- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #2781 üzenetére
Ha megnézed akkor úgy működik a dolog (azért szúrtam be az elején, hogy miként történik az átirányítás az index.php-ről, neked biztos nem új, de én még nem találkoztam így használva JS-el) , hogy a myTouch div tartalmát manipulálod a navigációs gombokkal, kb mint egy iframe. Na most ha innen elirányítottam php-vel egy oldalra akkor az nem formázva jelent meg, mivel nem a myTouch div-ben volt benne - az index.php-n belül - ezért nem is volt soha hozzácsatolva a css file meg hasonlók. De tovább gondolva az egészet, az átirányitást php-vel kell megoldani, csak egyszerűen lesz egy ugyanilyen oldal - mint az index.php - ami keretül szolgál a többinek, viszont ezt csak bejelentkezett userek láthatják. És majd a bejelentkezett tartalmakat is ezen "keresztül" lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 PRO CUH-7216B+2db kontroller
- HP Victus 16 garanciás gamer laptop
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő