Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Érdekes módon itt működik [link], pedig ugyan azt a kódod raktam bele. Lehet, hogy az a baja, hogy külön fájlba van? ASP.net Razorba van az oldal, van egy layout fájl, abba vannak berakva src-be a fájljai, a felöltő oldal is egy content fájl ill. a megjelenítő oldal is.
De akkor miért működik csak a feltöltő oldalon?

Próbáltam inline beírni a megjelenítő oldalon, de úgy sem jó. Layout fájlba is próbáltam inline, úgy sem, de mindenképp szeretném az összes JS-et külön fájlban tárolni az olvashatóság miatt.Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest