- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Balázs1986 #2647 üzenetére
Hat valami olyasmit szeretnek elerni hogy ha ramegyek egy menupontra,akkor legyen benne az url-be a menupontnak a neve valamilyen formaba,es ujratoltesnel,ugyen ezt a div-et hozza be,szoval tulajdonkepp ha beirjak pl hogy www.olda.hu/galery akkor a galery.php-nak a tartalmat toltse be a div-be.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balázs1986 #2624 üzenetére
Hát basszus, igazad van, IE-ben nem is teszteltem. Tényleg a window.event a megoldás.
Itt van egy magyarázat, hogy miért is nem megy: [link]
"The problem is that e is undefined in IE because no event object is passed as a parameter to the event handler. You need the window.event property"Mindig meglep, hogy micsoda egy szar ez az Internet Explorer, hogy mindent tök máshogy kezel, mint az összes többi normális böngésző...
Viszont ez, amit korábban szintén linkeltem, gond nélkül működik IE-ben is, mert a jQuery lekezeli az ilyen böngészőbeli hülyeségeket, így az IE-ben előforduló gány dolgokat is.
Ha már így dumáltunk róla, megcsináltam a JSBinen a javított változatot is:
http://jsbin.com/axuzid/3/edit#javascript,html,live
Ez IE8-ban már jól működik!Plusz felraktam ide is:
[Checking arrow key codes with plain JavaScript] -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balázs1986 #2621 üzenetére
De itt mi a frásznak vizsgálgatsz user agentet? Tök felesleges.
Plusz talán nem IE6-ban kéne próbálgatni a JSBint...Nem olyan meglepő, ha abban a rakás fostalicskában nem működik úgy, ahogy kellene neki.
Na, de visszatérve. Eleve rossz gyakorlat mindent user agent vizsgálgatásától függővé tenni. Ha javasolhatom, erről még időben szokj le.
A jó gyakorlat az, ha egy adott böngésző képességeit vizsgálgatod inkább, hogy milyen feature támogatott benne.
De erre a keycode-os problémára meg ott volt az egyszerű egysoros kód:
var keycode = (event.which) ? event.which : event.keyCode;
Ha épp a lenyomott karakterek kódjára vagy kíváncsi, ki nem sz@rja le, hogy az adott felhasználó Internet Explorert vagy épp Konquerort vagy valami tök mást használ-e. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balázs1986 #2619 üzenetére
Hát akkor valamit nagyon benéztél, ha a JSBines kód sem működik nálad.
(neki érdekes módon ment, ahogy nálam is most is
) Gondolom nem olvastad el, amit abban a hozzászólásban írtam, hogy egyértelműsítsem a dolgot.
http://jsbin.com/axuzid/edit#preview
KATTINTS BELE abba a területbe, ahol a Hello World szöveg van...majd nyomogasd a kurzorbillentyűket (nyilakat). -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balázs1986 #2617 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen házat vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest