- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
laracroft #8576 üzenetére
Te most csak a click eseményeket figyeled az inputokon. Ahogy #8578 Silεncε is írja, használd az inputok "input" eseményét a változások figyeléséhez és véletlenül se használj interval-t meg pollozást tökfölöslegesen. Én a magam részéről azt is javaslom, hogy a javascript/html/css-t mindig tarts külön, átláthatóbb, karbantarthatóbb, orrodat is tisztíccsa
én valahogy így csinálnám, minusz a magyar nevek
-
-
Mr. Y
őstag
válasz
laracroft #8576 üzenetére
Kétféle megoldás jutott eszembe, de nem tudom, hogy hasznát vennéd-e bárelyiknek:
1) A becenév input-ot ellátod egy onclick-el és abba tiltod le a checbox-ot, bár ebben az esetben ha nincs beírva semmi is le lesz tiltva, ha belekattintanak.
2) Csinálsz egy LOOP-ot, pl fél másodpercenként lefut az adott JS, ellenőrizve, hogy történt-e valami változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest