Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Google Pixel topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Tényleg... Bakker.
Na jó, nem nevetek, szoktam én is ilyeneket csinálni.
Megint phpzol? -
Louloudaki
aktív tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
na hát az volt a baj, hogy felcseréltem a sorrendet és a felső mezőknek adtam értékül az alsó (üres) mezők értékét
amúgy minden jó lett volna.
szőkenő avatar rulez... -
tildy
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Én másképp oldottam meg:
<script language="JavaScript">
function copyAddress() {
document.getElementById('addresses_txtMailCountry').value=document.getElementById('addresses_txtCountry').value;
document.getElementById('addresses_txtMailZIP').value=document.getElementById('addresses_txtZIP').value;
document.getElementById('addresses_txtMailCity').value=document.getElementById('addresses_txtCity').value;
document.getElementById('addresses_txtMailAddress').value=document.getElementById('addresses_txtAddress').value;
}
</script>
<a href="javascript:copyAddress();">Elérhetőség másolása a levelezési címhez</a></td>De ez csak átmásolja, neked meg gondolom automatice kitöltött kéne legyen...
-
Lortech
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
Konkrét esetre sima string manipulációval:
url = "http://www.valami.többislehet.hu/ittmégvanmás/mégvalami/";
tld= url.split('/')[2].split('.').pop();
alert(tld);Általánosabb esetben komolyabb átgondolást igényelne, amire egy regexp megoldás lehet.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
ááá megvan, indexof tud adott index után is keresni, szal átugorhatom vele a http://-t -
shev7
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
mert nem talaltak meg a robotok az oldaladat

Viccet felreteve, nem ertek ehhez. Ha azt mondod nem futtatjak le a scriptet (ami igy belegondolva logikusnak tunik) elhiszem.
-
Lortech
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
Igen, arra gondolok. Javascripttel szerver oldalon futó script nélkül nem tudod azt megcsinálni, hogy dinamikusan megjeleníts minden képet a könyvtárban. Csak ha már megvan az elérési utak listája. Innentől meg már mindegy, hogyha beépíted a html-be fixen. Ha egy olyan valami kell, amit egy kvázi hozzá nem értő bővíteni tud, akkor meg lehet azt csinálni, hogy pl megmondod neki, hogy kepxxx formában rakja fel a képeket a tárhelyre, csinálsz egy konstanst javascriptben, amit módosítania kell az illetőnek, ha új képeket ad a galériához. A konstans megmondja, mennyi a legnagyobb indexű a képek között, és egy ciklusban adod hozzá a html dokhoz az img elementeket a konstans eléréséig. Elég macera.
-
Lortech
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
Valami kavar van. Hiába szerver oldalon írod a javascriptet, az a kliens böngészőjében fog futni. Noha fájlt beolvasni nem lehet vele, de képet betölteni a www-root ból akár még jó is lehet neked, ha lehet automatizálni a betöltést a képek neve alapján. Persze statikus lesz. Nem tudom pontosan mi a célod, de vsz php-re van szükséged, azzal be tudod kérni a szerveren a képek listáját és tudsz vele galériát generálni .
-
Lortech
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
A javascript böngészős megvalósításai érthető okokból nem tesznek ilyet lehetővé. Be is b@szna ha egy weboldal javascriptje a kliens oldal fájljaiban turkálna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Witcher topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest