- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Up a hülyeségemnek!
Kezdeném ott, hogy a kép, amit használni szeretnék (vagyis az összes kép), azokkal konvertáláskor történt valami, és hiába van a winfos szerint jpeg-be, mégsem az, mert a thml nem tudja kezelni. No mind1, ezt javítom holnap délelött.
De ez az ablakosdi továbbra sem megy
Megkérhetnék valakit, hogy csináljon nekem egy html fájlt egy kis képpel, amire kattintva megnyitja azt egy külön ablakban (ami nem egy teljes böngésző, hanem csak egy ''ablakocska''), ha újra a képre kattintok, akkor pedig bezárja az ablakot....
Előre is köszi!
Szívesen feltölteném azt is, amit csináltam és nem működik, de ahova felmenne, ott most a régi cucc fut, és engem agyoncsapnak, ha holnap egy hibás html-t találnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest