Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Ha ez egy 0-rol induló project ahol még semmi sincs eldöntve akkor mi szól a react ellen azon kívül, hogy nem ismered? A react is van olyan jó, sőt..., mint az angular így nem értem, hogy mi a problémád vele
Mmmint, értem, hogy egy olyan ember döntött aki egy sort sem fog írni stb, de ettől függetlenül a react napjaink vezető frontend framework-e és egy projectnek csak örülnie kéne, hogy ezt használhatja. Lehetne ennél sokkal rosszabb is ha pl vanillajs-el kéne csinálni meg jQueryvel. Szerintem. Félreértés ne essék az angular2 is nagyon jónak tűnik és arra is ugyanezek igazak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Snowboard topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mmmint, értem, hogy egy olyan ember döntött aki egy sort sem fog írni stb, de ettől függetlenül a react napjaink vezető frontend framework-e és egy projectnek csak örülnie kéne, hogy ezt használhatja. Lehetne ennél sokkal rosszabb is ha pl vanillajs-el kéne csinálni meg jQueryvel. Szerintem. Félreértés ne essék az angular2 is nagyon jónak tűnik és arra is ugyanezek igazak.