Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Most itt akadtam el, az alert(1) és az alert(2) közt elekad . Kell-e valami set ... ; féle hozzá ? itt és itt keregéltem, vagyis nem én találtam ki eztet . Fájl be-ki olvasásról van szó benne :
<html><head><title>próba 01</title></head><body><script language = "JavaScript">function GetEverything() {var fso, f;var ForReading = 1, ForWriting = 2;alert(1)fso = new ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject");alert(2)f = fso.OpenTextFile("pr1.txt", ForWriting, true);f.Write("Jó napotKollegák!");f.Write("Üvözlöm Önöket!");f.Close();f = fso.OpenTextFile("pr1.txt", ForReading);return(f.ReadAll());}alert(GetEverything());
</script>
</body>
</html>
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest