Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
Sziasztok!
Egy táblázatmanipuláló JQuery, esetleg JavaScript plugint keresek.
Kipróbáltam a Datatables-t, de több bajom is van vele.1. A php,excel, stb export gombjai nem megfelelően jelennek meg linuxos környezetben chrome böngészővel.Ez azt hiszem azért lehet, mert flash fájlt haszál ehhez a datatables, vagy nem jól van megírva az a függvény, ami a flasht használja, nem tudom :s
2. Ennél nagyobb baj, hogy az excel export sokkal "bénábbra" sikerült, mint amit korábban php-val produkáltam, ezen kívül headerben kell megadni, hogy mi legyen a fejléc, ami mindig a táblázat header részének utolsó sora, így a fölötte lévő sorok elvesznek exportkor. A legnagyobb baj viszont, hogy utána még elég komoly formázásra szorul az excel, ami számomra nem felel meg.
Valami olyan plugint keresek, ami hasonlóan bő szolgáltatással rendelkezik, mint a datatables, de jobb böngészőtámogatással és jobban testreszabhatók a funkciói...
Köszönettel,
W.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest