- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
az a bibi, hogy akinek csinálom, olyan tárhelye van, hogy nincs php támogatás. és a fotógalériát úgy kéne megcsinálni, hogy amíg van kép a mappában, addig kiteszem őket az oldalra, és így ha feltölt képet, vagy letöröl, akkor nem kéne a kódba bemásznia. tom, hogy ez php-ból kb 5 sor, mert már csináltam, de most nem használhatom.
ez a www-rootból betöltés hogy műxik? képek nevei alapján automatizáláshoz gondolom olyasmi kell, hogy kepnev_01.jpg, kepnev_02.jpg stb, nem? -
peterszky
őstag
szia!
köszönöm a segítő szándékodat
most már sikerült beleírni a problémás részt is:
tele a tábla, nincsen sehol ütközés, minden szám jó helyen van -> popup ablakban gratulál a játékosnak az ellenőrző gomb lenyomása után
favágás az tényleg van, nem is kevés
pl: tábla kirajzolását lehetett volna scripttel generálni, de ebben az esetben én nem tudtam volna megoldani a cella id-kat + cellabordereket.
egyik barátom írt bele random generátort ( mindig más feladvány ), míg nálam van 4 beégetettSajna én egy ilyen random generátorhoz még kevés vagyok.
-
szabi244
csendes tag
Nem úgy értettem.
Ahogy ti mondtátok úgy egyszerűen meghívla azt a linket amit beírok.
jelen esetben a document.location.href='pop2.php';
nekem nem teljesen ez kell.
A lapomon van egy link ami meghív egy popup ablakot, és GET el átad egy értéket, ami minden kattintással egyel növeli az értékét.
Én nem értek a javascripthez, de úgy gondoltam hátha van a href nek egy olyan tulajdonsága ami a rákattintást eredményezi
A fenti pédából liindulva ilyesminek kellene lennie: document.location.href.(azonosító, hogy elyik_link).linknekű_az_onclick_eseménye=true
tehát a fenti link onclick eseményét akarom behozni a popup ablak meghívásával, nem egy másikat ami ugyanoda vezet pupup és számláló nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest