Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
"és szemmel láthatóan az újabb irány kerekedett felül a régin."
Igen, ezzel teljesen egyet tudok érteni, hogy a régóta használt kvázi egyedüli frontendes programozási nyelvből már egy teljesen más irányt vett az egész JS dolog. Bár a backend és nodejs tényleg szépen lassan egyre nagyobb teret nyer, de az új irány szerintem inkább a minél nagyobb, robosztusabb alkalmazások készítese JS alapokon, és ez lehet web frontenden, desktopon, mobilokon (konkrétan vastag kliens készítés JS-ben), és lehet a már említett backend is. Az ehhez tartozó komplexitáshoz szerintem szükség van/lehet olyan dolgokra, amik segíthetik a fejlesztők munkáját. Ez persze nem mindenkinek tetszik, nem mindenki ért egyet ezzel az iránnyal, de egyik programozási nyelv sem mondhatja el magáról, hogy mindig mindenki 100%-ig meg van elégedve vele.
-
fordfairlane
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem tudom, hogy kliens- vagy szerveoldali-e ez a dolog, de ezt a béna arrow szintaktikát felesleges túlzásnak tartom csupán arra, hogy a this-t másképp kezelje. Az, hogy meg lehet vele takarítani pár karakter begépelését a function() {}-hoz képest, az nekem nem szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest