- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
bandi0000 #6971 üzenetére
Cattus kolléga válaszát szeretném annyival kiegészíteni, hogy ha az Observable részt jobban megszeretnéd érteni, akkor:
1) Nézz utána az Observer patternnek. Ez nem Angular specifikus, hanem egy programozási tervezési minta, amit több területen is tudsz használni.
2) Nézd meg ezeket: RxJS, RxJS emberibb nyelven.Szerintem erősen ajánlott ezekkel minél előbb megismerkedni, mert nagyon hasznosak tudnak lenni.
Ha csak for fun készítesz valamit akkor mehet Angularban, de ha mondjuk production szerű dolgot csinálsz, akkor 2 táblára nem biztos, hogy ez a legjobb megközelítés.
-
Zedz
addikt
Köszi, megnézem.
(#6759) martonx
http://cryto.net/~joepie91/blog/2016/06/13/stop-using-jwt-for-sessions/ -
Zedz
addikt
Sziasztok,
SPA + Expressjs auth rendszerrel foglalkozott már valaki? Több írást is olvastam arról, hogy a JWT bad practice erre a célra. A serverless megoldásokat szeretném mellőzni (firebase, auth0.. társai). Valakinek tanács, ötlet?
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #6745 üzenetére
Én ezt értem, de ez egy szakmai fórum.
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #6742 üzenetére
Portálocska, programocska... mi a francot olvasok.
-
Zedz
addikt
Szerintem ez egy pár soros python script lesz. Aztán deployold Herokura, beállítod milyen időközönként fusson a script, és már csak a DB-t kell kiolvasni az adatokért.
-
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #6695 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Valahol nagyon hasznos az OO, de túl van használva.
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed #6692 üzenetére
Szerintem sincs különösebben hozzáadott értéke. Meg úgy alapjában véve az OOP is túl van kapva. De ez nagyon saját vélemény.
-
Zedz
addikt
válasz
martonx #6651 üzenetére
Jaaa én azt hittem a serverless megoldás az az, hogy full 3rd party alkalmazások szolgálják ki a szervered nagy részét. Mondjuk Auth0, Firebase, ha van push noti mondjuk mobilra akkor megint valami, szóval amolyan BaaS-ok együttese.
Amiket leírtál azokkal tisztában vagyok. ( mielőtt még inkompetensnek néztek
)
A fentebb említett dolgokkal pedig eddig én csak megszívtam.Mondjuk sok framework alapból ad már egy logint, mögé csapni egy DB-t sem olyan nagy meló, csak valamiért kezdünk ezekről leszokni.
-
Zedz
addikt
válasz
martonx #6644 üzenetére
Lehet én vagyok az ostoba, de amikor próbáltam ezeket a 3rd party megoldások, mint pl Auth0 vagy egy adatbázis, 1 heti szívás után mindig ott lyukadtam ki, hogy a fene vigye el az egészet, meg amúgy is fizetős lesz X dolog után, inkább megírom magamnak.
Persze mindig kacérkodok a dologgal, aztán marad a jól bevállt vps és a saját váram építése.
-
Zedz
addikt
which implements the model–view–controller (MVC) pattern
Idézet a linkedből. Nincs olyan, hogy "ilyen mvc". Ez ugyan az mint amit linkelte, totálisan más mint amiről amúgy beszélünk.Miért akarod mindenképp JS-sel megoldani? Mutasd meg a munkahelyden, hogy szebben sikerült megoldani, mint ahogy kérték.
ASP.NET MVC-től szintén független a Javascript. JS tudás nélkül is neki tudsz esni, tekintve, hogy maximum frontend oldalon fogod használni, aztán onnantól meg a szerver közel mindegy. By the way martonx kolléga az ASP.NET MVC guruja, ő többet tudna róla mesélni, hogy hogyan is kell hozzá fogni.
-
Zedz
addikt
Nem értem a problémát. A HTML rész kigenerálása valamilyen template enginnel (blade, pug, jinja, whatever) az egy dolog. Erre ráhúzni a fentebb linkelt CSS-t, megint más. Független a kettő egymástól.
MVC fejlesztés lesz a fő feladatom
Ez a kijelentés így hibás. Az MVC egyfajta logikai struktúra. Ez szintén független a témánktól.ehhez szükséges HTML, CSS, Bootsrap 3, jQuery, JS tudást kell felszednem
Pure CSS megoldás fentebb, de a Bootstrap is rendelkezik beépített dropdownnal. Az más kérdés, hogy ha jól emlékszem akkor ők JS-sel oldják meg, de szigorúan magány véleményem szerint a bootstrap semmilyen szempontból sem követendő példa.Milyen szinten akarsz JS-t tanulni?
Azért kérdeztem, mert ajánlottam volna olvasni valót. -
Zedz
addikt
Milyen szinten akarsz JS-t tanulni?
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Expresses alkalmazásokat hogyan szoktatok tesztelni? Mocha + Chai?
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed #6502 üzenetére
Sosem használta még, csak egyre több helyen jött fel a neve.
Reactban szerettem anno érdekességeket írni, amolyan "live ui" dolgokat. De szvsz SPA-hoz vannak jobb megoldások. -
Zedz
addikt
Nekem mondjuk az nem annyira tetszik, hogy alapvetően ahogy írták egy UI builderről van szó, aminek tényleg megfelel, majd azért kapott egy okádék mód kinéző routert, meg egy rakat apró dolgot még ezek mellé. Működik, meg tud szép lenni, de az NG2 már a tervezőasztaltól úgy készült, hogy akkor ez SPA-kat hivatott működtetni, a lehető legátláthatóbb módon. React szvsz azért vezető, mert ez volt az első és a hype is hatalmas volt körülötte. Szvsz a Vue is oda-vissza pofozza.
És igazából itt jön képbe a preferencia kérdése: az ng2 fogja az ember kezét, a react ezzel a sok mindennel annyira nem, kicsit több hackelésbe kerül.
Fun fact: mostanában kezd divat lenni ez is.
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed #6458 üzenetére
Az auth miért van külön?
-
Zedz
addikt
DNReNTi!
A megoldás:
'username': [null,
[ Validators.required, Validators.minLength(4), Validators.maxLength(12) ],
[ this.ussr.getUserNameFromServer ]
],Szóval az async validátorok a 3. paraméter, a sync pedig a 2.
-
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Angular 2 mesterekhez ( és igazából bárkihez aki foglalkozott vele
) fordulnék most.
A cél, hogy async megnézzem egy formnál, hogy a username már létezik-e az adatbázisban.A componentem azon része ami meghívja a validátort, így fest:
'username': [null, [
Validators.required, Validators.minLength(4), Validators.maxLength(12), this.ussr.getUserNameFromServer
]],A service pedig így:
import { Injectable } from '@angular/core';
import { Http, Response, Headers, RequestOptions } from '@angular/http';
import { FormControl } from '@angular/forms';
import 'rxjs/add/operator/map';
@Injectable()
export class UserService {
constructor (private http: Http) {}
private extractData (res: Response) {
let body = res.json();
return body || { };
}
getUserNameFromServer = (c: FormControl) => {
const promise = new Promise (
(resolve, reject) => {
this.http.get('https://jsonplaceholder.typicode.com/users/1')
.map(this.extractData)
.subscribe(
(res: any) => {
if (c.value == res.username) {
console.log('taken')
resolve({'usernameTaken': true})
} else {
console.log('ok')
resolve(null)
}
},
err => { console.log(err) }
)
}
);
return promise;
}
}A probléma az, hogy a formom mindig invalid lesz. Több SO-s postban is így csinálják és elvileg végül ment mindenkinek, illetve pár blog cikk alapján is valahogy így kellene. Esetleg valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?
-
Zedz
addikt
válasz
Venyera7 #6440 üzenetére
Szia,
Jobb klikk a smilera, képcím másolása, és a címet bemásolod oda ahová szeretnéd.
Pl. ami a hozzászólásodban volt, annak ez a címe: https://prohardver.hu/dl/s/rl.gifTermészetesen csak akkor fog megjelenni ha:
1) képet tudsz beszúrni url alapján
2) HTML kódként fogod beszúrni
3) az oldal felismeri, hogy ez egy kép, és átalakítja neked a címet valós képpé -
Zedz
addikt
Köszönöm a válaszokat, így már világosabb a dolog.
Még egy kérdés: JWT authot faragott már valaki? Vagy hogy szoktatok beléptetni? Auth0-val küzdöttem most, de kezd egyre inkább teher lenni mint inkább kényelmes, szóval ha nem nehéz lehet megcsinálom inkább magamnak.Szerver oldalra nodejs-t gondoltam, kliensre meg ugye ng2.
-
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #6414 üzenetére
Igen ez megvan, csak amíg egy leírásban úgy kérik el az értéket ahogy nálam a templateben, addig az a módszer itt nem működik.
-
Zedz
addikt
válasz
DNReNTi #6412 üzenetére
Remek, akkor lehet tudsz segíteni.
Adott 1 komponens és 1 service. A service, ami a userről tárol dolgokat, így néz ki (ami nekünk most fontos):
@Injectable()
export class Auth {
//Store profile object in auth class
userProfile: Object;
constructor() {
// Set userProfile attribute of already saved profile
this.userProfile = JSON.parse(localStorage.getItem('profile'));Ezt a userProfile objectet szeretném felhasználni egy komponensben, aminek a constructora így fest:
constructor(private auth: Auth, private authHttp: AuthHttp, private router: Router) {
this.username = auth.userProfile['username'];
}Kérdés:
A komponens HTML kódjában simán tudok hivatkozni a username-re a következőképp: {{ auth.userProfile.username}}.Akkor a constructorban miért ['username'] módon érem a kívánt értéket?
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Akad köztünk esetleg egy Angular 2 ninja?
-
Zedz
addikt
válasz
sztanozs #6402 üzenetére
"Ez amúgy szerintem a JS egyik nagy problémája."
Szerintem is, de nem a kliens oldali "ellenőrzés" miatt. Ez a klasszikus sokat akar markolni dolog, aminek a végét jól ismerjük. Én nagyon szeretek JS-ezni, de szvsz helyén kell kezelni a dolgot. Pl. egy webes SPA összerakás számomra egy érdekes dolog, szívesen foglalkozok vele, de ha azt mondanák mondjuk holnap, hogy portoljam át a Javaban írt Androidos appot amin dolgozok Javascriptbe, akkor inkább levetném magam a teraszról.
martonx kolléga írta le egy pár hozzászólással feljebb, hogy ismétlődnek a dolgok. És ebben igaza van, szerintem jól látszik, hogy most egy kicsit megint kezdenek "bezárkózni" a platformok. Ugye az Apple a kezdetektől az "egy hardver egy szoftver" szemléletet követi, de az MS és Google utolsó húzásai is ezt az irányt mutatják fel. Ha ez lesz az elkövetkező pár évben, akkor lehet, hogy a fene nagy "JS-t mindenhová" hype hamarosan abbamarad, és végre visszakerül az eredeti helyére.
(#6403) martonx Minden ilyen szűk látókörű embert azonnal ignorálok. Úgy sem lehet arról, hogy egy nyelvet helyesen is lehet használni.
-
Zedz
addikt
válasz
martonx #6400 üzenetére
Én egy kicsit úgy érzem, hogy mostanában kezd normalizálódni a helyzet. Tény és való, hogy nem is oly rég hatalmas káosz volt, legalábbis én így éltem meg a dolgot. Minden nap egy "next-gen" framework, bundler, libek ... stb, az ember csak kapkodta a fejét. Habár ma is gyors ütemben jönnek ezek, azért már könnyebb eligazodni is kiválasztani a megfelelő toolt az adott feladathoz. A babel szerintem már alap dolog lett, és már minden nagyobb csoda ad egy cli-t, amivel megkímélve a fejlesztőket a konfigurálástól, out-of-box ad egy app templatet. React, Vue, Angular, hogy csak a nagyobbakat említsem, már kb. 5 perc alatt felállítható egy környezet.
Eddig azért ment az utánajárás rengeteg mindennek, a React és NG2 sem igazán találta még a helyét, de mintha már látnánk a fényt az alagút végén.
> Azt látom, hogy a fentiekben a js világ (átvéve a szerepet a php-tól) jelenleg világelső.
Szerintem a PHP esete egy kicsit más. A már nem olyan rossz és lassú nyelvből egész szépen kikupálódott. Meg amúgy a PHP világban inkább a sok wannabe kontár a probléma és nem a nyelv hibái . Nyilván nem tökéletes nyelv, de ez a hatalmas PHP hate is túl van tolva.A JS-t viszont most tolják minden platformra, boldog-boldogtalan abban fejleszt, a PHP pedig mindig is a szerveren maradt.
-
Zedz
addikt
SPA-khoz SSR általában csak nodejs-ben oldható meg?
-
Zedz
addikt
ES2015-tel hogy illik ajax kéréseket intézni? Ideje fetch() apit használni, vagy a jó öreg xmlhttprequestet?
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Socket.io-ban tud valaki segíteni?
-
Zedz
addikt
VueJS-sel szórakozott már itt valaki?
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Mivel illik mostanában "real-time" webes dolgokat csinálni? Pl. jó még a polling, vagy websocket, 3rd party dolgok.. stb.
-
Zedz
addikt
Angular, angular 2 csak verziózásban tér el, de ugyanaz a framework. (Eltekintve a komplett újraírástól, de ha annyit írok, hogy használj mondjuk webstormot, akkor nyilván a legújabbat fogod használni).
De a redux azért kicsit másabb mint a flux, nem csupán egy verzó váltás.
(#6106) fordfairlane: Nem értem mi ez a rage. Kb. első körökben találkozni IIFE megoldásokkal, és írják is, hogy ez bizony egy használandó dolog mert XY előnye van mintha csak úgy globálba kiraknád mindened. Amit Jim-Y írt abból van haladó dolog is, nyilván, de ha az érdeklődő mondjuk elmenti ezt a listát és idővel csemegézik belőle, akkor már megérte most leírni.
-
Zedz
addikt
Használ itt valaki webpacket?
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Foglalkozott már itt valaki komolyabban az Angular 2 nevű csodával?
-
Zedz
addikt
válasz
martonx #6058 üzenetére
"és szemmel láthatóan az újabb irány kerekedett felül a régin."
Igen, ezzel teljesen egyet tudok érteni, hogy a régóta használt kvázi egyedüli frontendes programozási nyelvből már egy teljesen más irányt vett az egész JS dolog. Bár a backend és nodejs tényleg szépen lassan egyre nagyobb teret nyer, de az új irány szerintem inkább a minél nagyobb, robosztusabb alkalmazások készítese JS alapokon, és ez lehet web frontenden, desktopon, mobilokon (konkrétan vastag kliens készítés JS-ben), és lehet a már említett backend is. Az ehhez tartozó komplexitáshoz szerintem szükség van/lehet olyan dolgokra, amik segíthetik a fejlesztők munkáját. Ez persze nem mindenkinek tetszik, nem mindenki ért egyet ezzel az iránnyal, de egyik programozási nyelv sem mondhatja el magáról, hogy mindig mindenki 100%-ig meg van elégedve vele.
-
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #6055 üzenetére
A kérdésre még mindig nem tudsz válaszolni.
-
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #6051 üzenetére
Minek fejlesztik egyáltalán a nyelvet?
Nem tudom más hogy van vele, de nekem kényelmesebb mindkét megoldás a mostani helyett, gyorsabban tudok haladni vele, és átláthatóbb a kód. Hangsúlyozom, hogy mindez egyéni meglátás, és ha még rajtam kívűl így gondolják páran, akkor már megérhette megcsinálni.
Nyilván vannak hibái a nyelvnek, nem tökéletes, de ez kicsit a "kákán a csomót" effekt. De nem válaszoltál, hogy milyen fejlesztéseket várnál? Az egyszerűbb XHR kezelést már említettük.
-
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #6049 üzenetére
Arrow functionnel mi a baj?
Class egy sima syntax sugar... milyen fejlesztéseket vártál volna? -
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #6046 üzenetére
Mire gondolsz, ami felesleges?
-
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #6043 üzenetére
Főleg ha CDN-ről jön, akkor optimális esetben már be is van cachelve és onnan használja a böngésző. Abban viszont egyetértek a kollégákkal, hogy ideje lenne már alapvető dolgot szabványba foglalni, mint mondjuk az egyszerűbb XHR kezelést. Bár mire az ES2015 teljes implementálása is megtörténik a mostani böngészőkbe, mi már lehet nyugdíjasok leszünk.
-
Zedz
addikt
De miért gányolsz, amikor egy ajax hívással ezt pofon egyszerűen el tudod intézni?
$.ajax({
method: "GET",
url: "test.php"
}); -
Zedz
addikt
Sziasztok, megint én.
Belefutottam egy ilyen hibába, miszerint ha egy property értékét szeretném lekérni egy olyan functionnel, amit egy event hív meg (esetünkben egy onClick), akkor a this nem működik. Gondolom más contextbe kerül ez a function és a this nem az osztályra hivatkozik, de kérdés, hogy akkor hogyan érjem el a propertym?
-
Zedz
addikt
Amúgy az mennyire lehet valid, hogy a node_modules mappám több száz MB?
-
Zedz
addikt
Na, lényeg a lényeg ott van a hiba hogy a num nevű változót próbálod behívni a modulból holott lel-ként exportáltad.
Közben javítottam mert már próbáltam mindent, de nem ez a baj.
Igazából most kicsit megkavartál ezzel a prod és dev móddal, nem igazán értem, hogy miért ne kellene bundling dev módban?Lehet én gondoltam túl ezt a Babel modulok dolgot, az a kép élt bennem, hogy mindent elintéz a Babel, de a példa kódodban pl ilyeneket használsz: jspm_packages.
-
Zedz
addikt
Hali!
Szükségem lenne egy kis segítségre, mert már kezdek belekavarodni az egészbe Babel 6-ba.
Egyik kedvenc fícsöröm nekem ez a modulokra bontás, de most ez az egész meg lett kavarva a 6-os verzióban, és nem tudom mi tévő legyek.Felraktam a SystemJS plugint, és írtam egy pofon egyszerű kódot:
module.js:
export var lel = 42;
app.js:
import {num} from './module.js';
console.log(num);Aztán a böngésző ezt írja: Uncaught ReferenceError: System is not defined
Kis olvasgatás után rájöttem, hogy hohó, ezt bizony össze is kellene csomagolni, mert én naív azt hittem ez a háttérben megtörténik, ezért leszedtem a browserifyt, babelifyt, majd írtam egy gulp fájlt rá.
var gulp = require('gulp');
var browserify = require('browserify');
var babelify = require('babelify');
var source = require('vinyl-source-stream');
gulp.task('build', function () {
return browserify({entries: 'src/app.js', extensions: ['.js'], debug: true})
.transform('babelify', {
presets: ['es2015'],
plugins: ['transform-es2015-modules-systemjs']
})
.bundle()
.pipe(source('app.js'))
.pipe(gulp.dest('dist'));
});
gulp.task('q', function () {
gulp.watch('src/app.js', ['build']);
});A probléma viszont még mindig jelen van, és nem tudom mit hagyhattam ki. Esetleg valaki tud ebben segíteni?
-
Zedz
addikt
Bocs a dupláért.
Polymert használja valaki?
-
Zedz
addikt
válasz
martonx #6005 üzenetére
Igen, én is valami ilyesmire tudok gondolni. Csak kicsit overconfigolva érzem a dolgot. Már az új babel is képes érdekes dolgokra a konfigurációk terén, ahhoz képest amikor megláttam az angular2-höz szükséges dolgokat, csak pislogtam.
Sajnálatomra a natív js-es doksi még elég vérszegény, a komplexebb tutorial el sem érhető benne.
Illetve az ES2015-höz képest nem is tudom mi mást tud még nyújtani a TS. Maximum a "típusosságot", de a többi azt hiszem már megvalósult az új szabványban, nem?
(#6004) DNReNTi: a lehetőség régóta megvolt, csak most jutott eszembe, hogy jéé kellene már valami
-
Zedz
addikt
TypeScripttel küzdött már itt valaki?
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
válasz
deedetette #5888 üzenetére
Szia,
Állítsd be a local fejlesztőkörnyezeted. Töltsd le ezt.
Olvasgass kicsit utána, ha továbbra sem megy akkor írj ide, segítünk. -
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
válasz
fordfairlane #5873 üzenetére
überh@xOr
Kicsit nevettem ..
-
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter #5859 üzenetére
Köszönöm a linket.
-
Zedz
addikt
válasz
DNReNTi #5857 üzenetére
Én pontosan ilyet szeretnék, mint itt a Tags. Szóval nem lennének "javascript object" szintű dolgok, maximum "javascript_object". Ugyanígy egy kis X-el amivel törölni lehet, meg kiemelni a már "mentett" taget. Gondolom ez valami okos lib és nem álltak neki maguk lefejleszteni, ilyesmit nem ismertek véletlenül?
-
Zedz
addikt
Csinált már közületek valaki olyat, hogy van egy input field, amibe ha írok valamit majd nyomok egy spacet, akkor "kijelölődik" az előbb begépelt szöveg? Mint amikor tageket lehet megadni egy oldalon, pl. Stackoverflown. Nem igazán tudom, hogy keressek rá erre.
-
Zedz
addikt
ReactJS-t (0.14 vagy újabb) űzi valaki mostanában?
-
Zedz
addikt
válasz
trisztan94 #5809 üzenetére
Számtalan példát fel tudok hozni.
-
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed #5788 üzenetére
Gondolom ezzel valami ilyesmit akartak elérni. Szóval ez sem egy ördögtől való dolog, de én például a Pythonban sem tudtam megszokni ezt a "nem zárunk le semmit, ott van a tab" dolgot.
-
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter #5786 üzenetére
ES2015 szerintem már egész vállalható. Volt szerencsém CoffeScript kódot látni, de szerencsére nem én voltam azon a projekten, és az első benyomás alapján nem is szeretnék ilyenen dolgozni.
-
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter #5784 üzenetére
Bal oldalt kerestem az External Resources alatt, ajjj.
Csak nekem fura a LANGUAGE megnevezés ott? -
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter #5774 üzenetére
Nem csak simán ES2015? Nem látom a Babelt behúzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest