Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Most itt akadtam el, az alert(1) és az alert(2) közt elekad . Kell-e valami set ... ; féle hozzá ? itt és itt keregéltem, vagyis nem én találtam ki eztet . Fájl be-ki olvasásról van szó benne :
<html><head><title>próba 01</title></head><body><script language = "JavaScript">function GetEverything() {var fso, f;var ForReading = 1, ForWriting = 2;alert(1)fso = new ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject");alert(2)f = fso.OpenTextFile("pr1.txt", ForWriting, true);f.Write("Jó napotKollegák!");f.Write("Üvözlöm Önöket!");f.Close();f = fso.OpenTextFile("pr1.txt", ForReading);return(f.ReadAll());}alert(GetEverything());
</script>
</body>
</html>
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest