- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Furcsa, mert szerintem is mukodnie kellene, bar sose hasznaltam igy, es ezzel eljutunk oda: hogy egyebkent ennek igy mi ertelme? Marmint, a komponensedben rendelkezesre all az egesz Auth osztaly, benne minden user adattal, mi szukseg akkor kiszervezni plusz egy attributumba a felhasznalonevet?
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani.