- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
az a bibi, hogy akinek csinálom, olyan tárhelye van, hogy nincs php támogatás. és a fotógalériát úgy kéne megcsinálni, hogy amíg van kép a mappában, addig kiteszem őket az oldalra, és így ha feltölt képet, vagy letöröl, akkor nem kéne a kódba bemásznia. tom, hogy ez php-ból kb 5 sor, mert már csináltam, de most nem használhatom.
ez a www-rootból betöltés hogy műxik? képek nevei alapján automatizáláshoz gondolom olyasmi kell, hogy kepnev_01.jpg, kepnev_02.jpg stb, nem? -
peterszky
őstag
szia!
köszönöm a segítő szándékodat
most már sikerült beleírni a problémás részt is:
tele a tábla, nincsen sehol ütközés, minden szám jó helyen van -> popup ablakban gratulál a játékosnak az ellenőrző gomb lenyomása után
favágás az tényleg van, nem is kevés
pl: tábla kirajzolását lehetett volna scripttel generálni, de ebben az esetben én nem tudtam volna megoldani a cella id-kat + cellabordereket.
egyik barátom írt bele random generátort ( mindig más feladvány ), míg nálam van 4 beégetettSajna én egy ilyen random generátorhoz még kevés vagyok.
-
szabi244
csendes tag
Nem úgy értettem.
Ahogy ti mondtátok úgy egyszerűen meghívla azt a linket amit beírok.
jelen esetben a document.location.href='pop2.php';
nekem nem teljesen ez kell.
A lapomon van egy link ami meghív egy popup ablakot, és GET el átad egy értéket, ami minden kattintással egyel növeli az értékét.
Én nem értek a javascripthez, de úgy gondoltam hátha van a href nek egy olyan tulajdonsága ami a rákattintást eredményezi
A fenti pédából liindulva ilyesminek kellene lennie: document.location.href.(azonosító, hogy elyik_link).linknekű_az_onclick_eseménye=true
tehát a fenti link onclick eseményét akarom behozni a popup ablak meghívásával, nem egy másikat ami ugyanoda vezet pupup és számláló nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest