztem éppen nem aktív

Ha találkozom vele, akkor megkérdezem tőle.
thx a kibővített keresőért.
Csak hogy on is legyek: Egy bizonyos felhasználó hozzászólásait tartalmazó toőikok keresésére most nincs mód? -
föccer
nagyúr
Megnéztem, hogy pontosan hogyan is lehet benne keresni. Megkerestem magamat, és nem a valós eredményeket adja{ hsz szám; reg ideje; rang....
}
Eeg én nem teljesen erre gondoltam. Valami olyasmit függvényre gondoltam aminek a visszatérése egy olyan lista { topik Id-kel } amiben az adott felhasználó hozzászólt.
Ilyen van?
Miért van eltérés az igazi, és a talált értékek között? -
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
az amit én mondtam nem zárja ki azt ahogy te most használod az oldalt

-
föccer
nagyúr
wowwww.
Ezek naggyon kircsik
Mindíg is vágytam valami ilyesmire.
Grat érte annak aki készítette
thx az infót csak a sok off miatt ne kapjak a nyakam közé
bakker ez a HSZem is off lett
A pics@ba
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr

Hú, akkor erről Én nagyon lemaradtam
.
Hogyan?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelheart
üzenetére
Ezt úgy kéne megoldani, hogy félig ahgoy volt a régi rendszer. Mittomén 15 uccsó hsz ami az user gépéről megy és alatta egy elmentés, és csak akkor terheli a PH! szerverét, csakmert gondolom így minden hsz beírás után megjegyzi, hgoy hova írtál.
-
Steelheart
senior tag
Én nem örülnék neki, de nagyon nem. Így is csak remélem, hogy néhány hsz, amit ide-oda intézek, nem kelti föl a figyelmét egy családtagomnak sem, akinek nem kéne. (Pl. ha játék-topicba írok.) Egyszer jártam így, és nagyon nem lett jó vége. Egy ilyen keresővel szabályosan leellenőrizhetnének, és anyám itt olvasgatná a hozzászólásaimat...

-
Steelheart
senior tag
Igaz... Most néztem csak meg, (eddig még nem nagyon próbáltam) tényleg, a lista a serveren folyton frissül, csak a felhasználó gépén van egy kézi frissítésű süti is - gyakorlatilag ezt látjuk. Heh, jobban körül kellene néznem, mielőtt kiabálni kezdek
Kissé bonyolultabb, mint ahogy gondoltam. 
Egyébként maga a lastmsgs kezelése egy forgalmasabb napon mennyire terheli le a szervert, ezt lehet tudni? -
föccer
nagyúr
Csendben, laposkúszásban a sok nagyság mellett kérdezném, hogy nem lehetne a kereső motort felruházni egy olyan opcióval, hogy adott felhasználó hozzászólásait keresse? < én pl rendszerint elhagyom a topikokat, állandóan kedvencekbe pakolgatni, meg onnan kiszedegetni meg nincs cérnám
> Beszéltem már néhány emberkével, és többen örülnének egy ilyennek.
thx. -
I_Am
veterán
válasz
Steelheart
üzenetére
Cookieban? De a Te gépeden vagy a server oldalon? (mert ez a nem mindegy.
)
Kedvencekhez meg 30 totyikot tudsz hozzáadni és törölni, tehát szvsz elég a 6 utolsó aktuális téma alatta. A duplikálásra meg Parci írta, hogy idővel kitalál valamit.
-
Steelheart
senior tag
Csatlakoznék pár előttem szólóhoz, és szerintem is fölösleges a kis helyet az ''itt szóltam hozzá'' blokkban a kedvencekhez már hozzáadott linkekkel pazarolni. A másik, hogy Szerintem kevés az a 6 link, több is bőven elférne, hiszen úgyis csak a cookie-ban tárolódik.
-
moonman
titán
ezmegmiaf.szom? [link]
legalább a hozzászólás közepébe ne baszódjon már oda. a fórumot kíméljük már! -
Winner_hun
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem ez tök nem így van. Én pl azokra a topikokra kérek mail értesítőt, amelyikeket nem nézem napi rendszerességgel, így ha írtak az adott topikba, akkor tom, hogy oda be kell néznem, mert kaptam róla mailt. Amit nézek, arra minek értesítő, ha úgyis belenézek?
És különben is nem mindenki használja a Válasz gombot, sajnos
Viszont ami kéne, az az, hgoy ne csak a kedvencekben lévő topikokra lehessen mail értesítőt kapni, mert ez így nagyonnemjó
-
Integra
titán
eszembe jutott valami, aztán majd eldöntik a guruk hogy érdemes e foglalkozni vele és megvalósítható e.
szóval, vannak a topicok amiket beraktunk jobb oldali oszlopba kedvenceknek.
lehet kérni értesítő mailt ha jön az írásunkra válasz, szerintem ezt mindenki kikapcsolja mert elképesztő mennyiségű tud jönni.
mi lenne, ha minden topic neve mellett mindenkinek lenne egy kis rublikája, amiben megjelenne egy szám. ez a szám pedig az írásainkra érkezett válaszok számát mutatja. ha nincsen, értelem szerűen nem jelenik meg szám. ha érkezett, értelem szerűen az adott mennyiségű válasz száma jelenik meg.
így nem kell bogarászni sem és azonnal látjuk az összes elmentett topicunkban, hogy hova és mennyi hsz jött ha jött.
mit gondolnak az urak erről? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
mentsd el a nyomtatobarat verziot
-
Winner_hun
félisten
Ha van egy teszt pl ez: [link] és rámegyek a második oldalára [link] akkor a címsor ugyebár változik. Namsot ha le akarom menteni, akkr a Fájl/mentés máskénttal tudom elmenteni, ami jó, de változtatni kéne azon, hgoy amikor elmenti, akkor ne mindig ugyan azon a néven mentse el, ennél a cikknél pl Óriások földjén - PROHARDVER! Teszt, hanem ha az első oldalon van, akkro a Óriások földjén - PROHARDVER! Teszt után legyen egy 1-es, a második oldalon egy kettes, hgoy ne manuálisan kelljen beírni. Nagyon jó lenne, remélem érthetően fogalmaztam

-
atosz
őstag
Egy olyan kerdesem lenne, hogy nem lehetne vhogy megoldani, hogyha feladok egy aprohirdetest, akkor egy olyan meglevo topicba iranyitsa az erdeklodoket, ami mar reg letezik, csak epp nem egy korabbi aprohirdetes altal keletkezett, hanem meg a hagyomanyos topicnyitassal?

-
GodHeart
senior tag
Lenne egy észrevételem, amit nem biztos, hogy ide kéne írnom, de akkor is ittlesz most !

Szal éppen böngészgetem PH!-t erre rákattintok erre a linkre [link], és nini mit látnak szemeim, akciós PH! ADSL-t 3990-ért bruttóba... szép idők, most vennék egyet ismerősnek, ha most is ennyiért adnátok, de hát nem...
Hiba kéretik javítani a flash animban! -
saco
csendes tag
értem,rendben

-
saco
csendes tag
Sziasztok
Lehet nem pont ide illik, de hirtelen job témát nem találtam
hogy lehet bentmaradni ph-n ? firefox 1.5 van itt,de minden géprestart után be kell jelentkezni
vagy nincs még ez az opció implementálva ?
valami 5let ? -
Speederer
senior tag
Nem lehetne +oldani, hogy csak a hardver piacon is lehessen keresni?
Bár asszem hasonló ''baja'' már volt másnak is. -
VladimirR
nagyúr
-
sharpapa
senior tag
Lehet hogy emlitették de eszembe jutott vmi (amit egy másik számtech fórumon láttam):
Szóval bizonyos rang fölött lehessen szavazós topicot nyitni. Ez akkor jutott eszembe, mikor láttam azt a topicot, ahhol arról volt szó hogy Vladimir legyen-e moderátor, és a modoknak ugy kellett megszámolni hogy mennyi szavazat ment igen vagy nem-re.Tehát lenne haszna, mert elég sok téma van amiben besegithetne a szavazás funkció, persze tudom, ezt nehéz megcsinálni.
na ennyi, kössz a figyelmet. -
MM
őstag
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy van már itt is privát üzenet.
A bejövőket sikerült is törölnöm, igaz ''csak'' egyenként lehet.
A kimenők törlésére viszont egyáltalán nincs mód, vagy csak nem találom? -
róland
veterán
Parci!
Felmerült, hogy lakhelyként legalább a megye kötelezően megadandó legyen. (Vagy a települést adja meg valaki, vagy legalább egy listából kiválasztva a megyét.) Bosszantó, hogy néha nem tudni, hogy érdemes-e belemenni egy ''üzletbe'', mert nem tudom a távolságot. Pl. nem szívesen megyek el 50 km-nél messzebb valamiért. Budapesten vannak ismerőseim, akik el tudják hozni nekem a dolgokat. Postacímem meg nem szívesen adom ki.
Aztán ott vannak a lokál témák. Akár ajánlható is lenne a kötelezően megadott megye szerinti témakör. -
Balinov
titán
T. Parci és a többi RIOS4 mágus.
az megoldható-e lenne,hogy a sima fórumhoz hasonló email-es értesítést is be lehessen állítani az apróhirdetésekhez?
csak 1 ötlet volt
üdv
Balinov -
róland
veterán
Parci!
Az megoldható lenne, hogy ha egy téma fel lett véve a kedvencek közé, akkor az ne jelenjen meg az utolsó hozzászólások között? (Úgy gondolom, akinek valami a kedvencei közé tartozik, az oda úgyis többször benéz, tehát felesleges az utolsók között megjeleníteni.) -
csery
tag
hi all!
képzeljétek, új témát akartam indítani, és a következőt írta ki:
Warning: pg_fetch_row(): Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 13 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 237
Warning: pg_fetch_row(): Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 16 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 237
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at or near '','' at character 139 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 182
mi lehet a gond?
[Szerkesztve] -
Dr. Bubó
tag
Hali!
Lenne egy kis kérésem.
(WinXP Sp2+IE6). IE6 Kisegítő lehetőségeknél bekapcsolom, hogy ne fogadja el a weblap fontjait akkor nyagyobbak lesznek a fontok sokkal jobban olvasható. Viszont a weblap keretei szétesnek (más web lapoknál nerm, valahogy érzékeli a beállításaimat!). Ja és a felbontást nem akarom vissza kapcsolni, globális font nagyobbításnál szintén. -
válasz
somodisoma
üzenetére
javaslom, használd is a cuccot, mielőtt írsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ott van a bal hasábban... -
somodisoma
senior tag
sziasztok!
Ropantmód tetszik az apróhirdetéses oldal, ami készült, átlátható, egyszerű, meg minden, egy dolgot viszont máshogy csináltam volna, mégpedig, hogy külön csinálnék ''keres'', és ''kínál'' rovatot, hogy olajozottabban működjön a dolog. -
rii
nagyúr
Esztétikai szempontból hibás az adatlap. A plusz infók/sorok miatt scroll-ozni kell.
-
Wyco
aktív tag
Biztosan volt már, de azert bedobom, jo lenne ha a forumon a kedvenceknél látni lehetne hogy ki és mikor szolt hozza legutoljara, valamint hogy ha nem kellene allandoan belépni, hanem belépve maradnék.
Üdv
V. -
wildrain
addikt
Nem tudom, említették-e már, de sajna a privát üzenet nem eléggé látszik. Előfordul, hogy jóideig nem veszem észre, hogy új üzenetem van. Nem lehetne, hogy villogjon, vagy nagyobb betűje legyen, esetleg egy kis borítékocska, vagy mittomén, de legyen már feltűnő.(!)

-
MyKonzerv
senior tag
tuti volt már, de engem marhára idegesít, hogy a linkek nem új ablakban nyílnak meg
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Csak egy észrevétel : mint azt mindenki látja,a fórum főoldalán az utolsó hozzászóló mellett ott van az adott téma MODERÁTORA,aki lehet egy HG is.Viszont a HŰTÉS, HÁZAK, TÁPOK, MODDING mellett Atus fórumtárs már csak őstag rangban van.Így hogy tudja a moderációt ellátni?
-
stargazer
senior tag
nem szerencsés sztem hogy a részletes keresésben amikor kiválasztom hogy a fórumtémákból keressen, azon belül csak a hardvercsoportokra lebontva lehet keresni, special én meg pont az os, alkalmazások-on belül akartam.
-
VladimirR
nagyúr
a helyhez kotott adok-veszek topic-ok a piac atalakitasa miatt atkerultek a ''lokal'' temakorbe, ezert jelennek meg a kozossegi temak kozott
Kalandor: par napja egyeseknel atkerult a bal oldalra, mert parci eszkozolt egy valtoztatast a kodban, es akinek nem toltodott le egybol a modositott css, hanem a cache-bol olvasta be a bongeszo, azoknak ''kicsit'' atszervezodott ideiglenesen az oldal
cserebe most mar eloszor a jobb oldali lista toltodik be, s csak utana jonnek a hozzaszolasok, ami lassu kapcsolatnal igen hasznos
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
ennek mi értelme van?
![[kép] [kép]](http://sanya.tvn.hu/badarsag.jpg)
-
bobace
addikt
a helyi eladási topicocat miért kellett átrakni a a lokálba?
Mire megtaláltam.... 
nem szoltam maradjon csak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
Miért kellet baloldlra átrakni a gyorskeresést+kedvencek menürészt meg a többit?
ez irtó zavaró !!

-
Csaba_20_
őstag
Az apróhírdetések részlegben nem lehetne KERES-KÍNÁL-ra bontani a hírdetéseket? Írtó zavaró, hogy mások keresési igényeit kell olvasni.
-
jasszer
őstag
Üdv!
Nem tudom volt-e már ilyen irányú kérdés, v kikapcsolható-e:
A kedvenc topikok listájában szereplő témákat szerintem felesleges az ''Itt szóltam hozzá'' rovatban is szerepeltetni egy helyet blokkolva ezzel, a kedvenceit úgyis időről-időre felkeresi az ember...
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszke, nem szóltam.
} topik 1 HSZ-ében benne lenne. Valahogy úgy mint az apróhírdetéseknél.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)