Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
De, olvastam, és nálam, IE9 alatt mennek is. Leírom, pontosan mi a helyzet

A szitu a következő:
Nálam megy a JSBin és a saját kód is, IE9, Chrome, Fox alatt egyaránt, nincs gond.
Közben ftp-zem fel egy tárhelyre, saját gép alatt virtuális gépen ellenőrzöm Xp alatti IE6-tal, és nem megy. Nem estem kétségbe, gondoltam biztos nálam a baj, ezért TeamViewerrel meglestem egy távoli gépen is, IE8 alatt. Ott nem megy sem a JSBin, sem a saját oldal (ami egyébként itt van) Más böngészőn virtuális és TW gép alatt jók.
Valamint, csak hogy biztos legyen a dolog, saját gépen megy a VirtualBox, benne egy XP, 6-os Explorerrel, és ott sem mennek.
Jelenleg ez a helyzet (ezúttal nem egy épp félig megírt kódrészt másolok
):var ua = navigator.userAgent; /*global*/
var explorer = (ua.indexOf("MSIE")> -1) ? 1 : 0; /*global*/
document.onkeydown = function (e)
{
if(explorer)
{ alert("explorer");
nyomott=e.keyCode;
}
else
{ alert("nem explorer");
nyomott=e.which;
/*billentyűvizsgálat*/
}Addig eljutok, hogy mind nálam, az IE9 alatt, mind a másik két gépen IE8 és IE6 alatt kiírja az adott böngésző, hogy "explorer", ellenben azonnal mögévágja, hogy "keyCode is NULL. Nem értem

Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest