Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz Sk8erPeter #4394 üzenetére

Ez egyre inkább off topik, de per pillanat is tudok mutatni olyan főállásban PHP fejlesztőt, aki pont olyan szarul írja a PHP kódját mindenféle framework, meg CMS nélkül is, mint ahogy írtad ;]
    Szóval igen, erre is gondoltam, csak úgy voltam vele, hogy ezt így hosszadalmasabb levezetni, mint példának felhozni a CMS-t, ahol ez szükségképpen eleve így van.

Az eredeti kódban meg olyanok voltak, hogy itt - ott, egy - egy if ág végén, ahol nyilván return akart volna lenni, mert teljesen egyértelmű volt, hogy a cél akkor az adott funkcióból kilépés lett volna, event.preventDefault-ok álltak pl. xy string hosszának ellenőrzésekor, azaz amikor validációs hiba történt ;] ;] ;] :C :C :C :Y :Y :Y
    Akkor direkt nem akartam ezen élvezkedni, de addig provokáltál...

Finoman, némi hint-tel megszórva próbáltam a kollégát rávenni, hogy szánja már rá azt a 10 percet némi javascript doksi olvasására. Mivel időközben levette pastebin-ről, így gondolom sikerült is a rávezetés. Kár, hogy nem tudtad te is megnézni, biztosan okozott volna neked is pár vidám / sírva röhögős / fej falba verős percet.

Új hozzászólás Aktív témák