- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 185 Hz-es kijelzővel és 9000 mAh-s akkuval jöhet az új OnePlus
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-02-25 10:20 Téma összefoglaló
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
De az már külön függvény dolga, ez attól független. Plusz akkor arra is mindenképp figyelj oda, hogy nehogy egy scriptfájlt többször is be akarjon húzni, ezt előtte mindenképp csekkold, hogy nem lett-e már include-olva. Lehet akár csúf globális változóba is tárolni, vagy id-t adni a script tagnek, és annak meglétét ellenőrizni, és egyéb megoldásokon is lehet törni a fejed.

Persze, nem akarok svácji bicskát csinálni
. -
Soak
veterán
Szívesen! A document.head nem minden böngészőben támogatott:
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/DOM/document.head
azt hiszem, csak a HTML5 specifikációban rögzítik, hogy ez így valid.
Ha ez a document.head undefined, mert az adott böngészőben nem támogatott, akkor a VAGY-kapcsolatnál lévő értékadás jut érvényre:
document.head = document.getElementsByTagName('head')[0]
így már nem lesz undefined a document.head; a document.getElementsByTagName('head')[0] a legtöbb böngészőben működik, csak valamennyivel lassabb, lásd:
http://jsperf.com/document-head
Persze nem lenne muszáj egyébként ez az értékadás; lehetne úgy is, hogy
var headNode = ( document.head | document.getElementsByTagName('head')[0] );
a hatás elvileg ugyanaz lenne, a headNode a helyes értéket kapná (most nem beszélek arról az esetről, ha valamelyik degenerált kód rosszul bírálta felül a document.head-et), csak utóbbi esetben a document.head-nek nem lenne értékadás, ami egyébként nem is muszáj, nyugodtan kihagyható.
Tehát ha úgy jobban tetszik, az utóbbi értékadást is használhatod.Szerk.: amúgy úgy is átalakíthatod, hogy a függvénynek átadod, hogy melyik elemhez szeretnéd appendelni a script taget. Mindenesetre mivel ez is ismétlődő feladat lehet, mindenképp érdemes szerintem függvénybe rakni, és úgy meghívni (beszédesebb is).
Szerk.: amúgy úgy is átalakíthatod, hogy a függvénynek átadod, hogy melyik elemhez szeretnéd appendelni a script taget. Mindenesetre mivel ez is ismétlődő feladat lehet, mindenképp érdemes szerintem függvénybe rakni, és úgy meghívni (beszédesebb is).
Erre gondoltam én is, és akkor már implementálni, hogy figyelje a változást is (.resize) , mert igy ha kis ablakban nyílik meg akkor ha kiteszem full képenyőre már nem fogja behúzni, pedig elférne.
-
Soak
veterán
Most csak arra a részre reagálok, hogy a document.write() ilyesmi feladatokra ritka kivételektől eltekintve (pl. amikor csak meg akarod mutatni, hogy igen, ilyen is van) sztem elég csúnya megoldás alapból.
Akkor már valahogy így, jQuery használata nélkül:
/**
* Inject a JavaScript file into the header
*/
function injectJavaScriptFile( jsFilename, idOfScriptTag ){
// http://jsperf.com/document-head
document.head || (document.head = document.getElementsByTagName('head')[0]);
var
headNode = document.head,
newScriptNode = document.createElement('script');
newScriptNode.type = 'text/javascript';
if(idOfScriptTag){
newScriptNode.id = idOfScriptTag;
}
newScriptNode.src = jsFilename;
headNode.appendChild(newScriptNode);
}aztán így használhatod:
injectJavaScriptFile('myscriptfile.js');
Ilyesmire gondoltam köszi, mondjuk nem a head-be akarom rakni, de átalakítom.
Szerk : Az elején mit jelent a VAGY kapcsolat?
document.head || (document.head = document.getElementsByTagName('head')[0]);
-
Soak
veterán
css-el azt hogy tudom orvosolni, hogy behuzzon-nehuzzon egy külső scriptet?Természetesen nem azzal van probléma, hogy a div megjelenik-e, hanem hogy ne huzza be felelegesen a scriptet ha amugy sem látszik. (amugy egy reklám)
-
Soak
veterán
mondjuk jquery nélkül?
Egyébként javaslom, ne a window szélességét figyeld, hanem a document.body-ét.
És a régebbi IE-knél rémlik, hogy még adocument.body is rosszul számolódott, mert nem vette figyelembe a scrollbar-t.
Pontosan mi a célod? A CSS lekezeli a többféle felbontást, mi az amihez külön javascript is kell?A cél az, hogy a script csak akkor legyen behúzva, ha a rendelkezésre álló képernyő terület a megadott értéken felül van. Van egy fixed div jobb szélen az oldalon, ami pont felemészti az amugy 1000px széles tartalom meletti fehér részt 1280px-nél, viszont 1024px széles képernyőnél már rálóg a tartalomra.
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Ezt lehet valahogy jobban ?
var windowWidth = $(window).width();
var scriptUrl = 'http://www.example.com/test.js';
if(windowWidth > 1262){
document.write("<script src=" + scriptUrl + "><\/script>");
} -
Soak
veterán
Mivel semmi kódot nem látunk, így nehéz lesz segíteni. Megnéztem a honlapját, és ott egy 1 perces időtöltés alatt egy normális doksit sem találtam, szóval én nem nagyon tudok miből kiindulni.
===================
(#3261) martonx :
"Mivel aszinkron felépítésű, és a javascript kód gépi kóddá fordulhat, ezért igen hatékony szerver oldalt lehet benne készíteni. Már ha nem lenne a javascript olyan amilyen."
Mármint konkrétan mire gondolsz?
Kódot direkt nem mutattam, mert igazából adnak két snippetet amit beraksz és kész. Sajnos doksi semmi nincs, elég nagy gyökérség, ezért gondoltam, hogy ha esetleg valaki találkozott már a dologgal akkor elmondthatná hogyan sikerült életre kelteni. Írtam nekik emailt, hogy segítsenek, még nem volt válasz.
-
Soak
veterán
A formatum nyilvan nem mindegy, mert a flash sem eszik meg mindent
A kulonbseg az hogy a node.js-el backendet tudsz programozni .
hogy kliens gépen tudsz szerver oldali műveleteket végrehajtani
Ez a mondat szerintem ertelmetlen. Vagy kliens oldalon hajtasz vegre ( pl sima js) vagy szerveren (mondjuk php vagy node.js)
-
Soak
veterán
Igaz, a framework biztosít, még a .Net és a Java-ban is...
Javascript programozási nyelv, vagy szkript nyelv, az sajnos nem tudom, sokszor megszóltak már mindkét kifejezésért, úgyhogy ezt a vallási kérdést tegyük félre

A Node.js eddig szimpatikus, én azt láttam rajta, hogy kliens oldalon lehet vele szerver oldali műveleteket végrehajtani, ami baromira tetszett
. WinJS-t nem ismerem, de gondolom csak win-es.
W3 File/FileReader API tényleg képes lenne könyvtár tartalmat kilistázni? Mert én csak azt láttam, hogy fájlt tud beolvasni és kész... mármint annak tartalmát, de így könyvtár tartalom (könyvtár , fájlok) beolvasása nem.
SOAK, Az nem lehet, hgoy a videó amit leakarsz játszani azt csak az FF támogatja? (Nem vagyok guru, csak erre gonodlok elsőkörben)
Az nem lehet, hgoy a videó amit leakarsz játszani azt csak az FF támogatja? (Nem vagyok guru, csak erre gonodlok elsőkörben)
Hát tényleg nem vagy guru..
.. Nem a video lejátszással van probléma, hanem az exoclick-es megejelenítéssel. A videót flowplayer játsza le, flashben, szóval cross-browser kompatibilis. -
Soak
veterán
Sziasztok !
Van valakinek exoclick in video ad + flowplayer párossal tapasztalata ? Chromeban sehogy sem tudom összehozni, viszont firefoxban tökéletesen megy. Bármi ötlet, hogy a chromenak még mi kéne? A kapott kódot beágyazom a video főlé és kész. FF-ben tökéletes, Chromeban viszont semmi, se IE-ben .
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
Szerintem a legtisztább megoldás a jQuery-s .data() használata, amivel data-attribútumok állíthatók be; tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
A kód nem lesz csúnya tőle.
Átalakítva a saját korábbi demómat, készítettem egy újabbat neked:http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/HLT3J/2/
Külön-külön nyilvántartható így az aktuális beállítandó background-position és az aktuális kívánt irány is.
Aztán ezt ízlésednek megfelelően átalakíthatod.Köszi szépen, sikerült megcsinálni

-
Soak
veterán
Mostmár leesett, hogy cask a .hover-nél van értelme a this-nek, a funkcióban hiába hivogatom. Megprobáltam úgy, hogy mindegyiknek adok egy uniqe ID-t, viszont ha beleteszem a mousein részhez ezt pl : var currentID = $(this).attr('id'); akkor valamiért nem pörgeti a hátteret, csak az értékeket módosítja, mert mikor kiviszem az egeret és vissza akkor frissíti be az értékeket ?!
Azért akarom ezt mert akkor könnyen meg tudnám oldani, hogy ha pl rotator classu elementre viszem az egeret akkor ugye csak azt fogja pörgetni mivel a pörgetés id alapján működik.
Az alaphelyzetbe állítást úgynígy mouseout reseteli 0px-elre a pozíciót.
Itt a kód : http://pastebin.com/LAagfMKx
szerk: Persze itt még csak a class-t piszkálja, de nyilván ha sikerülne megcsinálni akkor beadnám nei az id-t.
szerk2 : nem is a változó inicializása miatt nem megy, hanem amikor át akarom addni a funkciónak.
-
Soak
veterán
Ja, jogos, erre nem lett felkészítve a korábbi kód. Most érdemben nincs időm foglalkozni vele, de ja, a this a megfelelő kulcsszó, a .hover() eseménykezelőjén belül például:
$(this).css('background-position', .......);
Viszont azzal számolj, hogy így több elemnél nyilván kell tartani az összeshez tartozó épp aktuális scrollozást, vagy csak a jelenlegihez képest tologatni mindig, mindenesetre azért át kell variálni a kódot.Mostmár leesett, hogy cask a .hover-nél van értelme a this-nek, a funkcióban hiába hivogatom. Megprobáltam úgy, hogy mindegyiknek adok egy uniqe ID-t, viszont ha beleteszem a mousein részhez ezt pl : var currentID = $(this).attr('id'); akkor valamiért nem pörgeti a hátteret, csak az értékeket módosítja, mert mikor kiviszem az egeret és vissza akkor frissíti be az értékeket ?!
Azért akarom ezt mert akkor könnyen meg tudnám oldani, hogy ha pl rotator classu elementre viszem az egeret akkor ugye csak azt fogja pörgetni mivel a pörgetés id alapján működik.
Az alaphelyzetbe állítást úgynígy mouseout reseteli 0px-elre a pozíciót.
-
Soak
veterán
Szerintem a JS nélküli működésre itt nem érdemes építeni, legfeljebb CSS3-as újításokkal megoldani az animációt, amennyiben a böngésző támogatja, amennyiben nem, na akkor lépne életbe a JS-sel való animálgatás, pont ilyenekre nagyon jól használható például a Modernizr, ezt tudom ajánlani, mert ilyenekre nagyon fasza. Én például olyanra használtam (csak egy kiragadott példa), hogy alapból CSS3-mal animáltam egy menü fel-lecsúszkálódását, aztán egy jQuery-kódban pedig a megfelelő Modernizr által JS-sel beállított class meglétét ellenőriztem, így tudtam csekkolni, adott böngészőben megvan-e a CSS3-as property támogatása, vagy sem (pl. IE8), ha nem, csak akkor kellett a jQuery-vel animálgatást beizzítani. Szerintem ez manapság járható út.
A két ötleted közül az elsőt én abszolút jónak tartom, én asszem azt választanám. Esetleg egy data-attribútummal (http://api.jquery.com/data/) is be lehetne állítani a hoverre betöltendő képet.
Most már csak arra nem tudtam rájönni, hogy ha több ugyanolyan class-ú elem van, akkor hogyan különböztetem meg őket? this-re gyanakodom, de nem találtam leírást amiből kiderül amit akarok, mert ugye most mindegyik elemen elkezd pörögni a háttér ha valamelyikre ráviszem az egeret.
-
Soak
veterán
Szívesen!
"Konkretan video previewnak lenne, tehat fix ertekkel kene kockat ugrania , majd elorol."
Na várj, és azt miért pont background-image-dzsel akarod megoldani? Már ha jól értem. Mondjuk végül is nem egy elvetemült gondolat, mert akkor csak egyszer kell betöltődnie, így kevesebb a request. Viszont annyiból nem biztos, hogy jó, hogy így ha kiraksz mondjuk 100 video preview-t, akkor 100 nagyobb képet kell betöltenie, mint amennyit szükséges, mert sanszos, hogy a júzer nem fog hoverezni mind a 100-ra. Szóval lehet, hogy érdemesebb lenne inkább különálló, de azonos méretű képeket betöltögetni szépen animálva. De persze ismerni kéne a konkrét körülményeket, meg a feladatot, mert végül is a jó megoldás kiválasztása nem triviális.Szerk.:
(#3140) Soak :
na ja, így is lehet, pixelekkel, de nem biztos, hogy "biztonságos", mert ha a kép keskenyebb/szélesebb, akkor az eltologatások nem biztos, hogy pontosak lesznek, a százalékos megoldás talán ennyiből jobb lehet.
Igaz, gondolom nálad úgyis fixálva lenne a háttérkép mérete, mindegyiknél azonos képkocka lenne.
És amúgy mi volt az oka, hogy a széles background-image-re esett a választás? Annak egyszerűsége?És amúgy mi volt az oka, hogy a széles background-image-re esett a választás? Annak egyszerűsége?
Az egyik, hogy egyszerű, managelhetőbb mintha minden videohoz tartoznak 10 kép. Jelenleg a konvertálás után 10 kocka egyenlő elosztásban kiválasztásra kerül, majd ezek összefűzve alkotják az eltolandó hátteret. Aztán a másik az volt ugye, hogy első nekifutásra jónak tűnt, hogy 0 delay-el be tudja tölteni a hovert a browser mert ugye "cache"-be már ott van. De ez után én is eljutottam az általad felvetett problémához, hogy ha van 30 video, abból 2-3nál fog lefutni a funkció, akkor 27-szer több adatot küldtem mint kellett volna.
A képek mindig egységesen erre a méretre lesznek igazítva (dícsértessék az Imagick), tehát ezzel nem lesz gond, így megvan a képkocka effektus (hogy ugrál a kép és nem pedig folyamatos a mozgása, mint az első példában).
Két megoldás vetődött fel bennem:
1.
Két kép lesz, 1 ami amúgyis az első kocka lenne, a 2. ami eddig is volt, de az csak nyilván hover-re töltene be (esetleg még egy mini load animációval) .
2.
Két kép lesz, az egyik ami az első kocka lenne, a második pedig egy GIF, ami hoverre ugyanezt játszaná le, ennek előnye, hogy JS nélkül is működik.
Szerk : De persze a GIF sem lesz sokkal kisebb mint a 10 öszefüzött kép, ezért esélyes az első megoldás. -
Soak
veterán
Hali!
Most gyors kikapcsolódásként készítettem neked egy példademót, aminek a kódját már könnyen át tudod írni:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/HLT3J/
Szerk.: a lényege, hogy százalékos alapon növelgeti-csökkentgeti a background-positiont, ezáltal jobbra-balra scrollozódik a background-image.
Lehet szépíteni a kódon, akár plugint is lehetne belőle készíteni.Egyszerübb lett mint elsőre gondoltam.
-
Soak
veterán
Hali!
Most gyors kikapcsolódásként készítettem neked egy példademót, aminek a kódját már könnyen át tudod írni:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/HLT3J/
Szerk.: a lényege, hogy százalékos alapon növelgeti-csökkentgeti a background-positiont, ezáltal jobbra-balra scrollozódik a background-image.
