Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Köszi! A "meztelen" js tökéletes!

Lenne még 1 kérdésem.
Van egy ajax-os kérés. Ennek az eredményét egy div-be iratom ami akkor jelenik meg amikor visszatér az eredménnyel a kérés. Addig style="none".Nos, ha ebből a listából kiválasztok egy rekordot, akkor ez a div eltűnik.
setTimeout("$('.suggestions').hide();", 200);
Ha viszont kikattintok az input mezőből, vagy máshova (összevissza) nem akar eltűnni, csak akkor ha kiválasztok valamilyen elemet ebből a div-ből.
Próbálkoztam onblur-ral amit beraktam a div-be és hozzá ezt a fv-t írtam:
function blur() {
var ele = document.getElementById('suggIrszam');
ele.style.display = "none";
}Próbálkoztam egyszerű jquery-vel is: //$('#suggIrszam').hide();
Erre van valami ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van egy ajax-os kérés. Ennek az eredményét egy div-be iratom ami akkor jelenik meg amikor visszatér az eredménnyel a kérés. Addig