- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Van egy dobozom, amiben vannak beviteli mezők. Ezt a dobozt egy .js file-lal tudom úgy állítani, hogy csak a fejléc látszódjon, majd kattintásra bizonyos pixelnyi távolságot feljebb ugrik.
Szeretném mobilra is megcsinálni; arra gondoltam, hogy ugyanezt a .js file-t másolom, és a mobilhoz megfelelő paraméterekkel ellátom a másolatot, és egy másik névvel látom el.
Viszont a kérdés az az, hogy hogyan tudnám úgy behúzni a html file-ba, hogy azt a max-width szerint nyissa meg?
Mondjuk 1920-ig a box.js-t használja, 320-ig a mobile.js-t használja.
Próbáltam a media query-vel egymás után beállítani a 2 .js file-t, viszont, csak az elsőt használja, hiába van mérethez állítva a használata.
Jóllehet nem ez a megoldás, gondoltam hátha.

Van ötletetek, hogy hogy tudnám ezt megoldani?

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Manli RTX 3070Ti
- Asus TUF 27" 165Hz gamer monitor
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium használt 88% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest