- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
nymarti #3552 üzenetére
Én egy ilyet csináltam: http://jsfiddle.net/Jim_Y/Ls55L/1/
Próbáltam a Sk8erPeter által korábban linkelt konvenciókat figyelembe venni, mint:
ne nagyon legyen javascript a html kódbanés most is mint mindig azért várom a kritikát ^^
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
nymarti #3550 üzenetére
"van valami tippetek, hogy mit ronthattam el?"
Hát elég sok mindent.
- nem raktad fel a kódodat jsFiddle-re, hogy könnyebben és gyorsabban tudjuk debuggolni
- kezdjük ott, hogy a select15() és a magas() nem túl beszédes nevek, egy év múlva esélyes, hogy fogalmad sem lesz róla a kód megnézése nélkül, hogy az a két függvény mit csinál. Kerülendő. Inkább legyenek jó hosszú változó- és függvény-/metódusneveid, mint hogy később nehézkes legyen rájönni, mi a feladatuk (ahogy az a,b,c,s, x,y,z és hasonló nevek is kerülendők).
- onChange="magas();" --> ezzel tehát azt mondtad, hogy a select listából való válogatás során, ha történik bármi változás, akkor a magas() függvény hívódjon meg; a select15() egyáltalán nem hívódik meg, szóval azt hiába is várod.
- nem tudjuk, mi van a magas() függvényedben, de a disabled-re állítás amúgy sem történik meg, mivel a select15() nem hívódik meg
- mi a frász az az s[16]?Egyáltalán hol van itt az az s tömb? Mondjuk feltételezem, azt gondoltad, hogy így eléred a következő select elemet, aminek sel16 az id-je, de így nem fog menni. Vannak ilyenek, mint a document.getElementById, nextElementSibling, children, és így tovább.
- na, egyelőre elég infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest