- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Köszönöm a segítségeket.
-
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter #5505 üzenetére
Jajj de ez már ilyen jquerys borzalom, amiből még annyit se értek.
Igazából nem azért nem értem, mert nem tudnám megérteni, hanem mert nem ismerem a függvényeket.
-
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter #5499 üzenetére
Ezt már megtettem, csak az a baj, hogy annyi van, mint a nyüves. Van vagy 15 js fájl és szinte majdnem mindben van ilyen időzítő függvény.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon értek a javascripthez, de azt nagyjából sejtem milyen irányban kell keresgélnem.
Van ez a csodálatos honlap, hogy mno.hu. Ennek megvan az a jó szokása, amit rettenetesen utálok, hogy ha órákig meg van nyitva, akkor automatikusan lefrissül és ha pl. cikket olvastam és mondjuk elkattintottam máshová vagy vmi elterelte a figyelmem, mire visszatérek már le is frissült.
Van egy olyan sejtésem, hogy a millió js fájl egyikében rejtőzik az a settimeout függvény, amit keresek, csak kérdés, hogy melyikben. Az időtartamra sem tudok rájönni.
Régen ezt megoldották egy meta refresh taggel, aztán kész, ahhoz volt meta refresh blocker, de gondolom javascriptnél nem ilyen egyszerű a helyzet.
Ha valaki esetleg tud segíteni, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő