Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Furcsa, mert szerintem is mukodnie kellene, bar sose hasznaltam igy, es ezzel eljutunk oda: hogy egyebkent ennek igy mi ertelme? Marmint, a komponensedben rendelkezesre all az egesz Auth osztaly, benne minden user adattal, mi szukseg akkor kiszervezni plusz egy attributumba a felhasznalonevet?
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani.