Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zedz
    addikt

Egyébként én is ezt látom, hogy nagyon nyomják mindenhol a TS-t, de igaziból pont ha már az ember egy normálisabb MVVM megközelítést használ, elég felesleges a plusz TS-es körök belevitele a történetbe.
    Ugyanakkor el tudok egy olyan kód komplexitást képzelni, ahol megfordul a dolog, és a több száz osztály, több tízezer sorjánál hirtelen megéri az a pici plusz fáradtság, hogy már a kód írása közben kiderüljön, ha valami típus eltérés bibi lesz valahol.

Igen, én is valami ilyesmire tudok gondolni. Csak kicsit overconfigolva érzem a dolgot. Már az új babel is képes érdekes dolgokra a konfigurációk terén, ahhoz képest amikor megláttam az angular2-höz szükséges dolgokat, csak pislogtam.

Sajnálatomra a natív js-es doksi még elég vérszegény, a komplexebb tutorial el sem érhető benne. :(

Illetve az ES2015-höz képest nem is tudom mi mást tud még nyújtani a TS. Maximum a "típusosságot", de a többi azt hiszem már megvalósult az új szabványban, nem?

(#6004) DNReNTi: a lehetőség régóta megvolt, csak most jutott eszembe, hogy jéé kellene már valami :DDD

Új hozzászólás Aktív témák