Lehet szépíteni a kódon, akár plugint is lehetne belőle készíteni.Koszi szepen, jol nez ki, bar nem teljesen ilyet szeretnek, de most attanuanyozom hogy mikent lehetne atalakitani.
Konkretan video previewnak lenne, tehat fix ertekkel kene kockat ugrania , majd elorol.
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Hol találok olyan kódot vagy csak egy snippetet ami hover-re változtatja egy elem hátterének pozicióját?
Tehát ha reviszem az egeret egy a-ra, akkor X (változó)-szer tolja el jobbra 100px-elt a hátteret, majd ha a végére ért akkor előről kezdi.
Keresek egy ideje de nem találok ilyet.
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
De, a klines végzi

Ez azért van, mert általában ha vki belogol, akkor bent is marad amíg ki nem lép, mert nem autentikáció miatt kell, hanem, hogy a szerveren az ő fakkjába menjenek az adatok. Szóval, ha valahogy kiürül a kes, és nincs meg a session id, akkor kezdjen a login-nal az app.
Meg mert felülről ez jött, hogy így csináljam (és akkor így kell), mert állítólag a usereket kikészíti a login
jajj, amúgy nagyon nem fekszik ez a jqm. most, hogy kezdem megismerni a js-t, erre egy teljesen más szintaktika...

Mi van ha valaki tiltja a JS-t ? Amúgy, ha mobilra akarsz (legalábbis iPhone-ra) akkor nem sokkal ezelött linkeltem egy megoldást ami szerintem nagyon jó.
-
Soak
veterán
Jó, én nem értem a dolgot, mert annyira homályosan írod (legalábbis számomra teljesen ködös), de a lényeg, hogy Te érted.

Ha megnézed akkor úgy működik a dolog (azért szúrtam be az elején, hogy miként történik az átirányítás az index.php-ről, neked biztos nem új, de én még nem találkoztam így használva JS-el) , hogy a myTouch div tartalmát manipulálod a navigációs gombokkal, kb mint egy iframe. Na most ha innen elirányítottam php-vel egy oldalra akkor az nem formázva jelent meg, mivel nem a myTouch div-ben volt benne - az index.php-n belül - ezért nem is volt soha hozzácsatolva a css file meg hasonlók. De tovább gondolva az egészet, az átirányitást php-vel kell megoldani, csak egyszerűen lesz egy ugyanilyen oldal - mint az index.php - ami keretül szolgál a többinek, viszont ezt csak bejelentkezett userek láthatják. És majd a bejelentkezett tartalmakat is ezen "keresztül" lehet elérni.
-
Soak
veterán
Eleve nem értem a dolgot, kezdjük az elején.
Bejelentkezési kísérletnél átirányítod a feldolgozást a pages/sign_in_form.php fájlba, mert ezt adtad meg az action attribútumban.
Normális bejelentkeztetés így néz ki:1.) form ->
2.) submit gombot megnyomja a felhasználó ->
3.) átirányítás a feldolgozó fájlba (nálad ez a sign_in_form.php, ez OK) ->
4.) a feldolgozó fájlban a formban átadott adatok megvizsgálása, validálása ($_POST) ->
5.) ez alapján eldönteni, hogy bejelentkezett-e a felhasználó, vagy sem ->
6.) ha igen, megfelelő session-változókat beállítani, ha nem, akkor erre vonatkozó figyelmeztetést beállítani (akár ezt is lehet sessionnel persze) ->
7.) VISSZAIRÁNYÍTANI az eredeti oldalra, ahonnan a kérés érkezett, vagy sikeres bejelentkezés esetén ÁTIRÁNYÍTANI megadott oldalra (pl. ha egy oldal megtekintéséhez authentikáció szükséges, átirányítod innen a felhasználót a bejelentkező oldalra, beállítasz az URL-be egy destination=/innen/jött/a/kérés $_GET-paramétert, és sikeres bejelentkezés után erre az /innen/jött/a/kérés oldalra irányítod át; vagy ha a felhasználó eleve a bejelentkező oldalra érkezett közvetlenül, akkor sikeres bejelentkezés után átirányítod a kezdőlapra, vagy egy másik default oldalra).
Természetesen minden oldal elején ellenőrzöd, a felhasználó bejelentkezett-e már (pl. létezik-e adott session-változó; persze ahol abszolúte nem szükséges a bejelentkezett állapot, ott nem kötelező, de jellemző az, hogy már az elején eldöntöd, anonim vagy bejelentkezett felhasználóról van-e szó, minden oldalon).Nálad úgy látom, a visszairányítás/átirányítás lépés elmarad.
Tisztában vagyok azzal hogyan kéne kinéznie a dolognak. Desktop platformon már sokkal bonyolultabban megoldottam (mármint a password hashelésétől kezde pár dolgot implementáltam) .
A problémám az volt, hogy a myTouch div-et manipuláljam, de azóta leesett, hogy a gondolat menet alapból hibás mivel nem hagyja el az oldalt, ezért nem is tudja újra ellenőrizni, hogy be van-e jelentkezve. -
Soak
veterán
Ennyiből legalábbis úgy tűnik, hogy maga a beléptetés nem AJAX-szal történik, hanem hagyományos oldalfrissítéssel, nem? Akkor tulajdonképpen magának az átirányításnak mi köze a JavaScripthez ebben az esetben? Miért nem a PHP-fájlban oldod meg, egy header() hívással?
Azért mert ugyan átmegy, de kiesik ebből az egész myTouch div-es dologból. Tehát csak szimplán formázás nélkül behozza a page-t. Amikor meg a gombokkal navigálok akkor nem megyek el az index pageről csak a myTouch tartalmát manipulálom, legalábbis ha jól értem az elvet.
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Ezzel csinálok egy mobilos felületet iOS-re : http://web20boom.com/web/touch.php . Nagyon egyszerű és jól érthető számomra, viszont egy valamiben elakadtam. Ha betöltöm az index.php-t akkor automatikusan átirányít így :
var myTouch;
$(document).ready(function () {
myTouch = jsTouch.init('myTouch', { width: 320, page: 'pages/sign_in.php' } );
jsTouch.resize();
});
// prevent default scroll
document.addEventListener('touchmove', function (e) { e.preventDefault(); }, false);Ezek után a linkekkel lépés így történik :
<a class="button back" onclick="jsTouch.loadPage('pages/home.html', { transition: 'slide-right' });">Back</a>
.
A probléma amit nem tudok megoldani, az az ,hogy van a sign_in page-m :
<div class="toolbar">
<h1>Sign In</h1>
<a class="button back" onclick="jsTouch.loadPage('pages/home.php', { transition: 'slide-right' });">Back</a>
</div>
<div class="content">
<form id="lform" name="lform" method="post" target="lframe" action="pages/sign_in_form.php">
<ul class="rounded">
<li>
<div class="label">Email</div>
<div class="field"><input type="email" name="e_mail" value="" autocapitalize="off"></div>
<div class="clear"></div>
</li>
<li>
<div class="label">Password</div>
<div class="field"><input type="password" name="password" value="" autocapitalize="off"></div>
<div class="clear"></div>
</li>
</ul>
<div style="text-align: center">
<a href="javascript: document.getElementById('lform').submit();" class="button-green" style="width: 270px">Sign In</a>
<br><br>
<iframe name="lframe" style="width: 1px; height: 1px;" frameborder="0"></iframe>
<br><br>
</div>
</form>
</div>Ez az az oldal kezeli le a formot :
<?php
if (isset($_POST)) {
$e_mail = trim($_POST['e_mail']);
$password = trim($_POST['password']);
$found_user = User::authenticate($password, $e_mail);
if ($found_user) {
$message = "Sign In successful.";
$session->login($found_user);
} else {
$message = "Email or password is invalid.";
}
}
?>Azt szeretném elérni, hogy ha lemegy a beléptetés sikeresen akkor irányítsa át a usert egy megadott lapra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AKCIÓ! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megoldódott, bár nem tudom használni. a gombnak menü Fájl>kilépés -t adtam, de sajnos androidon nem működik. Van valamilyen kód, ami beválhat?
A kód nem lesz csúnya tőle.