- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
MrSealRD #4064 üzenetére
"Itt nálunk az a legnagyobb félelem, hogy ha az ügyfél kitalálja, hogy "jó, jó ez a táblázat, de kéne ide még egy gomb, meg oda egy címke..." stb. Akkor lehetőleg tudjunk kezdeni valamit az igényekkel."
Bármit is választotok, egy ilyen feladat megoldása triviális (na jó angularral, közel sem lesz triviális az első pár hónapban, de utána jó lesz az is).
A javascript kezdőségeteket látva, én továbbra is hagynám a francba a helyetekbe az SPA-s megközelítést, és KendoUI-al, vagy valami hasonszőrű cuccal oldanám meg a feladatot. A kérdéseidet elnézve annak is örülni fogtok, ha az első AJAX lekérést megírjátok, nemhogy kliens oldali Dependency Injection-nel, meg closure-ökkel, meg típustalansággal, meg az eddigiektől tökéletesen eltérő megközelítésekkel foglalkozzatok.
-
-
válasz
MrSealRD #4061 üzenetére
Egyetértek martonxszel abban, hogy a jQuery nem illik a sorba – az csak az alapja lehet egyrészt a JS-sel felturbózott weboldalaknak, másrészt bonyolultabb libek alatt hálózati/DOM manipulációs rétegnek használható, de önmagában kevés.
Az Ext.JS-nek korábbi verziójával dolgoztam, hát az erősen kitekert volt. Hozzá lehetett szokni, de azért...
A felsoroltakból az Angular tanulmányozását javasolnám, de bevenném még a Backbone.js-t is. Ezzel is van konkrét tapasztalatom, gyorsan tanulható és be is vált.Elvben a Knockout is igen erős szerszám a UI összeállításához.
CSS fronton meg (ez mégiscsak egy külön témakör) a Twitter Bootstrap szerintem mindenképp megér két misét.
-
martonx
veterán
válasz
MrSealRD #4059 üzenetére
Előre bocsátom, hogy az Ext.JS-t nem használtam.
De az ugye megvan, hogy egy jquery-t AngularJs-el összehasonlítani, még csak nem is almát a körtével, hanem almafát a körtével összehasonlítás esete.
Ráadásul az AngularJs nem zárja ki a jquery használatát, szóval nem is értem, miért kell választani?
Ráadásul semmi konkrétumot nem írtál ,hogy mire akarod használni?
Ennyi infó alapján, aki állást foglal neked ebben, az biztosan nem tudja, hogy miről beszél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged