- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- iPhone topik
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #4315 üzenetére
Nagyon jó móka, és kiválóan alkalmas a kevés szabadidőd elszúrására
Röviden arról van szó, hogy valaki kitalál egy feladványt, megírja hozzá a unit testeket, és neked olyan kódot kell írni, ami átmegy a teszteken (természetesen a teszteket, valamint mások megoldásait csak azután ismered meg, miután megoldottad a feladatot).
Érdemes megnézni mások megoldásait, lehet belőlük tanulni. És persze hirtelen ötlettől vezérelve, pusztán szórakozásból lehet alkotni tömör, de lassú és erőforrás-pocsékoló, tökéletesen karbantarthatatlan kódot, mint a for ciklustól mentes Base64 megoldásom
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4315 üzenetére
Ez egy olyan oldal, ahol a kozosseg kitalal feladvanyokat, es azt masok megoldhatjak, ha sikeresen megoldjak, akkor kapnak erte pontot es mennek elore a rangletran, kozben meg tanulnak/gyakorolnak. Aki feltesz egy feladvanyt, az teszteseteket is megad, es csak azok a megoldasok mennek at a rostan, amik megfelelnek a teszteseteknek.
Tobb nyelv is tamogatott az oldalon. Van JS, Python, Ruby, Haskell, Clojure meg meg talan par. Bar en eddig csak a JavaScriptes feladvanyokat neztem. Igazan szorakoztato igy elutni a feles idot (sorozes, edzes meg asszony utan persze
). Szerintem mindenkepp regelj
Ha megoldasz egy feladvanyt, akkor meg tudod nezni masok megoldasait, es ertekelni is tudod azokat, mint
* Best Practice
* Clever
Itt santit amugy az oldal, mert sosem az a best practice amit epp arra szavaztak, helyen kell kezelni es akkor nem zavaro.Ja igen, amit pedig linkeltem az az elso "feladvanyom" amit csinaltam, mikor csinalsz egyet az nem lesz rogton eles, hanem csak beta, es a kozosseg tagjai tudjak megszavazni a nehezseget, meg jelezni a hibakat stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest