Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
chrome-os konzolra kiíratásnál ilyenek vannak:
{userId: 2, interactionId: 130, userProps: {…}, time: "2020-06-30T10:48:42.403+0000"}interactionId: 130userId: undefinedtime: "2020-06-30T10:48:42.403+0000"userProps: {id: 1, name: "C`...Igen, tutira megegyeznek, mint írtam copy paste volt a java class-ból a ts interface-re. Ha nem egyezik meg az interface ben, akkor jó. Ha megegyezik akkor undefined... ilyet még életembe nem láttam, semmilyen nyelvnél, pedig próbáltam párat

Azért írtam az, hogy más néven küldi, a backend, mert megpróbáltam azt is, hogy más néven küldje.
De a lényeg: ha az interface-ben van az a property deklarálva, ami a beérkező jsonban az első elem, akkor undefined lesz, lásd a fenti konzol üzenetet amiben kiiratom az összes példányt. Viszont hozzá lehet férni, pl egy map()-el. Ha nincs, akkor lesz értéke a konzolüzenetben, viszont a map() undefined-et hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Blu-ray lejátszók
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest