Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Mint írtam nemrég, most ismerkedem a JS-el. Egy tutorialban látható kis játékot szerettem volna továbbvinni, de elakadtam. Eredetileg három kör, kattra eltűnik. Most van 6 kör, pirosra és sárgára kattintva azok eltűnnek, a kékre alertet dob böngésző. Kis segítséggel összeraktam eddig, viszont most megy az alert része. A kód így nézne ki:
let redAndYellowElements = document.getElementsByClassName("red-and-yellow");for (let i = 0; i < redAndYellowElements.length; i++) {redAndYellowElements[i].onclick = () => {
redAndYellowElements[i].style.display = "none";}}let blueElements = document.getElementsByClassName("blue");for (let i = 0; i < blueElements.length; i++) {blueElements.onclick = () => {alert("Nono!");}}
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest