- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon értek a javascripthez, de azt nagyjából sejtem milyen irányban kell keresgélnem.
Van ez a csodálatos honlap, hogy mno.hu. Ennek megvan az a jó szokása, amit rettenetesen utálok, hogy ha órákig meg van nyitva, akkor automatikusan lefrissül és ha pl. cikket olvastam és mondjuk elkattintottam máshová vagy vmi elterelte a figyelmem, mire visszatérek már le is frissült.
Van egy olyan sejtésem, hogy a millió js fájl egyikében rejtőzik az a settimeout függvény, amit keresek, csak kérdés, hogy melyikben. Az időtartamra sem tudok rájönni.
Régen ezt megoldották egy meta refresh taggel, aztán kész, ahhoz volt meta refresh blocker, de gondolom javascriptnél nem ilyen egyszerű a helyzet.
Ha valaki esetleg tud segíteni, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest