Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Magisk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Forkolgatok pár apró dolgot a React segítségével, és egy olyan dologgal találkoztam amit nem teljesen értek.
Írtam egy egyszerű kódot, ami fogadja egy input értékét. Ha az inputot üresen küldték el, akkor return false-szal megszakítottam az adott function futását. Teszt során a log-ban viszont szólt maga a React, hogy a return false támogatottságát ki fogják venni a következő verzióból, így használjam inkább pl. a preventDefaultot.
Ezzel eddig nincs gond, megfogadtam a tanácsot, de érdekelt miért veszik el a támogatást? Az oldalukon is szerepel egy ilyen:
if (!text || !author) {
return;
}Utánanéztem de érdemli választ nem találtam, így gondoltam megkérdem itt.

+ Érdekes még számomra, hogy a function végén is ott szerepel magában a return; . Miért?
handleSubmit: function(e) {
e.preventDefault();
var author = this.refs.author.getDOMNode().value.trim();
var text = this.refs.text.getDOMNode().value.trim();
if (!text || !author) {
return;
}
this.refs.author.getDOMNode().value = '';
this.refs.text.getDOMNode().value = '';
return;
}
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest