- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Hmm, hát nem tudom sajnos, mi volt az eredeti kódban, így nem tudom, mit csinált rosszul, de mondjuk így segíteni is nehéz az illetőnek, hogy törölte.

Ja, a CMS-es mondatod akkor valóban félreérthető volt, azt hittem, arra gondolsz, amikor egy magát fejlesztőnek tartó valaki behányja inline módon az adatbázisba a kódokat, azt meg ki kell túrni, berakni a HTML-kimenetbe, script-tagek közé, természetesen az inline-sága miatt ez(ek) a kódrészlet(ek) nem is cache-elhető(ek), így a betöltést értelemszerűen lassítja, mivel a böngésző gyorsítótárazását sem tudja kihasználni. Lett volna alapja egyébként, ha erre gondolsz, sajnos láttam már pár ilyen módon megírt, hányadék modult. Miközben persze már a modul írásakor is régen voltak olyan módszerek, amikkel tisztességesen be lehet tölteni a kódokat modulárisan, de fájlokból...
Az az ilyen "nekiesek, hadd szóljon" típusú fejlesztő.
(Aki nem hajlandó eltölteni plusz egy órát a dokumentáció/hasznos tutorialok olvasgatásával, mert haladni akar, cserébe csinál egy kupac szart.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- Witcher topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Le Mans Ultimate
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- További aktív témák...
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az az ilyen "nekiesek, hadd szóljon" típusú fejlesztő.