- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A térkép már inicializálva van ezelőtt a kód előtt. Ezzel annyit csinálok, hogy az adatbázisból lekért adatokból kirajzolom először a polygonokat és ennek az adatait akartam átvinni a másik függvénynek. Mindegyik polygon rendelkezik egy click és egy rightclick listenerrel, előbbire egy buborék jön fel, amiben csak szimplán kiírom az adatait, míg utóbbi esetben egy menü, amiben lehet választani, hogy törlöm vagy szerkesztem a polygont. Mindkét esetben szükségem van az adataira. A kódban csak a neve szerepelt, egyébként azóta már belekerült a leírása, címe, kategóriája, stb.
A data tömbben a területek adatai sorban vannak (abban a sorrendben, ahogy az adatbázisban), viszont azt nem értem, hogy miért baj, hogy a pop() függvénnyel veszem ki belőle az adatokat, mert szerintem ebben az esetben teljesen irreleváns az, hogy milyen sorrendben rajzolom fel a térképre a területeket. Bár mindketten írtátok, hogy érdemes lenne sorban. Az én megoldásomnak (fordított sorrend) milyen hátulütője lehet a későbbiekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi